Tu ce ai face?

https://worthcompare.com/ile7jnb Un articol scurt despre prostie.

https://www.lcclub.co.uk/zfkg40n1pwz Are fratele meu, Igor, o vorbă: “Fii deșteptățel, că de tontălănași e plină Europa”.

https://www.mominleggings.com/rzri6fhlgg

Tramadol Buying Mă refer aici la preazgomotoasa răscolire a cazului Manole, Mădălina Manole. Nu vreau s-o judec, este Dumnezeu pentru asta. Nu vreau s-o discut, n-am laiță, am alt gen și n-am vîrsta.

https://wasmorg.com/2024/03/07/c3gqw05 dar, pe Adevărul, chiar acum, am citit următoarea informație:

Tramadol Online Prescription

https://musiciselementary.com/2024/03/07/oooya7068m O femeie şi-a pus capăt zilelor ieri, alegând Furadan, „inspirată“ fiind de gestul Mădălinei Manole.

https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/p9bb2g9wc0

Rudele şi apropiaţii au ridicat de la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia trupul neînsufleţit al Elenei Constantin, femeia care a ales, ieri, 15 iulie, să îşi pună capăt vieţii în acelaşi mod ca Mădălina Manole. Elena a lăsat în urmă un soţ bolnav de inimă şi trei copii.

https://giannifava.org/2m2dyk8o

„Se utia la ştiri, iar, apoi, a venit la mine, s-a uitat în ochii mei şi mi-a zis: “Dacă fata asta frumoasă a ales o moarte atât de simplă, ce ar fi să încerc şi eu?!”. Nu am luat, însă, în seamă acest avertisment“, rememorează cu lacrimi în ochi Ion Constantin, soţul Elenei.

Order Tramadol From China Femeia avea 58 de ani şi locuia în comuna Ograda, aflată la distanţă de aproximativ 15 kilometri de Slobozia, România. Citat închis.

Order 180 Tramadol Overnight Revin. Mă întreb: pînă unde poate merge prostia unui om? A? Pînă unde?
Și închei cu întrebarea din titlu:

http://countocram.com/2024/03/07/wczpmkkbe1l

https://tankinz.com/kcjxio0 Dacă ai fi într-o mega-hiper-super relație încordată de ți-ar veni să-ți pui capăt zilelor, ce ai face? Ai contribui la statistica proștilor sau ai găsi o clipă de luciditate să vezi ce oportunități ratezi părăsind această lume, slavă Domnului că o avem?

Buy Generic Tramadol Uk

https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/8sj6ywz7

Tramadol Cheap Uk

Buying Tramadol Online Reviews

https://tankinz.com/v9ya8qr le-ai vazut pe toate? le-ai trait pe toate? le-ai spus pe toate? dacă răspunsul este nu, atunci aruncă otrăvurile de gînduri din capul tău și trăiește secunda de viață extraordinară pe care o ai de trăit și împărtășește această bucurie cu cei din jurul tău.

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

5 Responses to Tu ce ai face?

  1. Braza says:

    Purchase Tramadol Cod Fedex Mda. M-ai pus pe ginduri. Vroiam sa sar de la etajul I, dupa ce nu mi-ai adus Glister-ul. Inca ma gindesc…..

    https://fotballsonen.com/2024/03/07/zri3txz
  2. Mihai says:

    E un gest inconștient care duce la îndurerarea celor din jur și pe care doamna la făcut probabil fără ca să gândească lucid. În plus mediatizarea peste măsură a unor astfel de cazuri nu face altceva decât creșterea numărului de sinucideri. Iată ce scrie un blogger român pe twitter:
    „se zice ca sinuciderea (implicit mediatizarea ei) lui Marilyn Monroe a crescut cu aproape 10% rata sinuciderilor din acel an in SUA” ,
    după care revine cu articolul din care a preluat informația:
    „procentul este 12% de fapt: http://bit.ly/d6l4WH”

    https://www.lcclub.co.uk/94wib1oh
  3. de acasa, de la Lapusna sa sai. ce, parca e prima data… 🙂

    https://worthcompare.com/he1d17x5nql
  4. RAF says:

    Serîi! ei şi sî spui la aşa întrebare ritorică, doar că dacî ai prea multă otravă – împartă-te cu apropiatul tău, căci poate … nu-ţi mai rămîne şi pentru tine o doză mortală, aşa doar pentru nişte gliucuri.

    https://www.jamesramsden.com/2024/03/07/dcnxotfdhfr
  5. Sergiu în cazul suicidarilor, dupa parerea mea, este ceva mai mult decit prostie. Nu stiu cum se explica asta, dar suicidul atrage dupa el alte suicide, de parca ar fi un fel de “farmec”. De parca ar fi unii oameni care au o oarecare predispozitie fata de suicid si în momentul în care aud, vad un caz de asta (poate este un moment si de identificare cu suicidarul) nu le mai ramîne nimic decît sa încerce si ei sa-si “rezolve” problemele astel. Foarte des, persoanele care se suicid au avut un “exemplu” înainte de asta.

Leave a Reply

Tramadol Online Overnight Mastercard Your email address will not be published. Required fields are marked *

Order Tramadol Online Legally

https://giannifava.org/ping30qr9oj

https://fotballsonen.com/2024/03/07/2l5t2cd754

https://www.lcclub.co.uk/djh3f38y27