„A fi pom e lucru mare” | Igor Guzun feat Sergiu Bezniţchi

Primăvara e cel mai frumos anotimp. Ap` really e?

În april, în april s-a născut… Avril Lavigne? Uite că nu, Avril s-a născut în septembrie!

Între timp, e aprilie, e primăvară şi dă în floare nu doar natura, ci şi vinul.

https://www.foroacce.com/cc128xxkam Dau copacii în floare şi în satul Plopi din Cantemir, şi în Salcia din Şoldăneşti şi la Copăceni din Sângerei.

Online Doctor To Prescribe Tramadol Dacă în interiorul fabricii „Floare” s-ar sădi copaci, atunci ar fi unica fabrică ce ar avea mereu „copaci în Floare”.

Una dintre poveștile noastre preferate din copilărie era „Pupăza din teiul lui Eminescu”. O citeam și adormeam buștean. Dar sora rămânea trează castană de piatră. Pentru că îi plăcea mai mult „Capra cu trei iezi”. „Tu triezi vorbele!”, exclama.

Tramadol Online Rx În frageda-i tinerețe, Eminescu a observat o pădure-minune. În acea pădure fiecare copac avea doar trei ramuri, și ele fiind electronice – „Fiind băiet păduri cu trei e-ram”.

https://brufaganya.cat/2020/01pi6zbh La noi primăvara nu se face cu o floare, doar în România și cu un mugur se face. Leul stabil. Cu Mugur Isărescu.

https://infoavan.com/x4iwejm4p În unele localuri, de Ziua poeziei poezia se plăteşte cu cafea, spre bucuria arborilor de cafea.

După ce primarul capitalei a fost văzut cu un buchet de flori albe de primăvară în brațe, imediat s-a titrat în ziare: „Florile dalbe, flori de мэр”.

„Când ți-oi altoi una!”, i-a spus, blând, un cais unui prun.

https://www.ibericadron.com/riq341k „A fi mare, neagră sau roșie, nu-i mirare. A fi pom e lucru mare!”

https://dinamizartj.com/ok95lm37 „Cumpăr păr. Scump. Rămuros. Cu sâmburi mici”.

This entry was posted in Guzun și Beznițchi. Reloaded.. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *