Cărțile citite în 2012 (1)

A venit timpul să scriu despre ce a fost scris și am citit. Adică despre lecturile mele din 2012. Trebuie să recunosc, mi-am propus 24 de cărți să citesc în acest an, adică 2 pe lună, nu mi-a reușit. Dar… țintește stelele și vei nimeri luna. Voi posta cîteva articole despre cărțile acestui an în blocuri de cîte 5. Ca să nu plictisesc. Iar dacă voi reuși să inspir pe cineva, am doar motive de bucurie.

1. ”Dincolo de succes”, Brian D. Biro.

Xanax Mexico Online

https://homeupgradespecialist.com/mnl9kdwwux Această carte mi-a început anul. Din primele zile, atunci cînd majoritatea oamenilor dormitează și se îmbuibă. Cartea e bazată pe experiența celebrului antrenor de baschet John Wooden, care a luat campionatul NCAA de 7 ori la rînd. Iată ce spune John: ”…cu aproape șaizeci de ani în urmă am început să dezvolt o structură de progres personal bazată pe succese reale. Piramida Succesului care a rezultat, a necesitat paisprezece ani de experimente și schimbări până în momentul în care am considerat că reprezintă un model complet și solid pentru construirea caracterului, curajului și compasiunii pentru semeni.Vei deveni un părinte mai bun, un prieten mai bun și un profesionist mai bun. Lectura acestei cărți este la fel de palpitantă ca ultimele secunde ale finalei unui campionat NCAA … este plină de o inviorătoare și constantă incurajare. O carte bună să începi anul.

https://www.psicologialaboral.net/2024/08/07/49061y3

2. ”Negocieri în stilul Trump”, George H. Ross.

Online Xanax Prescriptions

Donald Trump este un nebun bun în lumea afacerilor. Este chiar fascinant. Această carte am început s-o citesc la Lăpușna, la căldura sobei. E foarte viu momentul ăsta în memoria mea. Poate te întrebi, cine-i autorul, de știe atît de bine strategiile lui Donald. George H. Ross, născut la New York în 1928, este vicepreşedinte executiv şi consilier al Organizaţiei Trump. Este cunoscut ca unul dintre cei doi sfătuitori ai lui Donald Trump din serialul de televiziune Ucenicul. Ross include și lectii învățate de la alți magnați ai afacerilor imobiliare din New York, pe care i-a reprezentat sau cu care s-a confruntat în lunga sa cariera de cincizeci de ani. În numai 10 ani, Ross a negociat personal și a cumpărat 702 de proprietăți imobiliare pentru clienții săi.

https://www.completerehabsolutions.com/blog/j84lofl7

https://sugandhmalhotra.com/2024/08/07/t4owr6y 3. ”Banii altora”, Michael Lechter.

Buy Xanax Australia

https://merangue.com/uismonrbchy Cele mai celebre 2 scuze pe plan mondial, nu-i așa, sunt ”N-am timp” și ”N-am bani”. Iar oamenii, după cum spune Robert Kyiosaki, dau vina pe ”n-am bani” cînd vor să facă bani. Dacă ai fi atent la întreaga serie ”Tată bogat, tată sărac”, ai găsi multe răspunsuri pentru multe din întrebările tale, indiferent de ocupația ta, fie că ești om de afaceri, medic, jurnalist, profesor sau student. Iată ce spune Kyiosaki: ”Aportul de capital e fundaţia pe care se clădeşte orice afacere de succes. Însă abilitatea de a obţine acest capital necesar pentru iniţierea şi dezvoltarea unei afaceri este un element esenţial pentru succesul acelei afaceri. Puteţi face bani – achiziţionând un bun, transformând o idee într-o avere sau punând bazele unei afaceri – utilizându-i pe ai altora. Dacă dispuneţi de o idee sau de o propunere de afaceri credibilă, dacă puneţi la punct un plan amănunţit şi stabiliţi o bază de plecare solidă, BANII ALTORA (BA), într-o formă sau alta, vă stau la dispoziţie.”

https://udaan.org/9onlgdt5z.php 4. ”De vorbă cu Pinocchio”, Luciana Marinangeli.

https://mandikaye.com/blog/z5nqsd46p

https://inteligencialimite.org/2024/08/07/u7djuov24 Pinocchio este un copil. Carte este despre educație. Iată ce mi-a plăcut mie: ”Fiii voștri nu sunt fiii voștri. Sînt fiii și fiicele foamei pe care viața o poartă în ea însăși. Ei nu se nasc din voi, ci prin voi. Și nu vă aparțin, deși trăiți laolaltă. Puteți să-i iubiți, dar nu să-i constrîngeți să gîndească precum voi. Pentru că ei au propriile gînduri. Puteți să controlați trupurile lor, dar nu și sufletele lor. Pentru că ei locuiesc în case viitoare pe care nici în vis nu le-ați putea vizita. Veți încerca să-i imitați, dar nu-i veți putea face asemenea vouă, pentru că viața merge înainte și nu se oprește la ieri. Voi sînteți arcurile din care fiii, săgețile voastre vii, sînt aruncați departe…” Această carte mi-a recomandat-o soția. E adevărat, m-am apucat cu greu s-o citesc, dar, pînă la urmă, am găsit niște momente interesante și chiar folositoare. 🙂

https://udaan.org/6lwojq8j.php

Alprazolam Online Cheap 5. ”Cartea lui Iov”. Biblia.

https://polyploid.net/blog/?p=te6b27yr4ti Una dintre cele mai puternice cărți din Biblie. Tot vroiam și vroiam și vroiam s-o citesc și iată că în postul mare, cu binecuvîntarea Domnului, am citit-o. Evident, această carte merită studiată, nu doar citită. Cartea lui Iov este un poem dramatic, născut din suferință. Durerea lui Iov a fost atît de zdrobitoare încît el a ajuns să dorească să moară decît să mai trăiască. Cartea lui Iov este pentru aceia care așteaptă răspunsuri de la Dumnezeu, dar care doresc să spună, chiar dacă Dumnezeu alege de cuviință să nu explice de ce îngăduie suferința, ”Îmi va rămîne măcar această mîngîiere, această bucurie în durerile cu care mă copleșește: că niciodată n-am călcat poruncile Celui Sfînt”.

https://homeupgradespecialist.com/os5kb002x

În artcicolul următor vin cu alte 5 cărți citite în 2012. Pe curînd! Pînă atunci… lectură plăcută și cu folos! 🙂

https://foster2forever.com/2024/08/4pebjo55w.html
This entry was posted in De citit. Bookmark the permalink.