Etica jurnalistului. Pctul meu de vedere.

https://tankinz.com/iinfpkm1 Hai să pornim de la definiția dată de DEX la ceea ce înseamnă ”etică”:

https://giannifava.org/34z7vgo

https://ncmm.org/qfr312d ÉTIC, -Ă, etici, -ce, s. f., adj. 1. S. f. Știință care se ocupă cu studiul teoretic al valorilor și condiției umane din perspectiva principiilor morale și cu rolul lor în viața socială; totalitatea normelor de conduită morală corespunzătoare; morală. 2. Adj. Privitor la etică (1), de etică, bazat pe etică, conform cu etica; moral.

Deci, la baza eticii, fie ea a jurnalistului sau a oricărei alte meserii stă un set de principii morale. Și este un bun punct de pornire dacă te apuci de jurnalism. Personal, nu sunt jurnalist, doar lucrez în televiziune, dar nu-i greu să-mi dau seama că impactul a tot ce spun și fac este foarte mare, pentru că multă lume ia televizorul drept un exemplu. Și asta, din păcate… Dar, trebuie să luam în calcul acest adevăr. Și, iată aici intervine importanța unui set de valori, a eticii jurnalistului.

https://www.mominleggings.com/6jyqgtbayr

Trebuie să avem încredere că vom primi întotdeauna mai mult decît suficient dacă motivele noastre sunt corecte și dacă susținem ceea ce este drept, indiferent de circumstanțe. Este decisiv ca, mai întîi, să cauți să-ți definești și să-ți înțelegi propriile valori, iar apoi pe cele ale organizației pentru care lucrezi. Atunci cînd ajungi într-o organizatie media, ar fi bine să ai grijă să fii construit pe o bază morală sănătoasă, fundamentată pe Biblie. Chiar dacă ești ateu, nu ai nici o scuză pentru a nu avea un sistem de valori puternic (și sănătos) pe care ai putea să-ți bazezi activitatea. Pentru că, din păcate, majoritatea oamenilor știu mai degrabă ceea ce nu vor, decît ceea ce vor. Ca să le ajuți oamenilor să afle ce vor, trebuie mai întîi să știi ce vrei tu.

https://www.lcclub.co.uk/utxaluixr

Tramadol Buy Cod Este o mare problemă în mass-media – manipularea opiniei publice. Acest lucru se face din anumite interese și cu anumite scopuri. Ușor poți cădea în această plasă dacă nu ai un fundament moral sănătos.
Manipularea este foarte prezentă în viaţa noastră, chiar dacă noi nu suntem constienţi de ea.

Tramadol Ordering Online Ce vedem adesea la televizor sau în ziare? Emisiuni care promovează nonvalori, stiri care în mod normal nu ar trebui să intereseze pe nimeni, gen Nea Vasile a bătut-o și a violat-o pe baba Mărioara, știri care sunt prezentate cu aplomb ca naţionale, ajungând să fie primele într-un buletin de știri.

Can You Get Tramadol Online Oricît de tragic ar fi un eveniment, oamenii obosesc să vadă, iarăși și iarăși, aceleași scene cu oameni care fug și țipă, se bat și se violează. Atunci cînd privești repetîndu-se asemenea scene, începi să te simți deprimat și e normal să îți pui întrebarea: ”Cum poate beneficia viața mea de pe urma acestor informații?”. Și, știți care e răspunsul: ”În nici un fel!” Așa că, închide televizorul sau alege la ce să privești.

https://musiciselementary.com/2024/03/07/oho1d2nh

http://countocram.com/2024/03/07/wczpmkkbe1l Vreau să vă arăt cîteva imagini la această temă.

https://fotballsonen.com/2024/03/07/3pm3vjlow

https://musiciselementary.com/2024/03/07/1ks8rx5f3 Ai grijă de unde te hrănești sau, și mai responsabil, dacă tu faci parte din acei care hrănesc, ai grijă cu ce hrănești publicul, ținînd cont de fundamentul moral sănătos pe care să presupunem că-l ai.

https://www.worldhumorawards.org/uncategorized/mn865pu3rbs

https://www.mominleggings.com/sn2imj5lu

Tramadol Online Cod Overnight

https://worthcompare.com/771wy13mx Tuturor le este cunoscută semnificația modernă a cuvîntului ”păpușar”. Ce-ai face tu, fiind angajat într-o instituție media, atunci cînd ți se vor băga pe gît anumite opinii, cu care nu ești de-acord? Și dacă mai ai și un salariu foarte bun, ce faci, taci, faci ce-ți spune păpușarul sau îți expui cu verticalitate poziția? Probabil, îți dai seama, dacă nu ai etică și o bază sănătoasă, nu faci nimic bun, te vinzi în doi timpi și 3 mișcari.

http://countocram.com/2024/03/07/840vuvusi7

https://asperformance.com/uncategorized/giru4jp

Unul dintre cele mai importante principii în mass-media este să fii tu însuți, adică să fii organic cu tot ceea ce te înconjoară. Nu fi fals, nu te preface, oamenii te taxează imediat. Iar dacă organicul tău nu-ți place, atunci oricum, nu te ascunde după o mască, ci lucrează asupra ta, asupra celor mai bune calități ale tale și devino un https://elisabethbell.com/xpwwq1568 TU mai bun.

Tramadol Buy Online Uk Și ultima…

Sunt sigur că ai văzut aceste imagini. Tu alegi cum ești și ce arăți. Dumnezeu ne-a dat un mare dar care se cheamă – alegerea. Acum, tu ești responsabil ce alegi să vadă și să creadă mii și sute de mii de oameni.

https://fotballsonen.com/2024/03/07/951xxb5 În final, am să vă spun https://wasmorg.com/2024/03/07/551n10n povestea Celor doi lupi, pe care am găsit-o la tuzdicoz.wordpress.com:
Odată, în America, un bătrân indian îi spuse nepotului său:
– Înăuntrul fiecărui om are loc o luptă care se aseamănă foarte mult cu lupta dintre doi lupi. Primul lup reprezintă răul: invidia, gelozia, egoismul, ambițiile, minciuna. Celălalt lup reprezintă binele: pacea, dragostea, speranța, adevărul, bunătatea, credința.
Micul indian, fiind puternic impresionat de spusele bunicului său, cugetă un pic, apoi întrebă:
– Și totuși, care lup câștigă până la urmă?
Bătrânul indian zâmbi și răspunse:
– Întotdeauna învinge acel lup pe care tu îl hrănești.

Online Tramadol Prescription Ai grijă pe cine hrănești și cu ce îl hrănești. Dumnezeu să te binecuvînteze!

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

6 Responses to Etica jurnalistului. Pctul meu de vedere.

  1. Natalia says:

    Order Tramadol Canada Un articol foarte bun, mă bucur că în țara noastră mai sunt jurnaliști care nu se compromit și se conduc de un set bun de valori! Dumnezeu să vă ajute să rămâneți așa și să continuați să fiți un model.

  2. Max says:

    https://tankinz.com/ang6jg7z1j2 Salut dragă Sergiu îți mulțumesc pentru acest articol, mi-a fost util să-l citesc. O să fiu bucuros să mai citesc asemenea materiale pe acest blog. Domnul să te binicuvînteze !

  3. Frati-tu says:

    https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/rprvbh75 Zrea tu ganesti pe Nea Vasile si baba Marioara….. :))))))))

  4. Adrian says:

    https://worthcompare.com/eqzjlrmxlah un articol destul de reusit, si chiar ma bucur ca gandesti asa. problema e ca in realitate lucrurile stau altfel, nu in totalitate ce-i drept, dar oricum e multa manipulare si dezinformare.

    https://wasmorg.com/2024/03/07/ebgzu2iwj PS: lupul cel rau cred ca deja e obez de atata hrana 🙂

  5. SEO says:

    imi place TU’ul care devii Sergiu, pacat este ca proiecte ca cele la care participi acum nu au aparut mai inainte…

Leave a Reply

https://www.worldhumorawards.org/uncategorized/t9odln5srrc Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tramadol Mastercard

Purchasing Tramadol

https://elisabethbell.com/xd5mp68fr