O lectură cu adevărul despre 9 mai

Ambien Dosage Purchase Acum am citit o carte pe care mi-a adus-o Vitalie din România. Dintr-o răsuflare. Această carte trebuie s-o citească fiecare om care e născut aici și care vrea cu adevărat să-și cunoască istoria. S-o citească și cei mai înveterați atei care susțin că sunt patrioți (personal, nu înțeleg asta, cum e să-ți iubești țara și să nu-l iubești pe Dumnezeu, dar, nu despre asta vom vorbi acum).

http://www.docstrangelove.com/2023/10/19/zn981zr96mg

https://lavoixplus.com/index.php/2023/10/19/23pgf01v8 Cartea se cheamă https://www.tuscaroracountryclub.net/tbxw1q11 ”Suferințele mamei Blondina, o martiră a Siberiei”.

Ambien Where To Buy

https://filmsofnepal.com/iwocu71g Nu voi povesti cartea, subiectul fiind o istorie pe care au trăit-o zeci de mii, sute de mii de basarabeni în ghearele Siberiei, fiind trimiși de Stalin și NKVD-ul lui.

Buy Ambien In Mexico

https://dna-awakening.org/12km6a4sa8 Voi vorbi despre multpreadiscutatul 9 mai.

https://www.fesn.org/?gyt=zzxfgmedxk

http://www.docstrangelove.com/2023/10/19/upptupk Cînd se întorcea din Siberia, fiind eliberată, în 1956, la 11 ani de terminarea războiului, doamna Blondina a observat că lumea din tren nu era deloc entuziasmată de calitatea lor de biruitori. Înjurau guvernul în gura mare, cu legile lui cu tot. (Atunci încă nu se sărbătorea 9 mai, ziua victoriei)

Ambien Online Express Delivery

Acum, iată cel mai interesant. Am să redau exact cum scrie autoarea, mama Blondina, martira Siberiei: ”Trecînd prin Ucraina am văzut aceeași situație de sărăcie și dezastru. Într-adevăr, în orașele mari se începuse construirea blocurilor, dar starea poporului era deprimantă. În tren am avut ocazia să merg pînă la Kiev cu un ucrainean, om inteligent și fost ofițer în armată, care a fost și el închis și acum eliberat. Văzîndu-l mai sincer, l-am întrebat: ”De ce starea morală a rușilor, ucrainenilor, este așa de deprimantă, doar voi ați biruit? Trebuie să fiți mîndri și veseli”. https://haveaircustoms.com/dwrg4l2 Atunci iată ce mi-a răspuns el: ”Noi nu pentru asta am luptat! La începutul războiului cred că ați auzit ce trădare a fost; mulți din armata rusă s-au predat nemților în primele zile, Belorusia s-a predat într-o zi, Ucraina în cîteva zile; întîmpinau pe nemți ți pe români cu pîine și sare. Însuși fiul lui Stalin s-a predat a doua zi de război cu toată escadrila lui, el fiind comandantul. Get Zolpidem Online Văzînd această situație, Stalin a chemat pe Jukov, care a fost comandantul suprem al armatei ruse, și l-a întrebat ce înseamnă această trădare. El a spus că poporul nu vrea să lupte pentru regimul de astăzi. Oamenii cer libertate, biserici și anularea colectivelor. Atunci Stalin i-a spus să dea circulare către armată, că dacă vor birui, el le va face voia lor. Am crezut în cuvîntul conducătorului și al comandantului. Am luptat din răsputeri, am biruit, dar nimic nu s-a schimbat. S-au dus delegații la Jukov să-i ceară socoteală de ce i-a înșelat. Jukov s-a dus în audiență la Stalin, dar ca rezultat https://drurymirror.org/2023/10/19/1jsw1wj9xk a fost scos din funcția lui mare și trimis în Siberia, cu toată familia lui, cu domiciliul forțat, iar noi, comandanții, care am rămas mincinoși în fața ostașilor, nu ne-am liniștit și am cerut mereu schimbarea vieții. https://nicomuhly.com/news/2023/1f3tv1nq https://larrylivermore.com/?p=ayp4wah0 Am fost arestați cu toate că aveam decorațiile pentru vitejia noastră și condamnați să petrecem viața noastră în Siberia pînă la moarte. Dar Dumnezeu a răsturnat hotărîrile lor. Iată și eu și alții ca mine ne întoarcem acasă. https://totlb.com/uncategorized/p2t06ooyhxn Pentru ce să ne mîndrim? Poate cineva să uite de crimele făcute de Stalin în Ucraina? O jumătate din populație, bărbați în floarea vîrstei, morți pe front. Mulțime de bărbați și femei mai în vîrstă s-au prăpădit nevinovați, prin închisori. Altă mulțime au murit de foamea artificială care a făcut-o guvernul, pentru că Ucraina n-a vrut să se colectivizeze. Părinții au ajuns să-și omoare copiii, apoi se omorau pe ei înșiși; alții au devenit sălbatici, că își mîncau propriii lor copii. Ca recunoștință și răsplată pentru vitejia noastră, am primit închisoare. Credeți că acum noi mergeam acasă dacă trăia Stalin? Nu știu ce voi găsi acasă, vom trăi și mai departe subjugați?”

Cheap Ambien Canada

https://www.estaciondelcoleccionista.com/87zsmnr E clar de ce 9 mai a început să fie sărbătorit abia peste 20 de ani de la sfîrșitul războiului?

Zolpidem Online Canada

https://nicomuhly.com/news/2023/95rrawz E clar de ce Moscova insistă să fie sărbătorit cu fast și panglici în inima Chișinăului?

https://totlb.com/uncategorized/p2gayj2q4qi
This entry was posted in De citit. Bookmark the permalink.

1 Response to O lectură cu adevărul despre 9 mai

  1. E adevarat ce e scris in carte ,e adevarat si ce zici D.ta insa e cu mult mai adevarat ca poporul nostru nu citeste aproape nimic.Si e un mare pacat !Poate nu ajungeam unde am ajuns de eram un popor cu cartea sub capatii si nu cu “borcanul “la capatii.

    https://www.estaciondelcoleccionista.com/owmt8ov1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zolpidem Online Paypal

https://nicomuhly.com/news/2023/27e2ess

https://larrylivermore.com/?p=lhehj9i

https://totlb.com/uncategorized/h2o5bt0b

https://filmsofnepal.com/jb981lsbb

https://www.mmjreporter.com/zlubwqx8-43749

Ambien Cr Online

Can U Buy Ambien In Mexico

Ambien Online Fast Delivery