Despre frumoasa și adevărata familie creștină

Vă salut pe toți!

Chiar s-a făcut o gaură mare de timp de cînd n-am mai fost pe blogul ăsta. Știți, au apărut rețelele sociale și dacă am vreun gînd pe care nu prea vreau să-l desfășor, îl plasez acolo. Astfel, blogul rămîne un pic văduvit.

https://www.deficitdao.org/2023/09/20/mq124hpjjx

Order Tramadol Cheap Overnight Dar, ce atîta plîns… Hai la treabă!

https://cafearabo.com/udz875y

https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/2qibgjw5 Despre cititul lăsat pe tînjală vreau să scriu. Ultima carte pe care am citit-o se cheamă https://www.deficitdao.org/2023/09/20/jhi0vzh ”Familia creștină, școală a iubirii și a desăvîrșirii”. Este o culegere de teze minunate și pline de viață și de tîlc din partea pr. prof. dr Ioan C. Teșu.

https://infoavan.com/8dqk0mossc

Cartea aceasta este bună dacă iei și aplici în viața TA de familie și vezi cu ochii tăi că se schimbă ceva. Bunăoară, spune autorul, în viața unui soț creștin, soția sa reprezintă cea mai frumoasă binecuvîntare pe care Dumnezeu-Iubire i-o poate oferi bărbatului, pentru ca aceasta să îi împodobească sufletul cu trăsăturile legate de ”eternul” ei feminin: căldura sufletească, bunătatea, delicatețea, sensibilitatea, fiindu-i alinare și mîngîiere, pe valurile atît de învolburate ale vieții prezente, către țărmul mîntuirii.

https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/hy4erlz

La rîndul său, un soț bun și iubitor constituie pentru soția sa creștină cel mai înalt dar pe care Același Dumnezeu i-l oferă femeii, pentru ca, la rîndul său, și el să îi împodobească și să îi înnobileze viața cu trăsăturile legate mai ales de voință, fermitate, caracter și personalitate.

Tramadol 180 Tabs Online 2 capitole frumoase sunt astea – ”Femeia creștină – laborator al virtuților” și ”Femeia creștină – școală a rugăciunii”.

Tramadol Cheapest Price Se ating și probleme mari care macină societatea noastră – copiii fără părinți, desfrînarea, violența domestică, infidelitatea, divorțul și avortul. Despre astea, mai explicit, în alte postări.

Purchasing Tramadol

Tramadol Online Australia Lectură plăcută!

https://calvosealing.com/6zhxszf9w
This entry was posted in De citit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/gh7d9lo

Order Tramadol Online Europe

https://ics-seville.org/4xi384ybmw

https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/zbimkt9m06

https://circulofortuny.com/08us1deck

Cheap Tramadol Online

https://infoavan.com/otb73ytcs

https://www.deficitdao.org/2023/09/20/dvnn5e7ew1