A me rica de acum 10 ani!

https://calvosealing.com/2mk6133g Poate e prematur să fac 10 ani, pentru că ceea ce s-a întîmplat a început la sfîrșit. La sfîrșit de martie. Cam pînă la sfîrșit de aprilie. Și a fost o experiență extraordinară. La nici 2 ani de la tragi-celebrul atentat din 11.09. O Americă la care, să fiu sincer, n-am visat atunci. Îi mulțumesc scumpului meu prieten și cumătru Oleg Grigoroi, care m-a îndrumat să îmi aranjez corect actele pentru Community Connections. Și acum țin minte, această consiliere a avut loc la celebra terasă artistică ”Fulgușor”, unde între 2 beri s-a deschis drumul către ”The Doors in Boston. Absolutely live”.

https://brufaganya.cat/2020/3616h2xg Din nou, am să las pozele de acum 10 ani să vorbească. Un grup frumos de oameni interesanți, activi au fost în Worcester (care se citește ”Uuster”), Massachusetts, găzduiți de Nadia și Roooyce. 🙂 Rîd. De plăcerea amintirilor. Așadar:

Non Prescription Tramadol Online 1. Grupul, înainte de plecare, la aeroportul Chișinău.

https://infoavan.com/5flift44j https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/n39crktkjt3 2. Pentru 1 lună, ăsta a fost locul meu de muncă. Calculator Macintosh.

https://dinamizartj.com/g8mmmtpnh 3. Juristul și dl profesor, Oleg Chelaru, și cu mine, la un meci de hochei.

https://cafearabo.com/s68946du7 4. Nu mai țin minte ce sărbătoare națională a fost, dar tare bine am mai petrecut timpul. Haina aia de puișor o am și acum. 🙂

Buy Cheap Tramadol Overnight 5. Scumpul meu prieten, Sorin Roibu. Philadelphia. Ce dor îmi este de el și familia lui…

6. Chelaru, Beznițchi, Roibu. Vedere spre Philadelphia.

7. Nu doar Trump și Woods joacă golf…

https://circulofortuny.com/ue2tn7w 8. În curtea unei universități. Întreg grupul.

https://www.ibericadron.com/u3d2vyjiw 9. Ospitalitatea dragilor Carol și Dennis a fost răsplătită cu un Negru de Purcari. Și nu numai…

https://fundacionfdi.org/2023/09/20/9ilyhix1b 10. Even if it ain’t all it seems, I got a pocketful of dreams. Baby, I’m in New York!

Abia aștept să mă reîntorc. Călătoriți! Viața e scurtă. 🙂

This entry was posted in Călătorii. Bookmark the permalink.

2 Responses to A me rica de acum 10 ani!

  1. Cristina says:

    in poza 8 e si Nata Albot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *