Povestea tirbușonului accidental

Buying Tramadol Online Uk – Vine, vine, se auzi o voce, acoperiți cioburile, acoperiți sângele! Unde-i cartonul? Iliușa, dă cartonul. Gata! Zîmbiți!

Toată lumea lucra de parcă făcea parte din Molodaya Gvardiya. Cu abnegație.

https://tankinz.com/q2hbq1bv78d

https://wasmorg.com/2024/03/07/iwp0v5t … Se întîmplau toate într-un octombrie al sfîrșitului anilor 90. Înainte de nunta fratelui meu. Ca studenți, am fost invitați la o manifestație social-culturală de încărcat vagoane. Avea manifestația un ușor iz financiar. Nu și electoral.

https://elisabethbell.com/thxqtipco0

Un grup vesel de băieți, am plecat dis-de-dimineață nu-știu-unde. Sî încărcăm 3 vagoane cu lăzi de vin – Aligote, Sauvignon și Chardonnay, diferența fiind doar etichetele, în rest – absolut același vin și… plus la toate, cald, proaspăt turnat. Se va răci pînă-n Rusia. Și apoi, ei oricum nu pricep nimic…

https://asperformance.com/uncategorized/arkjssge

Where Can I Buy Cheap Tramadol Online Pe la prînz, băieți onești fiind, încă nu gustasem vinul pe care îl munceam. Aveam lîngă noi și un nene care era pus de proprietar să ne vegheze îndîrjit munca și abnegația. Totuși, a existat un moment în care omul se duse cu micul. Iar noi am decis să profităm.

Tramadol Prescribed Online

Order Tramadol Uk Am luat o sticlă cu vin alb, l-am pus cu dopul într-un chiron întîmplător (neavînd tirbușon!), și am pocnit cum se pocnește din bici la hăit! Entuziasmul meu a făcut sticla cioburi, iar palma sîngerîndă precum un havuz. Culmea a făcut ca exact în acel moment supraveghetorul să se întoarcă de la gloriosul marș fiziologic efectuat prin tufe. Am reușit să văd MOBILIZAREA UNEI ECHIPE.

https://www.mominleggings.com/oonq52i

https://tankinz.com/9b1frgu – Vine, vine, se auzi o voce, acoperiți cioburile, acoperiți sângele! Unde-i cartonul? Iliușa, dă cartonul. Gata! Zîmbiți!

N-ai fi spus niciodată că în acel moment sîngele de-a dreptul țîșnea. Un miez de pîine acoperea gheizerul și producea endorfine. Noi triumfam! Nimeni n-a descoperit isprava noastră. ERAM O ECHIPĂ! 🙂

https://elisabethbell.com/rc9lq2rby ps. Pînă la urmă am gustat din acel vin și la cămin am dus o sacoșă. Iar eu am jucat rolul de vornicel la nunta lui frate-miu cu mîna bandajată avînd amintiri frumoase și stări de bine.

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

3 Responses to Povestea tirbușonului accidental

  1. SEO says:

    https://giannifava.org/szyy5my sa inteleg ca sticla s-a stricat?…nu am gasit asta in text 🙂

    https://wasmorg.com/2024/03/07/tkd3m3q23
  2. Yay says:

    Interesantă poveste, mai ales e bună poanta cu “manifestare social-culturală”. Pacat, că nu am apucat timpurile celea, cu manifestări de acestea, erau şi timpuri cînd prin şcoli luau elevii la strîns poamă, fructe, ca orice toamnă la Moldova…

    https://ncmm.org/eeqe908

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/t5n1svju

https://asperformance.com/uncategorized/rn4a2kntq

https://worthcompare.com/wm6sad0

Where Can I Buy Cheap Tramadol Online

http://countocram.com/2024/03/07/raakgyueu

Tramadol Rx Online

https://www.lcclub.co.uk/n8su8m36vq2

https://elisabethbell.com/odkigcmcm19