15 ani de Led Zeppelin și proaspăta Vama Veche

https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/tu888iwj3jx Stau acum la un capăt de noapte, cu ochi de chinez și îmi aduc aminte de momentele de acum exact 15 ani. Chiar în acest moment, cînd scriu aceste rînduri, acum 15 ani eram în trenul Chișinău – București. Mergeam cu (acum cumătrul) Iura Varzari la un concert pe care tare îl mai așteptam, pentru care tare nu mai aveam bani (am împrumutat) și care costa tare ieftin, 7 dolari. Este vorba de Page&Plant, cărora noi oricum le spuneam Led Zeppelin.

https://fotballsonen.com/2024/03/07/dbv0bcrvt

Acea zi de 1 martie la București a fost una plină de soare, o adevărată Primăvară. Am mers cu plăcere pe jos de la Gara de Nord pînă la Sala Polivalentă, acolo unde urma să aibă loc concertul. Concertul – deosebit. Credeam că suntem unicii basarabeni care au pășit să-i vadă și să-i audă pe Page&Plant. Mai tîrziu am aflat că nu eram unicii. Au mai fost Emil Bojescu (cu care ne-am cunoscut ulterior), Gabi Andronic și pare-se și Andrei Nicula. Multă lume, printre care și eu, firește, a descoperit atunci o formație tare românească, Vama Veche. Ei au avut fericirea să deschidă acel concert. Mi-a rămas în cap o piesă cu un mesaj profund – ”Am să mă-ntorc bărbat” și alta la fel de tare – ”Nu am chef azi”.

https://www.worldhumorawards.org/uncategorized/zgq3b06x

Tramadol Online Echeck

https://www.jamesramsden.com/2024/03/07/b366m4imoo

Tramadol Sale Online Uk Era o perioadă în care eram îndrăgostit pînă peste urechi. Și acel concert a fost taaare la locul lui. La venire în Chișinău, în troleibuzul care ne ducea de la gară acasă, mă uitam la oamenii triști și îmi era milă pentru ei și asta pentru căn-au fost la concertul extraordinar la care am fost eu! :)))

https://giannifava.org/a6ltiywqasx

https://elisabethbell.com/t53veekau0

Să vină atît de aproape și să nu te duci? Și Sting vine la București? Să nu te duci? Led Zeppelin a lansat pe 19 noiembrie 2012 un nou DVD întitulat “Celebration Day”, care conține înregistrarea concertului din 2007 când trupa a susținut un concert în celebra arenă O2 Arena din Londra. John Paul Jones, Jimmy Page, Robert Plant și Jason Bonham, fiul bateristului John Bonham, au urcat pe scena de la O2 Arena pentru a susține un concert în memoria, lui Ahmet Ertegun, fondatorul casei de discuri Atlantic Records, care s-a stins din viață în decembrie 2006. A fost primul spectacol susținut de Led Zeppelin în ultimii 27 de ani iar setlistul a inclus celebrele piese ale formației precum “Whole Lotta Love”, “Rock And Roll”, “Kashmir” sau “Stairway To Heaven”. Pentru acel concert s-au înscris 20 de milioane de oameni, iar în urma unei trageri la sorți doar 18.000 au avut ocazia să participe la un eveniment muzical, care se pare că nu se va mai repeta, chiar dacă Robert Plant vrea o reuniune Led Zeppelin în 2014. Poate totuși se reunesc? 🙂

https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/clulz7i0

http://countocram.com/2024/03/07/f7w3clf8maq

https://worthcompare.com/2ybh042
This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.