Ce mai nou pe blogul meu în 2011?

Noroc tuturor!
Dumnezeu să ne ajute să mergem mai departe cu multă pace!

În această postare vreau să vă informez, la fel și pe mine :), despre ce mi-am propus să fac pe blogul beznitchi.com în 2011. Și vreau ca cei care vor să-mi fie alături, deopotrivă cititori și critici.

Vreau ca fiecare zi a săptamînii să ai bă o postare, dar, atenție, tematică. Lunea voi recomanda o carte, firește dintre cele citite, nu mă prefac deștept, marți voi întîlni cîte un om care a avut la un moment influență în viața mea, și mă voi întîlni la un prînz la unul dintre restaurantele din țară. Voi face poze și vă voi povesti cîte ceva despre ei. Urmează să decid ce voi face în celelalte zile.

Toate aceste postări tematice vor exista pe lîngă ce-o să-mi vină mie să spun, la zi. Îmi doresc o comunitate pe blog cu care să am ce discuta, nu doar guri-cască. Așa să ne ajute Dumnezeu!

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

5 Responses to Ce mai nou pe blogul meu în 2011?

  1. Sunt bune ambele idei! Mult succes şi “să te ajute Dumnezeu” să reuşeşti să ne uimeşti cu cărţi interesante şi personalităţi de la care şi noi să avem ce învăţa.

  2. marian says:

    sa te ajute domnu sa stii ca nu e rea ideea care tiai propus-o s-o faci —-succes

  3. Cristina says:

    multa bafta , Imi pare rau ca nu reusesc sa discutam in efir, de exemplu azi am avut multe sa-ti zic despre Colin Firth, dar ai dat 200 lei in zadar uneia care nici macar nu stie cum i se scrie numele.asa e cu telefoanele astea …… dar te stimez profunt pentru ca am aflat de la tine despre Zaz, shi despre multe altele …..

  4. Cristina says:

    P. S. tare imi doresc shi eu sa am cu cine discuta , ca de guri casca cum le spui tu e plin netu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *