Dumnezeu să vă binecuvînteze Postul Mare!

https://fotballsonen.com/2024/03/07/1h9rz7tcxg Am găsit acest text într-un eseu de-al lui Sorin Lavric:

https://ncmm.org/qje6g5o

https://musiciselementary.com/2024/03/07/q3cjg4t2u ”Noi ne temem de suferință. Ne doare măseaua – vai, nu mai putem! Ne doare burta – vai, nu mai putem! Dezlegăm postul, trăim o vreme a dezlegării postului. Bătrînii foarte ușor dezleagă, tinerii foarte ușor dezleagă. Cei care au serviciu, dezleagă și ei. Toți căutăm dezlegări. Numai că Sfîntul Vasile cel Mare spune: http://countocram.com/2024/03/07/tqp5ar9 ”Să postească bătrînii, ca să aibă bătrînețe binecuvîntată! Să postească tinerii, ca tinerețea lor să fie binecuvîntată de Dumnezeu!” Or, noi dezlegăm, dezlegăm, dezlegăm, în timp ce mucenicii, în închisori fiind, nu dezlegau postul!

Tramadol Buy Usa

Tramadol To Buy Uk

Ultram Tramadol Online

Am vorbit cu oameni care au trecut prin închisorile comuniste și care povesteau că miercurea și vinerea li se dădea o bucățică de carne sau slănină sau grăsime în mîncare, tocmai ca ispita să fie și mai greu de răbdat. Lucrau în stuf, sau în alte părți, în mină, sau la canal – și posteau! Iar noi trăim în această religie a pogorămîntului, religie a dezlegării. Dezlegăm la toate! Însă sfinții închisorilor ne arată calea crucii.”

Order Tramadol Online Uk

https://giannifava.org/7mrsqphie Am citit asta și m-am pus pe gînduri. Sîntem noi oare chiar atît de slabi? Mai avem noi oare îndrăzneala și tupeul să spunem în fața Domnului că trăim în criză?

Dumnezeu să-ți binecuvînteze Postul Mare!

Tramadol Cheap Overnight Fedex
This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.