„Să trăiţi, să înfloriţi c-AMERICA perii!”

Featul săptămânii (4). Igor Guzun feat Sergiu Bezniţchi: „Să trăiţi, să înfloriţi c-AMERICA perii!” https://tankinz.com/bq0nquhl2d Până decid și ne spun copiii și adolescenții de azi cine va salva lumea lor – Batman, Spiderman sau Superman, le zicem noi cine poate salva lumea noastră. Frumosul va salva lumea. Făt-Frumosul va salva lumea! Low Fat frumos va halva lumea!

https://elisabethbell.com/75xuqd4neyj

https://worthcompare.com/qlm7m4v Ştiți ce erou din adolescența noastră era cel mai priceput, dacă o fi adevărat că „tot pățitu-i priceput”? Stan Pățitul. Și mai era unul care pățea tot timpul ceva – Stan din celebrul cuplu comic Stan și Bran. Acum căutăm cu ochii alte stan-darde 90-60-90 și Branul este azi mai mult o destinație turistică: Castelul Bran, mai ales iarna.

Din buni urători, cum eram pe vremuri, încercăm să devenim astăzi buni oratori. Și ce țară extraordinară descoperim în urarea de pe vremuri: „Să trăiţi, să înfloriţi c-AMERICA perii la mijlocul primăverii”!

https://giannifava.org/x8xrdvo3

Erau timpuri în care obțineam posturile, acum le scriem, le citim sau le comentăm, ca pe acesta. Bine că posturile care https://ncmm.org/6vtt2iw le ținem au fost, sunt și vor mai fi valabile încă mult timp. Și din bielă-manivelă ne-au rămas doar manelele. Bune de proiectat pe un LED. Acum primești și dăruiești led-uri, după ce înainte primeau și dăruiai, la rândul tău, p-leduri.

https://www.mominleggings.com/62g1cqw

Order Tramadol With Cod În p-ledurile de pe vremuri citeam „Un căpitan la 15 ani”. Acum adolescenţii de 15 ani cer un Cappy mai des decât „Un capi-tan la 15 ani”.

https://ncmm.org/rjav0kxxv

https://www.jamesramsden.com/2024/03/07/5202l5lxj5 Altădată cel mai discutat subiect ERA-LA-Ş-coală „Eralaş”-ul: „Ai văzut la Eralaş!” Astăzi cel mai vizualizat serial o fi Facebookul. Iar multor oameni din spatele postărilor li s-ar potrivi întrebarea: ”Era laș? Dacă nu, atunci de ce nu semnează cu numele lui adevărat?”. „Ai văzut ieri pe Facebook?” Oare cum s-o fi traducând Facebookul? „Cartea Feţelor”? Poate „Cartea Feţilor”-Frumoşi? „Cartea Fetelor”-Frumoase?

https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/j2tl6z0qh72

https://fotballsonen.com/2024/03/07/3c76y307i Şi din sce-neta de altă dată a rămas doar net-ul, unde mai căutăm cu privirea şolduri de atlete şi solduri şi outleturi cu solduri.

https://www.worldhumorawards.org/uncategorized/9konmiup
This entry was posted in Guzun și Beznițchi. Bookmark the permalink.