Rîs cu plîns la o nuntă din Basarabia

https://www.deficitdao.org/2023/09/20/uq68waps E bogată și experiența mea cînd vine vorba de nunți. Povestea ce urmează, însă, o am din spusele lui Eduard Albină.

Nuntă în Basarabia. Specific.

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/wkvo78gm Soacra mică i-a anunțat pe toți nuntașii să voorbescă rusește, pentru că ea are niște invitați din Rusia care nu înțeleg “moldovenește”. Și chiar cu pumnul îi amenința pe ce care începeau să spună ceva inuman, adică în altă limbă decît rusește. În pofida faptului că peste 90 % vorbeau românește și nunta era una moldovenească, soacra mică era cu ochii în patru să le fie pe plac veniților.

https://www.ibericadron.com/9302vd9j5 Și iată că veni Masa Mare, alias Închinatul Paharelor, adică pusul banilor. Și a venit rîndul unui moș de-al miresei, care venea de la țară și nu prea era plin de urări în rusă. A fost avertizat PUBLIC încă o dată de către soacra mică: “Говори по русски!”. Bietul om a început prin a spune: “ээээ… желаю молодым … эээ … счастье … эээ … здоровье шыыыы, ииии… ээээ…”, și după încă o mică pauză, aruncînd o privire spre soacra mică, luîndu-și aer în piept, bietul moș al miresei repezi deslușit ultimele cuvinte “ș cîte pene pe cucoș, atîțea copchii burduhoși”. Ochii îi triumfau, iar ai soacrei ardeau.

Tramadol Cheap Prices Rîs cu plîns la o nuntă din Basarabia.

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

3 Responses to Rîs cu plîns la o nuntă din Basarabia

 1. Nadia says:

  Si eu am fost simbata la o nunta ris cu plins. “Nunta in Basarabia” otdihaet biiiine! Metode sa stringi bani pe deasupra Mesei Mari cite vrei: cu pungile ca sa determine cine va conduce in familie, cu pantalonasi pentru copii ca sa vada sexul primului bebe, etc. Pe scurt: plov cu fasole si cu carne si mai ce vreti pe deasupra… 🙂

 2. Colean says:

  Cum sa ajungem undeva daca nu stim unde vrem sa ajungem?

  Is Tramadol Illegal To Buy Online Sa cacat pe nunta practic. Toate neamurile o trimas-o in seara ceea peste tot. Saraca soacra cred ca na fost de mult de atitea ori in acelas loc 😀

 3. doru says:

  Tramadol Orders Online … credeam că la urmă se va scula un rus şi va vorbi în română

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.ibct-global.com/zt67sojapy7

Order Tramadol Mexico

https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/ram100z

https://brufaganya.cat/2020/oxnl1ufr