Noua revoluție a bunăstării de Paul Zane Pilzer

Scurtă descriere din partea editurii: Noua revolutie a bunastarii a avut un profund ecou in intreaga lume, dezvaluind o industrie noua si infinita, care se refera la alimentatie corecta, la exercitii fizice, odihna, munca, economii, varsta si la aproape orice alt aspect al vietii.

Paul Zane Pilzer, economistul care a castigat primele zece milioane de dolari inainte sa implineasca 30 de ani, iti arata cum sa iti formulezi miza in aceasta oportunitate imensa – cum sa iti gasesti locul in aceasta industrie care iti ofera o noua viata si care nu numai ca iti poate aduce o avere, dar iti va face si incredibil de mult bine.

El le arata oamenilor de stiinta, proprietarilor de sali de fitness, oamenilor de afaceri, producatorilor de alimente, medicilor sau altor persoane interesate de starea de bine ca fac parte dintr-o revolutie la nivel mondial.

Scurtă descriere din partea mea: Util să afli cum te minte industria farmaceutică, util să te mai gîndești încă o dată la sănătatea ta și util, dacă ți-e a face business, să faci cunoștință cu o direcție ce are mare viitor.
Eu de aici am reținut o poveste extraordinară. Iat-o: ”Era ziua absolvirii la Facultatea de Medicină de la Harvard, iar șeful de promoție, Michael, se plimba de-a lungul rîului Charles, alături de profesorul său. Deodată, auzi un bărbat care înota strigînd după ajutor, fiind pe cale să se înece. Michael sări în apă, îl scoase pe acesta la suprafață după ce se scufundă după el de trei ori, îl trase, inconștient, la mal și îi făcu un masaj cardiac și respirație gură la gură – pînă cînd, într-un final, acesta își recăpătă cunoștința. Michael era mîndru că a avut oportunitatea de a străluci în ochii profesorului său, care îl felicită că și-a făcut treaba bine, timp în care sosi și o ambulanță să ia victima.
Ud și obosit, Michael continuă să se plimbe alături de profesorul său, pînă cînd o a doua victimă care se zbătea în rîu strigă după ajutor.Încă o dată, Michael sări să-l salveze și aduse victima la mal. Incredibil, întîmplarea avu loc de mai multe ori, iar atunci cînd și a șaptea victimă striga și se zbătea în apă, Michael se întoarse exasperat spre profesorul său și îi spuse: ”Știu că sînt un doctor decis să ajute oamenii, dar nu mai pot face asta încă o dată!”.
”Atunci”, îi răspunse profesorul, ”de ce nu mergi în aval ca să-l oprești pe cel care îi împinge pe acești nefericiți de pe pod?”

Foarte multe învățături ce țin de sănătate pot fi învățate din această istorioară. Lectură plăcută!

This entry was posted in De citit. Bookmark the permalink.

2 Responses to Noua revoluție a bunăstării de Paul Zane Pilzer

  1. Valentina says:

    cînd am afirmat că citesc această carte, cineva a spus că nu caut unde trebuie :)))

  2. Îmi place postarea şi în general cărţile pe care le citeşti… Am o rugăminte… ai putea să scrii în postarile următoare, de la care librărie ai cumpărat cartea ? Merci anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *