Referitor la cazul Brega vs Privesc.eu

Am citit un articol de-al preotului Vasile Filat. Subscriu. Vreau ca măcar încă un om să citească acest articol.

”Am rămas adânc indignat să văd cum Oleg Brega a atacat în judecată platforma Privesc.eu. Să nu mă înţelegeţi greşit. Condamn orice fel de instigare la ură sau comentarii indecente plasate pe Internet. Dar, oare nu este Oleg Brega cel care a plasat şi plasează astfel de comentarii? Oare nu s-a declarat el “inamic public” şi în mod deschis subminează valorile naţionale?

Fiind invitat odată pentru o dezbatere televizată am făcut descoperirea că urma să discut tocmai cu Oleg Brega. Doar a apărut la uşă înainte ca să întrăm în emisiune şi de odată a şi început să arunce ofense la adresa mea şi a tuturor preoţilor. A trebuit să-i amintesc că mai întâi oamenii se salută unii pe alţii, indiferent de felul cum gândesc sau ce opinii au şi apoi încep să abordeze aceste opinii şi o fac în mod civilizat.

Împreună cu GenderDoc-M, Oleg Brega de mult timp urmăreşte să reducă la tăcere pe oricine este de altă opinie, mai ales atunci când aceasta ţine de subiectul homosexualităţii. Pentru ei există doar două opinii: a lor şi greşite. Doar că până acum au făcut lucrul acesta destul de subtil şi puţini erau cei care îşi dădeau seama, pe când acum au dat la iveală adevăratele lor intenţii – să lipsească de libertatea de exprimare pe oricine nu acceptă modul deviant homosexual de viaţă.”

Întregul articol îl găsiți la http://www.moldovacrestina.net/politica/de-ce-oleg-brega-a-atacat-privesc-eu-in-judecata/

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

1 Response to Referitor la cazul Brega vs Privesc.eu

  1. Sergiu says:

    trist. articolul recomandat. dar nu si surprinzator. mai este mult pana o sa avem parte de oameni toleranti, care cu adevarat sa se ghideze de principiile crestine pe care, spun ei, le promoveaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *