Istorioara zilei

Mai zi după asta că bancurile nu se iau din viață!

Ieri, 24 decembrie, împreuna cu meșterul Dionis, instalam un sistem de tratare a apei la niște cunoscuți de-ai mei într-un cartier de lux din centrul capitalei. Mai era de instalat, cînd mi-am dat dat seama că am nevoie de Instrucții sau Manualul de utilizator. Am întrebat stăpînii unde e, că ieri l-am lăsat aici, iar ei, fiind preocupați de ultimele retușări (apartament în 2 nivele cu penthouse nou-nouț) înainte de Crăciun, le-au aruncat la gunoi. Proaspăt aruncate erau.

Am mers pînă jos să le caut în tomberon, pubelă, ladă mare cu gunoi din ogradă. Și uite așa, cum cotrobăiam pe acolo, în căutarea manualului, se apropie un băiețel, pe numele lui adevărat Radu, cu o pungă de gunoi, se oprește în loc, se uită la mine, eu la dînsul, după care urmează o întrebare genială, de Oscar: ”Dvs sînteți dl Sergiu, cel de la Deșteptarea la Jurnal TV?”

Am avut o secundă de tot ce-ți poți imagina în capul meu, după care i-am răspuns: ”Eu nu caut de mîncare aici, caut un manual al utilizatorului, l-au aruncat din greșeală”.

Bine că nu m-a filmat să mă bage pe youtube. Or, cîteodată și folclorul oral e suficient.

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

5 Responses to Istorioara zilei

  1. Marina says:

    Maine, poimaine tot orasul se va zvoni ca la Jurnal se achit niste salarii mizere 😀

  2. Sempa says:

    Bhahaha bine că nu ţi-a propus să cauţi în punga lui =)))) Trebuia să joci teatru puţin, să-l sperii pe bididiu=)))

  3. Valentina says:

    LOL :)))))))))
    iaca am rîs cu poftă…

  4. madlen says:

    da se intimpla si de astea hi,hi… ai iesit bine din incurcatura

  5. Anastasia says:

    Mi s-a intimplat si mie una ca asta. Mi-a facut cineva un cadou intr-o cuie. Normal cadoul l-am luat, iar cutia am aruncat-o, peste 2 ore vb cu persoana respectiva. Ea m-a intrebat daca mi-a pacut, normal ca i-am raspuns afirmativ, iar peste putin timp ea ma intreaba”Si cu banii ce-ai sa faci?” Fiind suprinsa, pentru faptul ca nu-am gasit nici un ban in cutie i-am raspuns negativ. Ce sa crezi, banii erau intr-un plic, lipiti in interiorul cutiei, iar eu nici nu am observat 🙂 Apoi am mers repede la urna si mi-am recuperat banii 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *