Colecție de vară într-un feat Sergiu Beznițchi & Igor Guzun: vacanțe, orașe, călătorii (2)

https://cafearabo.com/bs6lh4b76 Pe harta destinaţiilor de vacanţă au rămas alte câteva locuri de vis pe care nu le-am consemnat în feat-ul precedent.

Iată două destinaţii adevărate, adică true: True-скавець şi True-şeni. Dar să mergeți în cen-true localităților.

https://calvosealing.com/7hzqhvn18vp Dacă insula Bali, acest paradis exotic, s-ar afla undeva în Moldova, pe gara din Bali ar fi fost scris cu litere mari: BALI GARA. Oricum, majoritatea moldovenilor aleg Bali-garia în loc de Bali.

„Anul acesta nu mai mergem în Grecia, trebuie să schimbăm gresia”. Și nu mergem la Soci, pentru că avem de lucru la sotci la Step-Soci, Orhei.

https://www.ibericadron.com/onbmu74q O vacanţă la Gagra şi un concert Lady Gagra…

Tramadol 200Mg Online Şi, vorba cronicarului, „noi de la c-Rîm ne tragem”. Iar acolo hitul toamnei este „Turnați vin și dați Alușta”.

E bine să mergeți în Canada pentru că надо. Да и ладно și-n Thailanda. Dacă n-ai frică de Africa, lipește un post-it pe frigider cu „where to go” și mergi în Togo.

https://fundacionfdi.org/2023/09/20/zf9kprpi Doar pentru destinaţia de vacanţă Balabanovka nu am găsit încă nici un joc de cuvinte: dar ea şi aşa este de râs, pentru că gândul te duce ba la banovka, ba la leuovca. Fără plată, adică cu fîs, ucrainesc.

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/j7ri2s4nvl În final, vă expediem o vedere din Кокте-bel-vedere, aşa una ca Ha-wai-de-noi.

This entry was posted in Guzun și Beznițchi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tramadol Hcl Online

https://infoavan.com/ha0r7jgjx

https://www.foroacce.com/4tng00egx

https://www.deficitdao.org/2023/09/20/3zv7h9kvr1