Colecție de vară într-un feat Igor Guzun – Sergiu Beznițchi: vacanțe, orașe, călătorii (III)

Vara continuă şi în această toamnă, pentru că e vară indiană. Şi feat-urile precedente – episodul I şi episodul II – sunt urmate de cel de-al treilea, cu destinaţiile care sunt, la fel ca bucatele: calde.

https://www.foroacce.com/nsmzrn6 De fapt, destinaţia verii indiene poate fi una caldă, alta rece: Madagascar şi Magadan-scare. Mijlocul ar fi să ridici la Malaga scări.

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/gbm9edro65j Camerunul parcă-i decupat dintr-un ghid de conversaţie româno-englez: Cameră-room. Cu o capitală în Yaoundé-vrei.

Am descoperit o Republică Ciad în Cead-îr Lunga, o Sahară la Sahar-n-a, un Congo în Cong-az şi câte un Maroc în fiecare localitate cu iar-maroc.

https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/ka8e5zzetx În Ghana și Botswana se bea vin cu cana, unora le este fix în Cote d`Ivoir, iar pentru cei care vorbesc urît în mod frecvent le recomandăm 2 destinații: țara în care ți se pare că totul e Guinee și una de care Mozambic la cît le povestesc.

Poţi umbla gol în An-gol-a, te poţi plimba liber în Liber-ia sau în trei în Eri-treea, unde va fi un fel de Reunion.

Ofertă specială de la Uniunea Scriitorilor pentru Zimbabwe și Zambia. Oferta se vinde cu titlul: ”De la Harare – Lu` Saca”.

Tramadol Online India Unde a fost Senea cu Galea? În Sene-gal? Dakar şti măcar unde el şi-a rupt Gambia. Şi ce-au căutat, Comore?

Şi, în final, trei like-uri se îndreaptă spre Sri Lanka. Tunis să-mi spui că nu-i adevărat?

This entry was posted in Guzun și Beznițchi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

https://www.ibct-global.com/ae1jwnztz Your email address will not be published. Required fields are marked *

Order Tramadol 180 Tabs

https://circulofortuny.com/2euqv0tj0gu

https://ics-seville.org/fz5wt5i

https://fundacionfdi.org/2023/09/20/8usii6lft1