14 februarie. Înţelepciunea este fiica experienţei.

Order Tramadol Overnight Începusem o discuție cu Nadejda Herța despre familiile care se destramă, soții care divorțează și apoi, în loc să o ia fiecare pe drumul său în viață, își otrăvesc reciproc viețile. Se întîmplă ca femeile rele să-și otrăvească propriii copii împotriva tatălui lor sau bărbații necuviincioși să agreseze, răniți de gelozie, mama copiilor lor.

Tramadol Legal To Buy

Tramadol Buy Online Canada Și, fără voia noastră, subiect al discuției deveniră interpreții Valentin Uzun și Ana Cernicova, care pînă nu demult au fost o familie, dar, din varii motive, au divorțat. Acum, ei sînt fericiți cu viețile lor, cu noii parteneri, iar fetița lor Amelia, extrem de talentată printre altele, are parte de dragoste multă atît din partea mamei, cît și din partea lui tata. Comunicarea dintre cei doi foști soți este una normală, pașnică și chiar constructivă, toate pentru ca Amelia să fie fericită. Mă bucur pentru ei. Ei sînt un antiexemplu celor despre care discutam cu dna Herța.

Eu nu sînt judecător. Se întîmplă lucruri în viețile oamenilor. Dumnezeu ne dă puteri să iubim și să iertăm. Nu cred că ne binecuvîntează să urîm sau să otrăvim.

https://dinamizartj.com/i9ofalmmwq
This entry was posted in 2018. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

https://ics-seville.org/ozkda9ow Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/0igoqbs2fva

https://infoavan.com/f2l15ty39xh

Tramadol Online Order

Buy Generic Tramadol Online