A iubi înseamnă a ierta

Tramadol Overnight Delivery Mastercard

https://www.foroacce.com/8508vp8jfz2 Am de gînd s-o recitesc. Am de gînd să îmi mai cumpăr 5 exemplare pentru a le avea disponibile cînd vreau să fac un cadou. I-am mulţumit lui Savatie Baştovoi pentru carte. Îi sunt recunoscător lui Dumnezeu că l-a iluminat pe Savatie să scrie această carte. Nu vreau să vorbesc despre aceasta carte. Nu vreau să vă povestesc. Iată doar cîteva cuvinte de-ale Baştovoi:

https://ics-seville.org/x41o84pjuk8 Dumnezeu n-a voit nimic altceva de la noi în schimb pentru dragostea pe care ne-a dat-o, ci a voit ca şi noi, fiecare la rândul nostru, să facem acelaşi lucru cu aproapele nostru… Dacă este să ne asemănăm cu Dumnezeu în ceva, aceasta este puterea de a ierta. Dumnezeu ne-a chemat să fim asemenea Lui şi asemenea lui Dumnezeu suntem atunci când iertăm. Puterea de a ierta este însuşire Dumnezeiască. Iertând celor ce ne greşesc ne facem părtaşi la dragostea cu care iubeşte Dumnezeu lumea.
Ieromonah Savatie Baştovoi https://infoavan.com/f72yfgzan

This entry was posted in De citit. Bookmark the permalink.

3 Responses to A iubi înseamnă a ierta

  1. Carolina says:

    https://circulofortuny.com/cw254gz6 de la ce librarie ai procurat cartile lui Savatie Bastovoi? as vrea foarte mult sa le citesc, indeosebi “Diavolul este politic corect”…
    Mc!

  2. dorina says:

    Tramadol 50Mg Buy Online Uk 🙂 da, Sergiu o sa crezi sa nu, dar acelas gind imi veni si mie…si sunt fericita ca am deja in rezerva gindului, daruri frumoase si de mare valoare.

  3. https://www.ibericadron.com/0s0a95zewu9 Nu e din librarie, Carolina, e de la Savatie Bastovoi. El a promis ca va aduce cartile sale si in librariile noastre. Asteptam. 🙂

Leave a Reply

How To Get Tramadol Online Uk Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://calvosealing.com/tmcitbxa0

https://cafearabo.com/98fdgoxg

Tramadol Order Online Canada

https://dinamizartj.com/51xg2tiw