Sărbă-storry de iarnă. Igor Guzun feat Sergiu Beznițchi

Generația noastră a trăit tranziția de la Moș Gerilă la Moș Crăciun și unii au rămas, ca în tinerețe, rockeri, iar alții au devenit, la maturitate, b-rokeri.

https://circulofortuny.com/5d8v2mr0ea Căruța lui Moș Crăciun, trasă de Reni, printr-o decizie a celor de la 5+2, a început să fie trasă de Tiraspol, în scopul pacificării.

https://www.deficitdao.org/2023/09/20/ppd7qmgisnz De la Santa Claus până la claus-trofobie nu e chiar atât de mult.

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/rxjjwod Acum pentru noi are sens și asta: Alba ca iPad-ul, pentru alții Halba să fie plină, fără mofturi de model.

Tramadol Online Overnight Usa Păcat că sfîrșitul de decembrie și începutul de ianuarie se transformă într-o lună nouă – dughembrie.

https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/wh8yo9b Probabil, într-o versiune mai veche a limbii române „pet” a însemnat „totul”, pentru că altfel cum ar fi ars totul din cauza unei „pet-arde”.

Exact la 00.00, oamenilor le sare dopul și ei își spun: „Șam pan, șam hozeain!”. Și apoi beau. Iar dacă beau prea mult, oamenii riscă să aibă cel puțin un organ cruci ficat…

Interesant, la Râșcani, în satul Bal-anu Nou Anul Nou se serbează oare și pe vechi? Așa trece timpul. Chițc-Anii Noi devin Chițc-Anii Vechi, la Telenești.

https://www.ibericadron.com/4n54scveihq Geografic vorbind, în numele de Crăciu-nița ne interesează mai mult orașul-stațiune Nița.

https://www.ibct-global.com/qa1jnp4ph Să vedeți că și culoarea anului 2013 are conotații politice: verdele smarald.

https://ics-seville.org/y0y9bf2a Featul precedent, Colecție de toamnă într-un feat Sergiu Beznițchi – Igor Guzun: vinul şi alte băuturi, este AICI pe Aiciscriu.eu și AICI pe Beznitchi.com.

This entry was posted in Guzun și Beznițchi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://fundacionfdi.org/2023/09/20/a1wlhz8n

https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/vhohkzh8pv