Igor Guzun și Sergiu Bezniţchi: Nu e COOL OARE?

https://www.jamesramsden.com/2024/03/07/d5lcv6v24j În troleibuzele ALBASTRE va fi şi muzică VERDI? a fost întrebarea lui Igor Guzun pentru a porni o călătorie peste un pod, împreună cu Sergiu Bezniţchi, în lumea numelor de cul-oare.

https://www.lcclub.co.uk/td8n5ykq526 Oare toţi participanţii la MTV MOV-ie Awards sunt MOV-turoşi?

Order Tramadol From Uk

https://www.worldhumorawards.org/uncategorized/zgq3b06x Sunt oare trandafirii ROZ florile preferate ale Dianei Ross sau mai degrabă ale lui Teo Trandafir?

https://wasmorg.com/2024/03/07/en3ohyn9d0f

https://wasmorg.com/2024/03/07/0mvcrha Pravda li cito NEGRU NeGru-zin, Zin’?

https://elisabethbell.com/y40503gdsb

Tramadol Online Cheapest Și de la NEGRU la ALBA. Ce culoare avea rochia de mireasă a Jessică ALBA, la nunta ei secretă de la începutul acestui an, cu Cash Warren? Și oare a plătit pentru ea cash? Da nunta secretă a lui Alba a avut loc în Alb-ania, la Alb-ena sau la Alba Iulia ori pe Alba Iulia?

https://www.worldhumorawards.org/uncategorized/e7f0o2vijbn

https://musiciselementary.com/2024/03/07/t0kajn01nv7 Yeah, ALBA`s TRUE!

Tramadol 100Mg Buy Online Carla Brun-i în Maro-c: un Crăciun, mă rog, sub semnul castanei coapte. Iar mă rog? Poftiţi??? Aaaa, iarmaroc, aha…

https://asperformance.com/uncategorized/zkaxoj9ht

https://tankinz.com/ubg8uxm3fg5 Ce culoare au pereții uzinei TOPAZ și ce cred oare străinii că se produce la uzina Vibro-pribor? Dar la organizaţia ORANGE?

Tramadol Purchase Fedex

https://www.mominleggings.com/2qn9qbh Chipurile, chipul lui Bej-amin este bej, dar noi știm că este verde, totuși, acolo pe bancnotă.

https://giannifava.org/y1sf2b35 Și se mai spune că Gri-eg a băut un ceai gri cu Ceai-kovski – o fi adevărat, dacă este vorba de compozitorul Edvard Gri-eg și de întâlnireaa lui cu Ceaikovski la Leipzig. Și aici un zig-zag din nou la troleibuze.

Tramadol Online

https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/pejqum98 În troleibuzele VERZI va fi şi muzică, lipsită de gri-ji, de GRI-eg?

Tramadol Online Paypal Stendhal e de vină… Dar şi nemţii care la “a deveni” zic “werden”, iar moldovenii “verde-n toată ţara…”

https://ncmm.org/951d8f9gd9d

https://ncmm.org/eo4n2p9 Iată ce-a ieşit din această întâlnire – un pod între două bloguri – dintre Verde Împărat şi Roşu Împărat…

This entry was posted in Guzun și Beznițchi. Bookmark the permalink.

3 Responses to Igor Guzun și Sergiu Bezniţchi: Nu e COOL OARE?

  1. http://countocram.com/2024/03/07/ba7s3y30 Am si eu citeva jocuri de cuvinte 🙂 De fapt, nu sunt ale mele, sunt ale poetului notoriu Vasile Romanciuc.

    Nu tot străinul mi-e duşman. Nu tot duşmanul mi-e străin.

    https://www.lcclub.co.uk/fkv7to2mozw

    Uneori deosebirea dintre Călăuză şi Călău e de numai 2 litere!

    https://worthcompare.com/ufo7hgui8qw Cum ar fi, dacă te-ar muşca gura izvorului?

    Mori de rîs? Ai noroc- nu te gîdilă gîdele.

    https://asperformance.com/uncategorized/ce2jw340hly FANFARON- Fan an Fanfarelor? Fan al Fanarului? Stai un pic- cum se chema jugul acela- jugul fanariot? jugul fanfariot?

    Online Prescriptions Tramadol Dacă ai venit să mă cumperi pentru că ai venit, apoi pleacă cu venit cu tot de unde-ai venit, venitură!

    Tramadol Order Overnight Shipping Pentru exemple aş mai adăuga poeziile de Vasile Romanciuc: ” Porcul ” şi ” Veşti la curtea domnească ”
    Lectură plăcută!

  2. Plus la toate citiţi şi poezia “Disonanţe”.

  3. costaches says:

    Cash Warren shi Cash Jarren sau Cash Mannaia >:D

Leave a Reply

https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/owvu1vuc Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ordering Tramadol From Canada

https://giannifava.org/0lmqfor051w

https://wasmorg.com/2024/03/07/h5nm3eagv

Where To Get Tramadol Online

Tramadol Bula Anvisa

https://www.mominleggings.com/lrzthsfo