A iubi înseamnă a ierta

Am de gînd s-o recitesc. Am de gînd să îmi mai cumpăr 5 exemplare pentru a le avea disponibile cînd vreau să fac un cadou. I-am mulţumit lui Savatie Baştovoi pentru carte. Îi sunt recunoscător lui Dumnezeu că l-a iluminat pe Savatie să scrie această carte. Nu vreau să vorbesc despre aceasta carte. Nu vreau să vă povestesc. Iată doar cîteva cuvinte de-ale Baştovoi:

Dumnezeu n-a voit nimic altceva de la noi în schimb pentru dragostea pe care ne-a dat-o, ci a voit ca şi noi, fiecare la rândul nostru, să facem acelaşi lucru cu aproapele nostru… Dacă este să ne asemănăm cu Dumnezeu în ceva, aceasta este puterea de a ierta. Dumnezeu ne-a chemat să fim asemenea Lui şi asemenea lui Dumnezeu suntem atunci când iertăm. Puterea de a ierta este însuşire Dumnezeiască. Iertând celor ce ne greşesc ne facem părtaşi la dragostea cu care iubeşte Dumnezeu lumea.
Ieromonah Savatie Baştovoi

This entry was posted in De citit. Bookmark the permalink.

3 Responses to A iubi înseamnă a ierta

  1. Carolina says:

    de la ce librarie ai procurat cartile lui Savatie Bastovoi? as vrea foarte mult sa le citesc, indeosebi “Diavolul este politic corect”…
    Mc!

  2. dorina says:

    🙂 da, Sergiu o sa crezi sa nu, dar acelas gind imi veni si mie…si sunt fericita ca am deja in rezerva gindului, daruri frumoase si de mare valoare.

  3. Nu e din librarie, Carolina, e de la Savatie Bastovoi. El a promis ca va aduce cartile sale si in librariile noastre. Asteptam. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *