3200 de avorturi de Halloween!

Statisticile europene arată că la fiecare 27 de secunde, în spațiul european, se săvîrșește un avort!

Să presupunem că acest lucru se întîmplă nu doar în spațiul european ci pe întreg mapamondul. Oricum, rămîne a fi FOARTE GRAV!

Aduceți-vă aminte de acel oribil accident din șoseaua Muncești, în care au murit 8 tineri. Ce legătură are? În mai puțin de 4 minute, la nivel mondial mor nenăscîndu-se 8 oameni. Stănescu la asta s-a referit, probabil, cînd a zis: ”Tristețea mea aude nenăscuții cîini pe nenăscuții oameni cum îi latră”. Întratît de trist este. Iar noi rămînem indiferenți. Nemuritori și reci.

Legislația europeană impune libera alegere, din partea femeii, de a păstra sau a omorî sarcina căreia i-a dat viață.

De ce avortul e de condamnat? De ce sunt eu de acord cu asta?

În primul rînd, mamele care sînt pe punctul de a alege să consimtă la această crimă, în care sînt deopotrivă și autoare morale și victime, să se gîndească la părinții lor. Nu se poate spune că au trăit mai bine sau în vremuri mai bune, mai bogate și civilizate. (Apropo, mama mea s-a născut în cumplitul an 1947, anul care a măturat într-un mod sovietic podurile țăranilor, iar mămunea, după ce a născut-o pe mama, cel de-al 3-lea copil al ei, a mai născut încă 6 (!) copii sănătoși și binecuvîntați de Dumnezeu). ÎNTREBARE: Ce s-ar fi întîmplat, oare, dacă mamele noastre, precum o fac unele dintre femeile de astăzi, ne-ar fi ucis cu multă ușurință, ca pe un corp străin în trupul lor, pe care s-au făcut stăpîne deplin, dacă ne-ar fi abandonat pe patul unei maternități, fugind de orice responsabilitate, sau ne-ar fi aruncat într-o sacoșă de plastic, într-un container de gunoi sau tomberon? Am mai fi existat noi, oare, astăzi, ne-am mai fi bucurat noi de frumusețile lumii și de binecuvîntările vieții, în mod special am mai fi cunoscut noi căldura căminului, sînul cald al mamei, dragostea și mîngîierea ei, glasul dulce și alinător al acesteia? Am mai fi ajuns noi, oare, la vîrsta la care am ajuns și am mai fi fost noi cine sîntem astăzi?

Luați-vă timp să reflectați la asta în timpul nebun pe care-l trăim…

Motive suficiente ca avortul să fie considerat o crimă. O crimă care, din păcate, este larg practicată în lume, care, din păcate, este stimulată de către guvernele lumii și care, din păcate, rămîne nepedepsită.

Dumnezeu să ne dea înțelepciune și dragoste adevărată! Dacă am avea parte de dragoste adevărată și nu doar de aia care se limitează la 1,8×2 metri, adică la pat, atunci, nu numai că numărul avorturilor ar scădea, dar poate că și ar dispărea.

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *