Povestea tirbușonului accidental

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/8n93e4t – Vine, vine, se auzi o voce, acoperiți cioburile, acoperiți sângele! Unde-i cartonul? Iliușa, dă cartonul. Gata! Zîmbiți!

https://www.ibct-global.com/h4pvlew

https://cafearabo.com/7mrnxo72k Toată lumea lucra de parcă făcea parte din Molodaya Gvardiya. Cu abnegație.

Order Tramadol Australia

Tramadol Online Rx … Se întîmplau toate într-un octombrie al sfîrșitului anilor 90. Înainte de nunta fratelui meu. Ca studenți, am fost invitați la o manifestație social-culturală de încărcat vagoane. Avea manifestația un ușor iz financiar. Nu și electoral.

https://www.ibct-global.com/e8w4r1zqra Un grup vesel de băieți, am plecat dis-de-dimineață nu-știu-unde. Sî încărcăm 3 vagoane cu lăzi de vin – Aligote, Sauvignon și Chardonnay, diferența fiind doar etichetele, în rest – absolut același vin și… plus la toate, cald, proaspăt turnat. Se va răci pînă-n Rusia. Și apoi, ei oricum nu pricep nimic…

https://www.ibericadron.com/yr9qat4nrcu

Pe la prînz, băieți onești fiind, încă nu gustasem vinul pe care îl munceam. Aveam lîngă noi și un nene care era pus de proprietar să ne vegheze îndîrjit munca și abnegația. Totuși, a existat un moment în care omul se duse cu micul. Iar noi am decis să profităm.

https://brufaganya.cat/2020/o3c3lmxi38b

https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/drewgwc5 Am luat o sticlă cu vin alb, l-am pus cu dopul într-un chiron întîmplător (neavînd tirbușon!), și am pocnit cum se pocnește din bici la hăit! Entuziasmul meu a făcut sticla cioburi, iar palma sîngerîndă precum un havuz. Culmea a făcut ca exact în acel moment supraveghetorul să se întoarcă de la gloriosul marș fiziologic efectuat prin tufe. Am reușit să văd MOBILIZAREA UNEI ECHIPE.

https://circulofortuny.com/l8ecir70a – Vine, vine, se auzi o voce, acoperiți cioburile, acoperiți sângele! Unde-i cartonul? Iliușa, dă cartonul. Gata! Zîmbiți!

N-ai fi spus niciodată că în acel moment sîngele de-a dreptul țîșnea. Un miez de pîine acoperea gheizerul și producea endorfine. Noi triumfam! Nimeni n-a descoperit isprava noastră. ERAM O ECHIPĂ! 🙂

Cheap Overnight Tramadol Cod

https://www.foroacce.com/zhq646bkz ps. Pînă la urmă am gustat din acel vin și la cămin am dus o sacoșă. Iar eu am jucat rolul de vornicel la nunta lui frate-miu cu mîna bandajată avînd amintiri frumoase și stări de bine.

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

3 Responses to Povestea tirbușonului accidental

  1. SEO says:

    https://www.deficitdao.org/2023/09/20/6cclhth6ao sa inteleg ca sticla s-a stricat?…nu am gasit asta in text 🙂

    Buy Cheap Tramadol
  2. Yay says:

    Buying Tramadol Uk Interesantă poveste, mai ales e bună poanta cu “manifestare social-culturală”. Pacat, că nu am apucat timpurile celea, cu manifestări de acestea, erau şi timpuri cînd prin şcoli luau elevii la strîns poamă, fructe, ca orice toamnă la Moldova…

Leave a Reply

https://dinamizartj.com/ibzjhnp Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ordering Tramadol From Mexico

https://circulofortuny.com/g5d5096

https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/tyiv8ilh

https://infoavan.com/gklitr37

Can You Order Tramadol Online