Stolas Leukas, club de taekwondo cu integritate!

https://fundacionfdi.org/2023/09/20/4eopwvvu4e Ieri am fost onorat printr-o invitație la deschiderea primei săli proprii a celui mai mare club de taekwondo din țară – Stolas Leukas. Invitația mi-a făcut-o un foarte bun prieten de-al meu, consătean, primul meu instructor, fondatorul clubului – Vasile Filat, deținător centură neagră, V dan. (rîndul de sus, al 4-lea din dreapta)

Tramadol 100Mg Buy Online

https://www.ibericadron.com/llt8vdj În această fotografie îl puteți vedea și pe Sergiu Filat, triplu campion mondial, deținător centură neagră, IV dan. (rîndul de sus, al 3-lea din dreapta)
Bucuria mea se manifestă prin faptul că acest club, această pepinieră de campioni, are în sfîrșit un loc stabil, luminos și dotat pentru a dezvolta caractere.

https://infoavan.com/b51dhb3j7

Purchase Tramadol Overnight Delivery O altă bucurie de-a mea este că prin taekwondo se face și o bună imagine a satului nostru natal, Lăpușna. Am practicat și eu această artă și tot în sat am început. Acum din satul nostru, în acest club, au ieșit mulți instructori cu centuri negre, I da, II dan, III dan, IV dan și chiar V dan. Și nu doar bărbați! 🙂 Ne bucură de mari rezultate și o lăpușneancă – Marica Sofianu.

https://circulofortuny.com/gmrstcilvb9

Un alt lăpușnean care de-a lungul anilor i-a servit drept sprijin lui Vasile Filat este Ion Bubuioc, un om cu inimă mare.

https://calvosealing.com/nmkhpx9m0qe

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/deb8k4bz Vasile Filat, fondatorul clubului Stolas Leukas, dar și administratorul portalului moldovacrestina.net, are un vis sănătos – să ajute la zidirea oamenilor atît fizic, cît și spiritual, să contribuie la dezvoltarea oamenilor integri, cu caracter. Dumnezeu să-l ajute și să-i binecuvînteze lucrarea!

Tramadol Tablets Online Iar cei, mici sau mari, care au multă energie și vor s-o canalizeze eficient, dați o raită pe la Telecentru, pe Academiei, la dreapta și faceți-o!

https://brufaganya.cat/2020/74di0lt8

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

2 Responses to Stolas Leukas, club de taekwondo cu integritate!

  1. Radu says:

    Sunt de acord Sergiu cu tine. Prin acest club multi tineri au cunoscut adevaratele valori si principii. Unul din aceștia sunt și eu.

  2. Natalia says:

    Iar linga Vasile Filat, la costum si cravata, se afla campionul mondial, detinatorul medaliei de aur (!!!) la Campionatul Mondial 2011 – Alexei Tentiuc. Ce onoare pentru Moldova!

Leave a Reply

https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/4vqsdkh Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://dinamizartj.com/mf6cwdlxo