Ce-am citit în 2016

Să trăiți!
Să trăiți bine! Așa spun cei fără cetățenie moldovenească. 🙂

Tradițional, nu știu cum, dacă inspiră lista ce urmează măcar un om să citească măcar o carte, atunci #mișinscomplișd. 😉

Deci, pe lîngă alte frînturi, pasaje, altele, iată lista oficială a cărților citite în 2016:

1. ”Cuibul de vulturi”, Eva Nusshold. Chiar discutam cu soția că, în această carte, scrisă de o femeie extraordinară, pe care am avut ocazia s-o văd și s-o ascult, o multimilionară, printre altele, ea scrie, pe lîngă sfaturi prețioase pentru lideri, pardon, pentru vulturi, și chestii de genul că la ei în familie, Hans, adică soțul ei, duce gunoiul. Leadershipul pornește de la lucruri mărunte. Apropo, venitul din încasări, merge în întregime pentru suportul copiilor nevoiași prin Network of Caring.

2. ”Ești falit pentru că te mulțumești cu atît”, Larry Winget. Mi se aseamănă acest Larry cu Peter Cox, un adevărat rechin. În concluzie, șterge-ți mucii și treci la treabă!

3. ”Avantajul inechitabil”, Robert Kyiosaki.

4. ”Fuga spre cîmpul cu ciori”, Savatie Baștovoi.

5. ”Sindromul CESĂFAC”, Savatie Baștovoi.

6. ”Legile carismei”, Kurt Mortensen.

7. ”Ai grijă de clienții tăi”, Shawn Doyle.

8. ”Riscant acum înseamnă sigur”, Randy Gage. Foarte puternică. Actuală. Manual de economie politică.

9. ”Noile reguli pentru a obține angajamentul tinerilor. Un ghid pentru a înțelege și a comunica cu generația Y”, Michael McQueen. Una dintre cărțile care mi-au deschis ochii la reprezentanții generațiilor megieșe generației mele.

10. ”Călugărul care și-a vîndut Ferrari-ul”, Robin S. Sharma. Mulțumesc lui Radu Botnari pentru carte. Am citit-o în 3 zile.

11. ”Zorba grecul”, Alexis Kazantzakis. Am ținut s-o recitesc pe tărîm grecesc, în Thassos. Am înțeles-o altfel. Mulțumesc, Igor Guzun, pentru împrumut.

12. ”Gata cu scuzele”, Sam Silverstein.

13. ”Dicționar auafed 2”, Doru Ciocanu. O carte despre robotul Verter și Alisa Seleznyova în viziunea lui Doru.

14. ”Dulci”, Dan Puric. O carte scrisă de labradorița lui Puric. Senzațional acest Puric. Interesant e că el ori place, ori nu prea place. Mie, spre exemplu, tare îmi place.

15. ”De ce ești trist, popor al învierii?”, preot Constantin Necula. O culegere de predici, ținute la parastase, înmormîntări, praznice. Pe mine m-a făcut să citesc această carte titlul intrigant și personalitatea părintelui Necula.

16. ”Transformă o conversație lejeră într-o tranzacție profitabilă”, Don Gabor.

N-am pus imaginea coperților, pentru că ușor le poți găsi pe net, dacă te interesează. Am făcut așa ca anul trecut.

Lectură plăcută tuturor! 🙂

This entry was posted in De citit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *