Raport foto despre cum “i-am dat de-o party”!

Așadar, deci, în fine. În data de 26 septembrie, miercuri, la Art House, ne-am adunat pentru prima dată dintre cei care joacă în cuvinte. Trebuie să recunoaștem, ne-a fost foarte interesant. Și oamenii spuneau asta, entuziasmați, sugerînd să transformăm această întîlnire în una lunară. Iată pentru început cîteva fotografii de acolo, de atunci, ca apoi să venim și cu video și cu niște perle.

1. Fiecare și-a scris numele pe p tablă, făcînd jocuri de cuvinte cu al său nume. Iată-l pe dl Guzun în acțiune (www.aiciscriu.eu), un om care a contribuit enorm la desfășurarea deșteaptă a acestui eveniment:

2. Mai multă lume a trecut la tablă, printre care Alina, Nas tea, Andrei, Ion, Alex:





3. O probă foarte interesantă a fost ”să faci ceva din cîteva denumiri de sate moldovenești”. Oamenii s-au împărțit pe echipe și într-un articol ulterior, veți face cunoștință cu perlele echipelor:




4. Un MAAARE mulțumesc celor care au dat dovadă de generozitate și au venit să împărtășească această seară cu noi. Este vorba despre cei care se joacă de-a vocile, într-un mod superb! Dara cu chitara (feat Veaceslav) și incredibilul cor Brio Sonores, dirijat de Ion Brătescu:


Recomandare: Intrați pe facebook, dați la căutare ”world word war” și cereți să fiți acceptat. Veți fi, fără discuții. Implicați-vă și fiți cu urechile ciulite și cu ochii în pat.ru, pentru că urma degrabă o nouă întîlnire.

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

1 Response to Raport foto despre cum “i-am dat de-o party”!

  1. Al says:

    Cind mai organizati asemenea party? Vrem si noi!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *