„Să trăiţi, să înfloriţi c-AMERICA perii!”

https://www.deficitdao.org/2023/09/20/4pg0ufwrshg Featul săptămânii (4). Igor Guzun feat Sergiu Bezniţchi: „Să trăiţi, să înfloriţi c-AMERICA perii!”

Până decid și ne spun copiii și adolescenții de azi cine va salva lumea lor – Batman, Spiderman sau Superman, le zicem noi cine poate salva lumea noastră. Frumosul va salva lumea. Făt-Frumosul va salva lumea! Low Fat frumos va halva lumea!

https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/k0rr9eseea Ştiți ce erou din adolescența noastră era cel mai priceput, dacă o fi adevărat că „tot pățitu-i priceput”? Stan Pățitul. Și mai era unul care pățea tot timpul ceva – Stan din celebrul cuplu comic Stan și Bran. Acum căutăm cu ochii alte stan-darde 90-60-90 și Branul este azi mai mult o destinație turistică: Castelul Bran, mai ales iarna.

Din buni urători, cum eram pe vremuri, încercăm să devenim astăzi buni oratori. Și ce țară extraordinară descoperim în urarea de pe vremuri: „Să trăiţi, să înfloriţi c-AMERICA perii la mijlocul primăverii”!

https://calvosealing.com/7k9rg4yc04h Erau timpuri în care obțineam posturile, acum le scriem, le citim sau le comentăm, ca pe acesta. Bine că posturile care https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/gbm9edro65j le ținem au fost, sunt și vor mai fi valabile încă mult timp. Și din bielă-manivelă ne-au rămas doar manelele. Bune de proiectat pe un LED. Acum primești și dăruiești led-uri, după ce înainte primeau și dăruiai, la rândul tău, p-leduri.

https://fundacionfdi.org/2023/09/20/u6cdiox În p-ledurile de pe vremuri citeam „Un căpitan la 15 ani”. Acum adolescenţii de 15 ani cer un Cappy mai des decât „Un capi-tan la 15 ani”.

Altădată cel mai discutat subiect ERA-LA-Ş-coală „Eralaş”-ul: „Ai văzut la Eralaş!” Astăzi cel mai vizualizat serial o fi Facebookul. Iar multor oameni din spatele postărilor li s-ar potrivi întrebarea: ”Era laș? Dacă nu, atunci de ce nu semnează cu numele lui adevărat?”. „Ai văzut ieri pe Facebook?” Oare cum s-o fi traducând Facebookul? „Cartea Feţelor”? Poate „Cartea Feţilor”-Frumoşi? „Cartea Fetelor”-Frumoase?

Şi din sce-neta de altă dată a rămas doar net-ul, unde mai căutăm cu privirea şolduri de atlete şi solduri şi outleturi cu solduri.

This entry was posted in Guzun și Beznițchi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Order Tramadol American Express Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tramadol Online Pay With Mastercard

Purchasing Tramadol

Tramadol 50Mg Buy Online

https://dinamizartj.com/2tri8ggb

https://infoavan.com/h0ow2k7

https://ics-seville.org/3ak79gtwv