Ce urmăresc homosexualii?

Versiunea mea.

Abordare calmă, liniștină dar cu o poziție solidă. Așa ar trebui să discute pe la talk-show-uri și invitații, atât susținătorii de-o parte, cît și de cealaltă parte. Important pe-o parte să nu te (pre)faci.

Raționamentul e unul simplu. Mă adresez mai mult aici jurnaliștilor, libertinilor, ateilor, indiferenților, orientaților tradițional cărora nu le pasă și ”luptă” pentru ”libertate”, oamenilor dotați cu rațiune (minim necesar).

1. De ce este deranjantă sintagma ”orientare sexuală” în legea nediscriminare? Pentru că exemplele Occidentului arată unde a adus acest accept. Peste ani, ai putea fi accționat în judecată anume tu, acel care zici acum ”înapoiaților, cum de mai gîndiți ca în Evul Mediu, noi trăim într-o societate modernă, vrem integrare în Europa, lasă-i să respire și să trăiască liniștit (homosexualii). De ce accționat? Pentru simplul motiv că-i vei spune copilului tău sau colegilor sau oricui despre ei că nu-i ok și legea este un temei de accționare în judecată.

2. Cam de ce ar trebui cineva să-și etaleze orientarea sexuală??? Această întrebare este valabilă atît pentru cei orientați, cît și pentru cei ”neorientați”. Cine-mi răspunde argumentat solid, îi dau medalie. Exemplu des vehiculat de posibilă discriminare: Dacă ar veni un gay (am decis să le discriminez oleacă pe lesbiene și să dau exemplu cu un gay) să se angajeze la lucru, cam cum ar trebui să îmi dau seama că e gay??? îmbrăcăminte? n-are ce veni cum vrea el. Gesturi? N-are ce arăta ce poate acasă în fața oglinzii sau a prietenului său. Vorba? Hai să fim serioși… Pur și simplu îmi declară? La ce bun? Vă spun eu – pentru provocare. Și dacă ar trăi această lege cu sintagma în cauză, el ar spune ”eu sunt gay”, eu nu l-aș angaja și el m-ar accționa în judecată? Unde am greșit eu?

3. Dacă un gay nu e primit la servici, dar e foarte talentat și iscusit (ceea ce nu pun la îndoială) – să-și creeze propria firmă, unde poate angaja pe cine vrea mușchiul lui lustruit și tonifiat.

4. Un sărut în public n-ar trebui să vadă nimeni. Pentru că sărutul are o încărcătură emoțională atît de puternică, încît expunerea lui îi conferă un aspect fad. Aceste vorbe sunt valabile pentru toți (rețineți, e doar părerea mea). Există intimitate în viața oricui și ea trebuie tratată ca atare. ”Casa mea – cetatea mea”, acolo sunt stăpîn și fac ce vreau. Și haideți să-l lăsăm pe Dumnezeu să judece, indiferent de ești credincios sau nu prea.

5. Și iată niște poze la ce cred eu că e frumos și sănătos în public:

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ce urmăresc homosexualii?

  1. Carolina says:

    e…de!..ultima poza chiar e evident de sanatoasa! :))))

  2. EduGud says:

    В некоторых современных семьях мужчина занимается хозяйством, а другой мужчина зарабатывает деньги.

  3. radu says:

    Bun articol Sergiu, si foarte buna abordare. Asta si doresc homosexualii, sa distruga institutia familiei si tot ce este crestinesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *