Colecție de vară într-un feat Igor Guzun – Sergiu Beznițchi: vacanțe, orașe, călătorii (I)

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/oi66pzs Dacă tot Karlovy Vary este într-o oarecare asonanță cu Vadul lui Vodă, poate găsim niște destinații de vacanță undeva mai pe aproape. Ce-ați zice de Insulele Căinare? Sau de o călătorie care începe la Nița și se încheie la colo-Nița? Sau, începe la Roma și se termină la Nița, oraș plin de aromă de mușețel?

https://dinamizartj.com/yj5ni9hy8o5 Cu câteva silabe în plus, am putea avea propriul Festival de la Cannes, de care să te miri: Festivalul de la Cannes-temir (trud-mai).

Purchasing Tramadol Online O amintire frumoasă: Zatoka-k-хорошо și una mai puțin frumoasă: Ко-Блево.

https://circulofortuny.com/slbcqgpzw Călătorii de vis prin Moldova: la Vis-oca, Soroca, Drokia – connecting people, provincia chineză Don-Diu-Șani, urmăritorii lui Eyjafjallajökull – Vulcan ești, orășelul soției lui Eni – Ni spori, Eni sau Zina în repetate rînduri – Re-Zina.

https://infoavan.com/txpjls5l46 Iar cea mai bună destinație: Buda-best.

https://ics-seville.org/9tnca0d În Croația pe litoral să nu mergeți. Nu veți putea spune acasă, în Moldova, unde ați fost.

https://brufaganya.cat/2020/obnd661fx Capitala europeană ce cîntă despre Codrii Mei este Ce-Praga. Mergeți, e ca în Codrii.

Urmăriți-ne, vom călători împreună!

De altfel, multă lume își poate face o vacanță din orice. De exemplu, familia Canțâr – din propriul nume. Așa o fi exclamând copiii: va-Canțâ!r.

This entry was posted in Guzun și Beznițchi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

https://www.foroacce.com/vwlfg0y Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://cafearabo.com/l4oyoiga6r

Buy Cheap Tramadol

https://calvosealing.com/mbkz2lidga0

Ordering Tramadol Online

https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/sh8xbturkm