Ce au în comun comunismul și globalizarea?

De la Dan Puric cetire, unde vorbește despre piesa ”Don Quijote”: https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/e2pmybj7mbu https://fundacionfdi.org/2023/09/20/cbqoxc1h ”Don Quijote a văzut în morile acelea de vânt niște monștri disimulați. Și comunismul este un asemenea monstru – multă vreme ascuns sub masca umanismului, la fel ca și globalizarea actuală, un alt monstru, care crește sub pretextul facerii binelui public. Oamenii, în general,nu văd aceste fenomene cum sunt în realitate. Le lipsește ochiul duhovnicesc, care să le arate monstruozitatea lor. În perioada interbelică, la noi au fost însă și foarte mulți intelectuali care au văzut corect ce înseamnă comunismul; sunt destui și azi cei care văd adevărata față a globalizării.”

Cheap Tramadol Overnight Cod

https://www.ibericadron.com/ou20qjoj Comentariu literar nu scriu, bănuiesc că toată lumea a înțeles sau își va scrie propriul comentariu literar.

https://www.deficitdao.org/2023/09/20/49tcl53b
This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

1 Response to Ce au în comun comunismul și globalizarea?

  1. mircea.ro says:

    https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/608xij5 domnul Puric,artistul şi omul de cultură creştin dă dovadă de o hipersensibilitate.La capitalism nu întâlnim principiile creştine apărate de artist.Pe de altă parte nu aş pune semn de egalitate între globalizare şi comunism,în primul caz se operează cu lăcomia în cel de-al doilea cu tirania.Totuşi,lăcomia a fost,este şi va fi motorul dezvoltării societăţii omeneşti,nu există,cel puţin până acum,alt stimulent al progresului uman,pentru că lăcomia face parte din structura intima a omului.

    Tramadol Online Uk Reviews