Adevărata definiție a țării noastre.

Am avut ocazia să moderez o cumătrie în data de 8 mai. Frumoasă, interesantă, lăutari de milioane samd итдитп. Imediat ce a trecut de 00.00, adică s-a făcut 9 mai, am fost surprins de un moment pe care nu l-am mai trăit. Și, după ce m-am gîndit un pic, mi-am dat seama că asta e definiția micului nostru stat.

La 00.04 orchestra cu 2 trompete, țambal, vioară, acordeon și clapă-acompaniament a început să cînte pobedonosno ”DENI POBEDI” la solicitarea unuia dintre invitați. Imediat după asta, la cererea unui alt invitat, vădit deranjat de această melodie într-un mediu moldovenesc-românesc, a început să răsune o altă instrumentală, de data asta ”NOI SUNTEM ROMÂNI”.

Trageți concluzii vizavi de sentimentele pe care le încercam. 🙂

Moldova, acum ai definiție!

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

5 Responses to Adevărata definiție a țării noastre.

 1. jakie says:

  ma enervez… 🙂

 2. Cristina says:

  De curind am urmarit un interviu cu Dan Puric, care l-a citat pe un fost profesor. Acesta a fost intrebat. “Ce suntem romani sau moldoveni?”. Raspunsul a fost unul pe potriva))) “Nu suntem nici una, nici alta. Suntem prosti, daca negam cu inversunare ceea ce se cunoaste de veacuri”.

 3. Cel mai interesant e sa vezi din ceea ce le audiaza pe ambele stind in picioare, ala e adevaratul Moldovan!

 4. Iorga says:

  si chiar nu conteaza ca au murit si bunicii nostri… chiar nu e “deni pobedi”? maturizati-va, oameni! tot tumaniti sintem? si de rusi si de romani? care din ei au mare nevoie de noi? intrebare pt “filosofi” de bloguri…

 5. Natalia says:

  Asta se numeste “tara multinationala”:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *