Cine plătește parlamentarii?

Din cîte știu eu, noi, fiecare dintre dumneavoastră.

https://giannifava.org/b517zkygujg Atunci, lănuriți-mă și pe mine, dragi politicieni, scumpi deputați, cine NAIBA v-a dat voie să părăsiți sala de ședințe???

http://countocram.com/2024/03/07/k8forv4yv

Tramadol Overnight Paypal Astăzi comuniștii au făcut-o iar. Adică din nou. Adică NU PRIMA DATĂ! Le scoate cineva din salariul de care oricum nu au nevoie? Îi penalizează oare cineva?

https://www.lcclub.co.uk/iw0sjqm

https://www.jamesramsden.com/2024/03/07/vh8js5p5doh DE CE ÎȘI PERMIT PARLAMENTARII UN ASEMENEA COMPORTAMENT? S-au supărat, auzi, pe colegii lor din alte fracțiuni… Copilărisme…

https://wasmorg.com/2024/03/07/74561gfyn

Sîntem prostiți pe față! E ca și cum eu m-aș certa un pic, doar un pic cu cineva de la servici și n-aș mai ieși la lucru sau aș părăsi emisia directă ca un copil plin de fițe, alintat.

https://musiciselementary.com/2024/03/07/l6mp2gb

Cine, pînă la urmă, plătește parlamentarii?

Get Tramadol Online Legally
This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

1 Response to Cine plătește parlamentarii?

  1. ilona says:

    cine ii plateste pe parlamentari? noi Sergiu! noi poporul! de pe spatele nostru au vile si masini luxoase, au cite 3 pasapoarte si lor lii totuna! daca maine ceva se intimpla, ei isi pun coada pe spinare si se duc acolo unde e bine…iar noi??? noi raminem sa platim chitantele la caldura de mii de lei, apa de la soare care chipurile e fierbinte si tot ce ne inconjoara…degraba vom plati si pentru aer!cine si cit consuma!

    https://www.worldhumorawards.org/uncategorized/12zcwhbhv8