JurnalbotTV si măscăricii săi

O asemenea postare e necesară. Vreau să încep printr-un extras dintr-un interviu cu Savatie Baștovoi, și el fost angajat Jurnal TV:
”…Televiziunea în Moldova a devenit un loc al minciunii. O spun cu experiența omului care a lucrat în televiziune. Am avut libertatea de a concepe și realiza o emisiune de autor de 45 de minute la o oră de maximă audiență. Dar asta pînă în momentul în care persoanele pe care le pomeniți au văzut în ieșirea unui „popă homofob” la televizor un pericol la adresa statului secularizat.
Există o înregistrare a unei ședințe a acestor activiști în care ei îmi pomenesc numele și fac un plan prin care să-mi atace emisiunea la CCA. Nu s-a ajuns la asta, deoarece eu nu încălcam nici legislația, nici codul deontologic al jurnalistului, exprimînd doar adevărurile creștine care îi deranjează. La scurt timp după aceea mi s-a propus un tîrg prin care eu mi-aș fi păstrat emisiunea cu condiția să nu mai ating cîteva teme.
Partea cu haz a întîmplării este că domnul Ţopa, patronul televiziunii, m-a asigurat într-o discuţie particulară că nu ştia nimic despre ruperea contractului meu cu Jurnal TV şi m-a rugat să revin. Fără nici o ranchiună personală, am considerat nedemn din partea mea să mă întorc într-o televiziune unde oamenii pot fi cumpăraţi sau vînduţi la nevoie şi unde homosexualii dictează. Mă întreb doar: cine sunt aceşti măscărici care au puterea să dicteze politici editoriale trecînd peste voia patronilor?..”

La 1 august mi s-a comunicat că JTV reziliază contractul de prezentator cu mine, Sergiu Beznițchi. Mi-a comunicat aceasta Nata Albot pentru că Octavian Gîțu n-a găsit suficient sînge să mi-o spună ca ”manager general”, între bărbați. El a respectat ”verticala managementului”, hm. Motivele rezilierii, care s-au comunicat public la ședința de peste 2 zile au fost următoarele: prea mult îmi expun părerea proprie în emisie directă, sunt un prezentator ”promterist”, folosesc un limbaj necioplit, bădărănesc pe alocuri, pomenesc mult prea des vorbe legate de Dumnezeu (de genul ”Dumnezeu să ne ajute” sau ”Dumnezeu să ne binecuvînteze” sau ”Doamne ajută”), prea des mă dau cu părerea la ședințe și înafara lor (lucru de care ei nu au nevoie), asta deranjîndu-i mult, și alte cîteva motive.

Faptul că aveam o relație nu chiar fericită cu producătorul general (NA), a făcut-o să declare tuturor că Sergiu Beznițchi este o persoană conflictuală și că ăsta ar fi încă un motiv pentru care sunt dat afară. Aici mi-am adus aminte de istorioara cu un bolnav, care, venind la medic, punea degetul pe diferite părți ale corpului și spunea că-l doare. La care medicul i-a spus: ”La tine degetul e rupt”. Exact așa a făcut și NA. Să-mi spună cineva acum, aici, pe blog, sau pe Facebook, dacă am avut vreun conflict cu el/ea/ei! Chiar vă rog!

Încă un moment interesant este că, după ce și-a terminat pledoaria împotriva mea, nimeni dintre colegi n-a scos o vorbă, nici cu DA, nici cu BA, totul de dragul unei punguțe cu/de doi bani care blochează, din păcate, valori precum demnitatea, caracterul, cuvîntul, integritatea. Ori, un jurnalist …, ei, de fapt, nu sunt professor și nici nu vreau să învăț pe cineva. În viață învățăm singuri, dacă învățăm…

Toată lumea care VEDE, știe cine-i Nata Albot și ce zace-n ea. De dragul prezenței unice(!) non-stop la ecran și a unei cariere de succes în TV, ea este gata să calce pe trupuri, nebănuind că această cale duce spre locul unde se adună aceste trupuri. Ea este un producător general care nu știe ce zace cu adevărat în colegii săi și/sau nu-i pasă ce gîndesc și ce simt oamenii de lîngă ea. Și, firește, nimeni nu-i spune nimic, lucruri VIZIBILE, că dacă i-ar spune, ar fi dați afară. Și punct. Motive s-ar găsi.

Iar narcisismul, paranoic pe alocuri, în detrimentul succesului postului JTV, are limite. Totul în lumea asta are o explicație, o logică și un sens. Să dea Dumnezeu ca NA să învețe din asta, dar, vorba nașului dintr-un banc, …nu cred!

Val Butnaru a fost dat afară, Savatie la fel, Cristi Tabără, Ruslan Moroșanu nu ar fi primit înapoi dacă ar vrea să revină, Dorina Chirilov a fost izgonită cu cuvinte urîte din partea NA, în prezența martorilor (chiar dacă a fost printre jurnalistele anului pentru Asfalt de Moldova). Observăm, toți acești oameni sunt CONFLICTUALI!

Și despre integritatea doamnei un pic. Asta pentru a aduce un argument pentru setea-i avidă de prezență cu orice preț în spațiul public. Mai țineți minte îndemnul ei în cadrul ”Poștașilor Chișinăului” ca nimeni să nu calce în Leogrand? Nimeni, dar nu și ea. Că, deh, cuvîntul de aia e dat, ca să fie călcat. La un bal de caritate, de dragul prezenței în calitate de prezentator, a închis ochii și a călcat la Leogrand. Ei și?

De panoul pe Primărie s-a discutat mult, și pe Facebook, și la ea pe blog. Ce nu știți este că acolo trebuia să torcească un panou cu Deșteptarea. Împreună cu Lilu am participat la o sesiune foto special pentru asta. Dar, de ce să se expună Deșteptarea cînd se poate expune Sare și Piper? Mai ales cînd NA așa a decis și așa a ordonat…

Păcat că JTV, în lipsa patronilor este gestionată în felul ăsta. Fără atitudine, fără respect pentru fiecare angajat. Vorbesc de respect adevărat, din inimă, Octavian, nu de acela managerial, teoretic, rece, care nici respect nu se poate numi. Oamenii trebuie iubiți, dacă vrei să ai succes. Da, asta se referă și la o televiziune.

Le doresc succes tuturor profesioniștilor din toate departamentele JTV, iar conducătorilor acestui post de televiziune să le dea Dumnezeu multă înțelepciune!

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

247 Responses to JurnalbotTV si măscăricii săi

  1. Castio says:

    Haa, nu esti primul de la care aud ce bespredel se petrece la JTV. Poate e mai Bine ca ai plecat de acolo, p/u ce tie sa stai sub capacu’ dnei NA. Acolo cre’ ca toti tac si o vb pe ascuns pe Nata si se tem de ea ca dracu’ de tamaie 🙂

  2. Vasile Soimaru says:

    Pacat! Mai bun ca tine nu vedeam pe nimeni la Jurnal TV!! Te asteptam la alte posturi de televiziune cu proiecte noi cu care sa le stergi nasul celor de la Jurnal TV. Apropo imi placea si Asfalt de Moldova si de Dorina Chirilov. acum ce facem? Poate NA sa prezinte toate emisiunile de la Jurnal TV? ar fi bine ca acest adevar sa fie facut public ca lumea s-o cunoasca si din alt unghi pe NA. Respect Sergiu! Succese mari mai departe! Unde vei prezenta tu acolo o sa te privim si ascultam si noi!

  3. Johnny says:

    Nu banii și nu puterea îl strică pe om! Aceste două condimente doar îl ajută să-și arate fața cea reală, lucrează ca un catalizator. Aceste cuvinte sunt pentru acei, ce susțin, că anumite personaje s-au schimbat de când au obținut niște posturi sau niște salarii mai grăsuțe…
    Sergiu, baftă în continuare!

  4. Ana says:

    Asta e culmea. JTV s-a transformat intr-un post de televiziune ridicol! Imi pare foarte rau, pentru ca ceva mai inainte urmaream JTV aproape in fiecare zi, pentru ca eram la serviciu si aveam posibilitatea, acum sunt nevoita sa trec peste sute de canale sa gasesc ceva informativ si bun! Ce a mai ramas din JTV??? Niste parodii politice prostesti, fara sens, care macar nici nu amuzeaza! Pastila medicala? care este 0 (zero) informativ si Maria Marian este cea mai proasta prezentatoare care am vazut-o vreodata. De fapt mai multe despre ea, am vazut-o si in realitate, am avut “marea sansa” sa o vad discutind cu oamenii, este o needucata, nu stie sa se salute cu oamenii cind intra intr-o incapere, ne mai vorbind de normele etichetei intr-o convorbire. A invatat bine romana si cu asta s-a multumit! Si ce sa mai spun, Acasa devreme este plictisitor de moarte, Sare si piper, ma ameteste capul sa urmaresc, pentru ca cameraman-ul asa de mult se misca ca ma dor ochii, pot sa spun ca-i salveaza doar invitatii speciali. Unica scapare era Desteptarea cu Lilu si Beznitchi, urmaream cu pofta chiar si desteptarea de weekend cu Gurdila si Stoianov, era o noua suflare in televiziune, o echipa de aur! Cum poti sa fii asa “oarba” si sa strici asa frumusete. Taranul asta de acum nici nu am retinut cum ii spune, ma enerveaza si ma irita.
    Cu alte cuvinte, Halal de jtv, si-au ridicat nasul la purtare. Mi-e sila de tot ce se intimpla in tara asta plina de [RAHAT], ceea ce dadea sperante era jtv, dar de unde atita bucurie ?? :DDD o sa termine ca busuioctv…sau noroctv :DD RUSINE!!

  5. ionel says:

    Dar cum a fost dat afară Val Butnaru? De ce? Nu era el șeful? Și fondator? Unde activează el acu?

  6. Alex says:

    “Oamenii trebuie iubiți, dacă vrei să ai succes. ” – sau – “…este gata să calce pe trupuri, nebănuind că această cale duce spre locul unde se adună aceste trupuri. ” – PURUL ADEVĂR! Curaj Sergiu! Dumnezeu are grijă de astfel de oameni, ca tine, crede, doreşte-ţi – şi… vei avea!

  7. Ilinca says:

    La fel ma gindeam ca poate nu ai revenit din concediu,si ca esti inlocuit de catre ,,noul prezentator”.Lipseste foarte mult explozia ta de exprimare.OF,OF….saraca Lilu incearca ea sa faca fata,dar cam se pierde din continut.Am mai auzit eu de undeva ca NA o face pe sefa oriunde,dar in fine…Noi cei care privim realitatea te vom ,,urmari” ))) oriunde si pe blog si daca vei adera la un nou post TV…Mult succes si realizari frumoase!!!

  8. gloria says:

    de ce nu ai plasat si mesajul meu, a? asa nu e cinstit…cum vrei tu tu sa aduni pareri…

  9. Daniella says:

    Nici eu nu mai privesc desteptarea….nu mai e asa dragut ca inainte….Meteo pe care al prezentai, nu era pur si simplu meteo, facei din el un eveniment al zilei!!!….Ce rau imi pare ca asa s-a intimplat. Multa bafta si sa stii ca lumea te iubeste….si ai ceva deosebit prin sinceritatea ta si prin felul tau de a fi!!!! Tris pentru ca abia asteptam sa iesiti din vacanta si cand colo, surpriza….tu nu esti!!! Faceati o echipa buna cu Lilu….va completati perfect….ce ai tu nu are ea si invers….asta e adevarata aromie….totul era atat de natural si firesc, acum insa desteptarea are un spirit asa incordat si telespectatorii chir simt….Sergiu chiar esti cel mai bun!!!

  10. Jana says:

    Sergiu, in primul rand vreau sa-ti doresc succes si din cate vezi, lumea te asteapta din nou la TV. Deci capul sus si arate-le tuturor ca acest “sfirsit” este un nou inceput.

    Ati format un duet extraordinar impreuna cu Lilu. Va priveam in fiecare dimineata, impreuna cu sotul si chiar apreciam pozitivismul vostru.

    Cat priveste articolul, iti inteleg nemultumirea si in acelasi timp cred ca “rufele murdare” trebuie spalate acasa sau prin cai legale. Nicidecum in asemenea mod pentru ca astfel, nu esti cu nimic mai bun decat ei…

    P.S.: Am mai auzit ca cei care selecteaza personalul in companii, se cam feresc de cei care se pling pe fostii angajatori…

  11. Romanovskaia says:

    Imi amintesc de acea Desteptare de la inceputuri cu Bolocan, Alina, Sergiu shi Mariana, aaa si Luchita care facea sport in platou shi pe bancile din park. Era un show matinal, in adevaratul sens al cuvintului
    Shi ma intreb de ce Nata, a distrus acest proiect? acest cuplu, Bolocan-Stoianov, care apropo a fost cel mai bun. Chiar atit de dornica era sa apara pe sticla? la ce bun, daca se descurca de minune in functia de producator? Iar despre Sergiu shi Lilu, da..mai bine decit cu Ilinca dar tot nu e cea mai buna varianta. Beznitchi era stapinul, poate p-u ca era de la inceputuri, sau p-u ca are intradevar o intelepciune, insa Lilu era pe alocuri insuportabila, falsa shi ridicola. Nu stiu cum e acum, p-u ca de cind a plecat Sergiu( unicul om din echipa veche) nu mai privesc desteptarea..shi nici Jtv, decit pe Brega uneori.

  12. Ana says:

    Interesant cit de mindra este NA de faptul ca a ajuns manager si spune deschis de prohaburile care le-a mirosit,oare nu-i este rusine

  13. Ana says:

    are copii care-i vin din urma,vor lua exemplu cred….!Stiu ce se petrece pe la jurnal tv,acolo toti ii rid in fata,dar pe la spate toti o birfesc,mare vedeta,nici facultatea de jurnalism nu a terminat-o,a facut un an de drept si se crede mare vedeta,nu se stie pina la urma unde o sa ajunga,pentru ca totce face,totul va veni asupra ei,va asigur eu,nata albot nu mai sta mult acolo und ii este bine!decit sa ajung mare vedeta prin lacrimile cuiva,prin prohaburi deschise,mai bine mor cu sapa in mina,gretos lucru!Alaturi de bolocan si sirgii,offf,marea ei descoperire,mii greata,nu a putu gasi niste oameni mai serioso,chiar taranoiul de sirghi?na este o jucarie care va disparea usor de pe piata moldava
    pacat ca tot raul care-l face,se va rasfringe asupra copiilor sai!de aia si o lasa barbatii,pentru ca e imposibil sa traiesti cu o vrajitoare!

  14. Adelina says:

    Pacat… Dar sa stii ca oamenii destepti ajung departe. Asa ca: Nasul sus si sa mai auzim de tine ca de un jurnalist de valoare!!! Doar Jurnal TV are de pierdut in situatia asta.

  15. dica says:

    Îmi pare tare rau pentru desteptarea, intradevar Lilu încearcă, dar nu prea are forta destula sa traga singura o emisiune cara ar trebui sa ne trezeasca dimineata dar nu sa ne adoarma, ca da tinarul prezentator, era foarte bun (chiar mi-a placut schimbarea) la desteptarea economica, dar nicidecum la desteptarea, e prea monoton. Acuma dimineata cind includ tele trec de JTV caci ma plictisesc. Sergiu mult noroc tie. Mi-a parut bine sa vad ca totusi se poate face televiziune “omenesca” la noi, pacat ca cineva nu a stiut sa aprecieza.

  16. alina says:

    Gloria tu esti cumva vre-un subaltern a NA ,sau cineva care ii joaca pe dinainte……..

  17. Natalia says:

    Sergiu, tare ne-am mihnit cu sotul cind am inteles ca nu mai esti la “desteptarea”. Ne lipseste mult energia si personalitatea ta, acum emisiunea e plictisitoarea si in loc sa te “destepte” te “adoarme”.
    Te asteptam sa reapari la televiziune si iti dorim mult succes!

  18. Liuba says:

    Diminetile acum sunt mult mai triste! Acum sa nu va asteptati la vre-un suport din partea sefilor (Octavian, etc ) … Cind ajung sus, ipocrizia devine religia lor. Cred ca inainte de avansare li se “spala” creierii. Am urmarit fenomenul de atitea ori!
    Curaj, Sergiu! Te asteptam cu drag in emisie!

  19. bogdan says:

    ti-am postat si eu aici coment acum 2 zile dar vad ca nu l-ai facut public, ori esti neserios ori postezi doar ce te avantajeazaa. te plangi de libertatea de exprimare dar vad ca tu singur cenzurezi oamenii. rusine.

  20. Igor says:

    Va rog pe toti frumos, de azi inainte, doar asa o pomenim: Natasha Albot peste tot. Se va sinucide!!!

  21. xenia says:

    Doamna Albot, isi asuma prea multe.Mai bine ar invata sa compoarte normal cu oamenii. E o profitoare.

  22. Bogdane, le public pe toate. Am cenzurat doar 2 mesaje care erau oribile si ambele la adresa Natei. Chiar ma bucur cind sunt pareri diferite, cred ca e normal.

  23. L-am plasat, sigur. Chiar imi aduc aminte adresa ta de mail. Am incercat acum sa-l gasesc, nu-l gasesc. Liber mai poti scrie o data. Nu cenzurez nici o parere.

  24. Irina says:

    Imi pare foarte rau!!!! 🙁 Sergiu, doar pentru tine si Lilu mai priveam JTV ,nu numai eu, acum Desteptarea nici nu e Desteptare cu noul prezentator e Adormirea…. Sincer…. Ne lipsesti foarte mult….
    Despre S&P pot spune ca primele emisiuni erau mai atractive(pentru ca era ceva nou) acum zero, JTV si- a pierdut foarte mult din public odata cu plecarea ta…. Unica la cine te mai poti uita Lilu- e foarte deosebita! Sergiu,bafta tie!! Sa stii ca publicul tau te va urma indiferent de ce post tv vei alege(tu trebuie sa alegi, pentru ca meriti!!!!)!! succese!! JTV aveti de pierdut foarte mult….

  25. Pechea says:

    Sincer sa spun imi pare bine ca macar cineva o spus ceea ce doare demult la JTV. Acum tot trustu este o adunatura de cumatri si cunoscuti….a da si de curve… Vinzari zero…Marketing zero..Televiziunea nustiu pe ce se tine dar cred ca nu mai are mult..Daca Topa are de ghind sa faca in realitate bani cu televiziunea asta ar trebui sa se implice normal..si in primul rind sa ma dea afara pe deal de Gitu..ca nici o pleasi nu fac..imbla tati ziua incolo incoa..si primesc doamne fereste vrio 5000 de euro… Circa 30 de oameni primesc mai mult decit primesc restul 250.. Oamenii se tem si pretuiesc lucrul, cit de levii nu ar fi. Daca in ziua de azi ar fi usor sa gasesti ceva de lucru sar duce multi. Am vrut sa adaug (ca un fost angajat al JTV), visez la acel moment ca televiziunea sa se inchida. Referitor la Nata, toti cei angajati stiu ca este un porc de om, fara cultura, ..urla permanent, poate sa insulte, …se crede crutaia de doamne fereste. In realitate ea e zero. Nu ea a format si formeaza televiziune…Ci datorita la televiziunea asta a mai iesit ea din umbra.. Ca unde si a lucrat numai cicat o facut si cheltuiala mare de bani in zadar. La fel e si sutuatia la iei cu marketingul si vinzarile, care deja demult o murit .. Asa ca sper ca in viitorul apropiat visul se va implini. Tzie Siriojka succes 🙂 tat o sa shie ghini.

  26. HiFi says:

    bogdane, ăsta-i mesajul tău? ai vre-o trei, stai blând toate-s pe loc.
    https://beznitchi.com/?p=1214&cpage=1#comment-4347
    despre incident ce pot comenta. lumea se angajează, lumea se demite asta e normal. Însă nu e normal felul, metoda cum se procedeasă la susnumita TV. Aceste procedee nu se pot numi concedieri, ci descotorosire de personal. Se putea zice direct în față: ”Dom-le Beznițchi, nu ne mai placi, am hotărât să schimbăm macazul, și nu te mai vedem în noua formulă. Îți mulțumim pentru servicii, sănătate!” Dar de ce s-o faci pe față când poți so faci pe la spate 😉

  27. IL says:

    Între timp, meditam asupra acestor lucruri şi mi-a venit un gînd trăsnit, adică o presupunere vis-a-vis de angajarea unor tineri tot mai puţin talentaţi la JTV şi eliminarea celor buni. Aş tinde să cred, că pe fonul prezentatorilor buni, NA se priveşte ordinară, adesea ridicolă pe fonul bufonadei bolocane şi a rîsului de după cadru, declanşat prin apăsare de buton. Acum, pe fonul prezentatorilor tot mai proşti, Nata Albot va străluci, în sfîrşit, după principiul rusesc “molodeţ protiv oveţ”.

  28. Max says:

    Domnule Beznitchi! Curaj!…si…Doamne Ajuta!

  29. Igor says:

    Buna Sergiu, vreau sa-mi exprim si eu parerea referitor la plecarea ta de la JTV, intradevar esti o lipsa enorma din cadrul emisiunii Desteptarea, iar motivele conform careia te-au concediat sunt de-a dreptul aberante si prostesti. Asta si era “iziumika” ta, sa faci dispozitie la oameni de dimineata, m-am saturat de monotonizmul celorlalte “desteptari” de la alte televiziuni. La moment Desteptarea de la JTV este “varza” si deloc interesanta, Misin este bun, dar nu in diverstisment – ce chinuie ei omul….sa-l puna sa zimbeasca si sa faca glume…oribil. Tie personal succes si cred ca la moment celalelte televiziuni trebuie sa te ia cu miinile si picioarele.

  30. kart says:

    Apropo “DESPRE CUM SE PLEACA FRUMOS”
    Se pare ca Posmotrel s-a dat batut:D

    A luat ștanga cu “luați o lecție de la PARFYONOV” 🙂
    Cineva (n-am reținut) ia dat o lectie lui Posmotrel cu o postare excelenta chiar de pe blogul lui Parfyonov i

    http://leonidparfenov.ru/leonid-parfenov-v-programme-vremena-6-iyunya-2004-goda/

    A Viorelu necem krîti 🙂

    “”…..
    *****
    NO COMMENT
    *****
    Adevar da-le
    *****
    PPTS “”

  31. Teo says:

    Cry me a river, pussy!

  32. Tatiana says:

    Buna,Sergiu! Chiar ne intrebam unde ai disparut, dar la concedierea ta nici nu ne-am fi gindit vreodata.Intr-adevar Desteptarea si-a pierdut tot farmecul cu noul prezentator Dumitru Misin, de stiri economice e bun, insa nimic mai mult. In rest, se simte o comunicare seaca intre prezentatori si o lipsa de vivacitate si dispozitie, pe care le confereai tu.Ne pare sincer rau ca s-a intimplat asa, nu credeam ca la Jurnal Tv exista vreo cenzura.Si asta e o greseala majora de a izgoni cei mai buni prezentatori, cred ca urmarea ar putea fi o scadere de audienta….pacat totusi.Dumnezeu sa te intareasca, te sustinem si iti uram succese sa lansezi un nou proiect cu o televiziune mai deschisa spre opinii.

  33. Natalia says:

    Sergiu eshti mai presus dekit toata intimplarea asta!!! sa shtii ka eshti un prezentator de nota 10+ te admiram shi imi pare rau ka asha s-a intimplat, ai sa gaseshti ceva mult mai bun pakat ka ai depus aici la Jtv tot sufletul shi iti reushea sa faci o emisiune in direkt interesanta!!! ai sa treci peste asta shi ai sa demonstrezi ka eshti cel mai bun;) dar pakat ka Jtv ramine fara ce-i mai buni oameni din kauza la o …. kare nu-i place nimik shi vrea numai ea sa fie peste tot!!!

  34. Victor says:

    Salutare Sergiu!
    O pierdere mare pentru jtv! Chiar imi ridicati dispozitia in fiecare dimineata tu si Lilu! Indiferent de motive, tu ai plecat de acolo si asta despre ceva spune. Asa s-a intamplat ca plecarea ta a coincis cu plecarea mea si a familiei mele din tara la munca pe 3 ani tot pentru tara si, sa fiu inteles corect, ma simt mai bine cand ma gandesc ca ratez Desteptarea, pentru ca tu nu mai est in ea 🙁

    Iti doresc multa bafta si verticalitate in continuare!

  35. Aurica says:

    Poate am sa scriu o fraza banala, care o cunosc multi oameni, dar ce se face se face spre bine. Si in urma plecarii atitor prezentatori BUNI o sa aiba doar JTV de pierdut. Dupa parerea mea, care eram un telespectator fidel a postului de televiziune sus mentionate, cerd, Sergiu Beznitchi deja trebuia sa i se dea sansa de a initia un proiect nou, fiindca e o persoana foarte carismatica care este foarte aproape de telespectator, care ajunge la inima fiecaruia. Ce tine de Cristi Tabara avea o emisiune SUPER, o urmaream intreaga familie.Profunzimea cuvintelor lui te aduceau pina la lacrimi.Din solidaritate pentru voi toti nu mai privesc JTV , mai mult m-am saturat de scamatoriile Albot+Bolocan. Domnul are grija de fiecare si sper sa va pot urmari pe alte posturi CU CEA MAI MARE PLACERE!!!!!

  36. Eu says:

    Sereja, traiasca statistica, CNC, ASEM, Lapusna si formatia “Летающий дирижабль”
    Eu demult am inteles ca Natasha Albot e shizofrenica, rau de tot!!!

  37. Irina says:

    Chiar astazi 23.08.2012, privesc Sare si piper cu invitata Aura, si aici Dna Na… dadea ordine Aurei, sa cinte odata, si cu cei ntonatie fffff urit!!!!(de parca o invidiaza)

  38. Alina says:

    Pacat, chiar erai bun in ceea ce faceai…nu ma asteptam la asa ceva…

  39. Anastasia says:

    Dragă domnule Beznițchi, vreu să încep cu exprimarea faptului că îmi pare forate rău că ați plecat de la JTV, totuși vreau să vă zic că pentru mine personal erau un pic jignitoare mesajele religioase, într-u cât, ca jurnalist ar trebui să admiteți faptul că vă privesc și oameni de altă religie și ateiști. Cât despre homofobie, același lucru, e problema homosexualilor cum își trăiesc viața, atâta timp cât nouă acest lucru nu ne dăunează. Totuși vreau să mai accentuez ceva, spuneți că acolo toți tac și se tem. Dvs. până a fi demis, oare nu ați procedat la fel? E o întrebare, nu o constatare!!
    Eu vă urmăream și îmi placeți enorm ca prezentator, sunteți un om de neînlocuit, foarte citit, plăcut, amabil (cunoscându-vă din ”culise” dacă pot zice așa). Personal consider că erați imaginea ”Deșteptării”, bine înțeles împreună cu Lilu, lipsa dvs. se simte, emisiunea nu mai e nici pe departe ceea ce a fost, dacă cândva mai scârțîia câte ceva, acum scârție cam totul acolo. Oare nu vedeți aici o intenție ascunsă de a NA de-a scădea audiența emisiunii, făcând astfel ca Dorina să vă urmeze?

    Vreau să zic că Jurnalul demite oameni cu pondere, atât jurnalistică, cât și culturală, în schimb promovând oameni de doi bani: Sârghi, Viorel Mardare, care par niște musculițe pe lângă ”regina supremă”, care pe fonul lor, evident, e mult mai inteligentă și deșteaptă, accentuiez, pe fonul lor. Din păcate, am presimțirea că JTV, nu o va mai duce mult timp!

    Eu vă urez multă baftă și sunt sigură că în curând o să vă regăsiți profesional!!!

  40. Anastasia says:

    Irina, ați observat și dvs. asta? Credeam că numai eu! Era o atitudine dictatorială, posesivă!!!! Mda, a fost urât din partea ei (vorbesc despre situația cu Aura)!!

  41. Anastasia says:

    Să înțeleg că și emisiunea lui Cristi Tabără nu va mia fi? Doamne, au rămas doar niște….. mai bine mă abțin!

  42. Doina says:

    Sergiu, da noi iti ducem dorul in fiecare dimineata la Desteptarea!Putea macar Lilu sa te sustina! Ai vazut ce bilbiit au gasit sa te inlocuiasca?! Nu tine ura pe Albot. E o femeie divortata, care si-a pierdut un copil, singura si asta o face rea cu toata lumea. Tu prinzi la public si cauta alt post prin care sa revii. Te asteptam. Nu esti conflictual, esti om cu tupeu. Tine-o asa. Sa ajungi departe!

  43. Tania says:

    Credeam ca altfel stau lucrurile in JTV insa m-am inselat, sincer in trecut priveam la orice ora acest post tv aveai ce sa privesti, insa acum nu-l mai privesc poate doar stirile(si astea sunt citite cu viteza lumini), tie Sergiu sucese si numai bine sper sa te vad din nou pe sticla.

  44. Irina says:

    Sergiu, capul sus si mult succes mai departe. Imi pare rau ca nu mai esti la Desteptarea caci chiar reuseai impreuna cu Lilu sa ne faceti dispozitie buna de dimineata.
    Referitor la NA, de cite ori priveam emisiunea ei mi se parea complexata si invidioasa, si prin atitudinea ei cred ca doar incearca sa-si ascunda complexele.

  45. tatiana says:

    salut sergiule….probabil nu ma mai tii minte, sint dansatoare, prietena cu victoria cemortan (severin), de la JTV , si ti-am zis o data la o nunta ca te apreciez enorm si te respect pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci, ei bine sa stii ca acum te admir si te respect dublu!!!!!! capul sus si bafta!!! sint sigura ca viata ti-a pregatit ceva mai bun si mai frumos decit JTV!!!!

  46. Dina says:

    Draga Sergiu, dezamagirea pe care am simtit-o in clipa cind am aflat adevaratul motiv pentru care diminetile nu ne-ai mai luminat chipurile cu prezenta ta la TV a fost nemasurabila. Dar si mai mult ma doare faptul ca noi am pierdut , pentru moment sper, cel mai original prezentator TV al zilelor noastre. Stind acasa cu bebelusul, tu erai cel care ma facea sa includ televizorul diminetile dupa o noapte nedormita alauri de bebelul meu. Original, plin de viata, pozitiv si intotdeauna corect indiferent de situatie sau persoana. Desigur am fost marcata si de demascarea NA pe care o urmaream deseori , dar de cind am citit rindurile insirate de tine mai sus si cele relatate de Dorina Chirilov n-am placere nici macar s-o vad sau ascult. JTV a devenit pustiu, fara substanta, mai degraba o clounada, iar nesiguranta , teama si farsul se citesc pe chipurile celor care au mai ramas acolo. Iti doresc succes, perseverenta si sper sa te revedem acolo unde te merita. Per aspera ad astra.

  47. Dina says:

    Apropo, am expediat si un SMS in direct la JTV in timpul emisiei Desteptarii, si partea in care intrebam unde a disparul Serghiu Beznitchi mi-a fost sters. Acela a fost momentul in care mi-m dat seama ca nu toate sunt atit de roze pe cit se prezinta. Televiziune libera……

  48. Stanislav says:

    UPSsss !!! se pare ca nui chiar asa de alb laptele precum se spune………..
    Daca sincer consideram JTV cea mai liberala televiziune din RM, una neafectata de sminteala politica, cu coloana vertebrala, care poate sa aduca la urechea poporului adevarul curat. Dar se vede ca nu o fost sa fie.
    Esti bravo Sergiu ca ai avut taria de caracter sa spui lucrurilor pe nume! succese pe viitor.

  49. Alina says:

    Dintre emisiunile care merita atentia, a ramas numai ORA DE RAS acolo… Nu stiu din fericire sau din pacate. Se zice ca oamenii nu in zadar se asociaza… Ar fi pacat :(((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *