Generația LGBT e pe cale de dispariție?

Am dat de-un articol în New York Times, care se cheamă Generation LGBTQIA. Mi se ridică părul în cap cînd stau pur și simplu și reflectez asupra la ce se întîmplă în/cu lumea asta. Majoritatea lucrurilor care se întîmplă în Vest, vin și la noi. În Franța Camera Deputaților a adoptat legea căsătoriilor homosexuale. ”Ai noștri” se bat cu pumnul în piept că nu o vor cere niciodată. Testul de integritate va veni pentru ei. În curînd.

https://fotballsonen.com/2024/03/07/bw84k4fh30o

Cei care nu împărtășesc ideile, acțiunile, gîndurile LGBT sunt considerați de aceștia, și nu doar de ei, ”înguști la minte”. Dar, sic!, în SUA, generația LGBT este considerată îngustă la minte. 🙂

https://www.lcclub.co.uk/bzbq7umzo8

https://www.jamesramsden.com/2024/03/07/czae5afl2w4 Intrăm, se pare, în era “post-homosexuala” unde chiar și homosexualitatea a devenit demodată. Nu mai e vorba de “minoritățile sexuale” LGBT (“Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender”), ci de alte “minorități sexuale” care recent au devenit la modă și care nu mai corespund paradigmei LGBT. E vorba de “comunitatea” LGBTQIA, adica trei litere în plus. LGBT a devenit “lesbian, gay, bisexual, transgender, queer/questioning, intersex și asexual.” Este un fenomen tot mai larg întîlnit in campusurile americane, universitare și licee. Mai devreme sau mai tirziu se va extinde și în părțile noastre.

https://asperformance.com/uncategorized/p22hpoqehy0

https://www.lcclub.co.uk/o4xnw36yp Spuneam mai sus, pe 9 ianuarie New York Times a publicat un articol cu un titlu îndrăzneț dar simbolic – “Generation LGBTQIA”. El descrie trendul nou, confuzia generală care pare să domine mintea tinerei generații privind identitatea sexuală. Noua “generație de minorități sexuale” e nemulțumită că “vechea generație” de minorități sexuale (adică LGBT) nu îi imbrațișează și îi găsește prea “bizari.” Noul “cool” sexual este să nu mai fii homosexual ori bisexual, ci complet dezorientat privind identitatea sexuală. În noua apelație “Q” înseamnă “questioning”, adică tineri care își pun la îndoială simultan atît identitatea sexuală biologică, cît și orientarea sexuală. “I” înseamnă “intersex”, adică tineri care simt că nu aparțin nici unui sex, atît biologic, cît și la nivel psihologic, ci undeva “între sexe”. Iar “A” înseamnă ”asexual”, adică persoane care nu se identifică sexual cu nici o categorie. Imaginați-vă confuzia. Imaginați-vă această generație căutîndu-și “drepturile”, inclusiv dreptul la “căsătorie” și dreptul de a adopta copii. O generație de ființe umane care, de fapt, și-au pierdut abilitatea de a aduce pe lume noi ființe umane.

Purchase Tramadol Overnight Delivery Și încă ceva. Dacă întîmplător credeți că lista LGBTQIA e finală, vă înșelați. Pentru că la orizont deja au aparut categorii de “minorități sexuale” adiționale: pansexual, omisexual, trisexual, agender, bi-gender, third gender, etc. Confuzia, dezorientarea și dezordinea sexuală distrug mintea tinerilor. Deocamdată acești tineri nu cer un “drept” la căsătorie. E doar de imaginat cum va fi ori cum va arăta lumea cînd își vor cere și ei “dreptul” să se căsătorească, să adopte copii, etc. și astfel de drepturi le vor fi acordate.

https://ncmm.org/77djwi5

https://musiciselementary.com/2024/03/07/18bm937ctls Insistența asupra drepturilor e zgîrcenie și nu altruism, pe cînd insistența pe obligații e altruism și nu zgîrcenie.

https://www.mominleggings.com/55we0xjy0ae Dragă cititor, pînă unde poate merge boala minții rasei umane?

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.