România, ești extraordinară! Episodul 2. București.

https://dinamizartj.com/1j1obkez31 Vă spuneam în articolul precedent că mi-am luat DOAR 10 zile s-o cunosc mai bine. Recunosc, și cred că oricine ar recunoaște, e puțin 10 zile. Deaceea și am dat pe Caps Lock acel ”doar”.

https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/lsy8wou După extraordinarele cîteva zile în Delta Dunării (unde neapărat vom reveni), am luat-o spre București, România. 🙂 (cineva va înțelege de ce am spus așa și de ce am băgat un smile-ik.) Din Murighiol am luat-o spre Hîrșova, acolo un de e un pod plătit peste Dunăre, acolo unde Dunărea mai naște un braț – brațul Borcea. De la Hîrșova la Slobozia și apoi spre Călărași pînă la autostrada Constanța – București. Apoi, legal, într-o bucurie de 120 – 130 km/oră pînă la București.

https://brufaganya.cat/2020/gv018kprx Purchase Tramadol No Visa Are rost? Cred că nu. N-am să vă povestesc despre București și istoricul său. Există multe mituri legate de bucureșteni, comportamentul lor cu nasul în tavan și limba lor română prea îndîmbovițită. Eu am să vă spun una: Nu judeca pădurea după un singur copac! Pînă la urmă, omul sfințește locul.

https://ics-seville.org/1gclxpq Ce-a fost mai important la București? OAMENII. Pentru că am întîlnit oameni de calitate și asta contează cel mai mult. N-am să dau poze, pentru că în București nu prea am făcut poze, dar am să dau numele acelor oameni frumoși cu care m-am întîlnit. https://www.deficitdao.org/2023/09/20/4npyre2 Victoria și Marc Bobeico, o frumoasă familie de basarabeni stabiliți acolo, Ioana Guță, o femeie-suflet pe care dacă ai cunoaște-o, ai vrea s-o ai în preajmă întotdeauna, https://cafearabo.com/c1cxtnpu Dessy și Costel Ciobanu, o familie model, cu o relație de invidiat, părinți a 4 copii și bunei a 4 nepoți. Crede-mă, ai vrea și tu să fii bunic sau bunică și să arăți ca ei, Tramadol Online Best Price Olga Tusî, o femeie cu un potențial extraordinar de a mișca viețile a mii și zeci de mii de oameni pe această Planetă.

https://fundacionfdi.org/2023/09/20/evq5uxw Nimic despre Orașul Vechi? Ba da! 🙂 Doar că am să pun niște poze din călătoria din martie a acestui an. Alt anotimp, aceeași atmosferă!

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/apnozdnxph IMG_8100
IMG_8101
IMG_8103
IMG_8106
IMG_8107

Tramadol Online With Mastercard Sincer, abia aștept să împărtăsesc cu voi ce a urmat în scurta mea călătorie prin România. Vine și următorul episod în foarte scurt timp. 🙂

This entry was posted in Călătorii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Tramadol For Sale Online Uk Your email address will not be published. Required fields are marked *