Îngrijorător!

Martie 2010. Glasgow. Predicatorul american de 47 ani, Sean Howls a fost înconjurat de un grup de homosexuali. Howls povestește: „Se pupau între ei, rîdeau și mă întrebau ce cred eu despre asta. Le-am răspuns că riscă să-l supere pe Dumnezeu, pentru că ceea ce fac ei, e păcat în ochii Domnului„. Acel grup de homo imediat a anunțat poliția. Polițistul ce s-a apropiat l-a întrebat pe predicator: „E adevărat că le-ai spus că ei vor nimeri în iad?„. Încercarea omului de a lămuri că a fost provocat a eșuat. A fost arestat și a petrecut o noapte la închisoare. Judecătorul iăa dat o amendă de 1000 lire sterline. Biserica creștină locală a fost nevoită să strîngă bani pentru a-l elibera.

Martie 2010. Curtea Supremă a Marii Britanii a respins demersul unei doamne ofițer al stării civile din Islington. Doamna ruga să nu fie obligată să înregistreze cupluri de homosexuali, pe motiv că asta contravine convingerilor și valorilor sale creștinești. Conducerea Oficiului a amenințat-o cu eliberarea din funcție.

Februarie 2010. Germania. 12 cruci au fost smulse de pe pereții unui spital public din Bad Soden și date la gunoiște. Asta a cerut un pacient musulman care a declarat că „aceste cruci nu îmi permit să mă însănătoșesc„. Batjocura a avut loc în ochii pacienților creștini.

Februarie 2010. Olanda. Orașul Reusel. În timpul unei parade tradiționale a gay-lor, un grup de homo a intrat în biserica locală, unde se petrecea slujba duminicală și au cerut să fie spovediți. Preotul le-a explicat că nu poate s-o facă pentru că sodomia este un păcat grav în ochii lui Dumnezeu. Gayi au anunțat poliția și preotul a fost chemat la sector pentru a da lămuriri.

Sunt doar cîteva cazuri grave ce s-au întîmplat în Europa. Oare tot asta ne dorim și la noi? Tu ce crezi despre asta?


Sodoma, ilustrație biblică

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

1 Response to Îngrijorător!

  1. Denis Jardan says:

    Cred ca nici la noi nu suntem departe de asta 🙁 cu parere de rau 🙁
    Si ma tem ca daca ne integram in Uniunea Europeana o sa fim obligati sa-i respectam chiar daca eu sau cei din jur nu vrem asta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *