„Totul depinde de tine” de Thomas B. Smith

Order Tramadol 180 Cod Spuneam într-o postare anterioară că vă dau Miracolul Motivației spre devorare. O las pentru mai tîrziu. Azi recomand cartea pe care azi o termin de citit. Mai am 2 capitole și o dau gata. Mîine de dimineața deja am pregătită cartea pe care o încep. Nicio zi fără lectură! Nici una! Altfel nu crești, nu te dezvolți. Prin carte poți pătrunde în mințile infinite ale autorilor care o scriu. Iata cu ce vin în această luni:

https://worthcompare.com/bpwm5f0ixps

https://ncmm.org/hwusg8q5g

https://elisabethbell.com/aw22235 Purchase Tramadol Overnight Un scurt rezumat din partea editurii: Iti asumi intreaga responsabilitate pentru propriul succes? Oricine reuseste cu adevarat isi dezvolta o atitudine de invingator si devine lider. https://wasmorg.com/2024/03/07/ji9voxl O atitudine pozitiva te pregateste pentru succes. Cat de pozitiva este a ta? Esti entuziasmat de ceea ce faci si de directia in care mergi? Ce atitudine ai fata de cariera sau afacerea ta? Cum iti afecteaza stresul atitudinea? Hotararea, angajamentul, dedicatia, convingerea si perseverenta sunt trasaturi de caracter importante pentru un invingator si un lider. Te concentrezi asupra visului tau si faci orice este nevoie pentru a-l atinge? Iti utilizezi la maximum timpul? Tramadol Buy Uk Unii spun ca norocul are o influenta asupra capacitatii tale de a conduce si de a reusi. Se poate sa fie adevarat? Multi spun ca entuziasmul este secretul. Cat de entuziast esti tu? Lucrarea Totul depinde de tine iti arata cum sa conduci stabilind scopuri si urmandu-ti visul. Vei invata arta de a-i conduce pe altii pentru realizari pozitive si elementele esentiale ale leadershipului de inalta performanta.
Citeste aceasta carte si vei sti ca – Totul depinde de tine!

Tramadol Online American Express

https://asperformance.com/uncategorized/szbim9hif Scurte gînduri extrase de mine: ”…Cel mai bine este să nu îți faci griji pentru lucrurile pe care nu le poți controla. Totuși, este important să-ți schimbi atitudinea într-una de acceptare. Dacă tu crezi că trebuie să te îngrijorezi, rezervă-ți timp pentru a face doar asta! În programul meu aglomerat, eu îmi rezerv fiecare după-amiază de marți de la ora două la trei ca perioadă în care să-mi fac griji. Mă îngrijorez pentru diferite lucruri, dar cînd vine ora trei și se aude soneria ceasului, nu îmi mai fac griji pînă săptămîna următoare la aceeași oră!”

https://fotballsonen.com/2024/03/07/u7l36ryl63h

https://www.lcclub.co.uk/ep8zjm82c Sau / și: ”… A ști să citești, dar a nu citi este mai rău decît a nu ști să citești.”

Și multe alte idei. Mai ales despre atitudine. Te interesează, te pot ajuta să găsești cartea.

Mîine, marți, vom lua cu soția mea masa cu minunata familie Ciobanu, Dessy și Costel. Abia aștept această întîlnire. Detalii – mîine pe blog.

https://tankinz.com/4czje3k Lectură plăcută!

https://www.worldhumorawards.org/uncategorized/rwylmlu
This entry was posted in De citit. Bookmark the permalink.

3 Responses to „Totul depinde de tine” de Thomas B. Smith

  1. Cioclea says:

    [b]Și multe alte idei. Mai ales despre atitudine. Te interesează, te pot ajuta să găsești cartea.[/b]

    https://tankinz.com/fql2bhs4t

    Unde o pot gasi pe aceasta si pe Miracolul Motivației .

    https://fotballsonen.com/2024/03/07/78bg733
  2. Olesea says:

    https://worthcompare.com/jvvez3ava6x Doresc foarte tare sa o citesc, sunt foarte curioasa, ati putea sa ma ajutati cum sa o pot gasi.,am dat pe google ,si pina cind numai rezultate nu chiar pozitive…..astept cu mare foarte mare nerabdare raspunsul:)))))))))))))))))))))

    https://worthcompare.com/qi8gsmasuoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://asperformance.com/uncategorized/nsk03g33i

http://countocram.com/2024/03/07/0dg4p9lkqj9

https://ncmm.org/ntbh3rerrd

https://tankinz.com/9nhv5odoe4x

Get Tramadol Online Legally

https://www.mominleggings.com/jilyshohx

https://www.mominleggings.com/js1rotg6dql