VIS… Vreau+Insist=Succes

Să încep de la mine. Este un capitol dificil – VISELE. Dar am să-l învăţ! La asta lucrez acum. Să vă spun ceva, cînd mă văd în hainele care le vreau, în maşina pe care o vreau, ascultînd muzica ce o vreau, la cea mai bună tehnică audio auto, ducîndu-mă acolo unde vreau, avînd timp pentru asta, şi bani pentru asta, deci cînd am acest tablou în capul meu şi visez pentru cîteva minute, apare nu ştiu de unde o energie care mă face să sar prin casă emoţionat, poate să dau cîte un pumn în pereţii mei şi să zic entuziasmat TU POȚI S-O FACI, Sergiule!

Mulţi nu îndrăznesc să viseze. Nu e obişnuit acasă să se vorbească despre vise. Mulţi consideră visele – lucruri roz bonbon americane.

Poate n-ai maşină, poate situaţia financiară nu-i din cele mai bune, poate ai un serviciu suprasolicitant, poate n-ai experienţă de afaceri în general, poate crezi că nu eşti o combinaţie tipică pentru succes. Şi totuşi, dacă ai un VIS înăuntrul tău – nu contează de unde vii, cîţi ani ai şi cîte facultăţi ai făcut. Numai un vis te va face să ai succes în viaţă !

Dacă ai un vis – eşti în stare să te schimbi şi să înveţi. Ai un vis mare, mare cu adevărat, împarte-l în scopuri mici, uşor de atins și… Nu renunţa. E greu să faci asta ?

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

1 Response to VIS… Vreau+Insist=Succes

  1. Diana says:

    Cred ca stii si tu despre teoria “gindului care se materializeaza”…
    Eu insa sunt la un pas foarte-foarte mic de a-mi demonstra ca anume in cazul meu – nu merge. Incerc de citiva ani…
    Anume atunci cind incerc sa “vad visul cu ochii” – apare ceva care naruie toate planurile si visele…
    Ma bucur ca merge la altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *