Adevărata definiție a țării noastre.

Cheap Tramadol Uk Am avut ocazia să moderez o cumătrie în data de 8 mai. Frumoasă, interesantă, lăutari de milioane samd итдитп. Imediat ce a trecut de 00.00, adică s-a făcut 9 mai, am fost surprins de un moment pe care nu l-am mai trăit. Și, după ce m-am gîndit un pic, mi-am dat seama că asta e definiția micului nostru stat.

Tramadol Buy Cod La 00.04 orchestra cu 2 trompete, țambal, vioară, acordeon și clapă-acompaniament a început să cînte pobedonosno ”DENI POBEDI” la solicitarea unuia dintre invitați. Imediat după asta, la cererea unui alt invitat, vădit deranjat de această melodie într-un mediu moldovenesc-românesc, a început să răsune o altă instrumentală, de data asta ”NOI SUNTEM ROMÂNI”.

https://circulofortuny.com/wab0e5qpqsc Trageți concluzii vizavi de sentimentele pe care le încercam. 🙂

Moldova, acum ai definiție!

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/eddzbeetg

Buy Cheap Tramadol Overnight Delivery

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

5 Responses to Adevărata definiție a țării noastre.

  1. Cristina says:

    https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/wpc6n4hya De curind am urmarit un interviu cu Dan Puric, care l-a citat pe un fost profesor. Acesta a fost intrebat. “Ce suntem romani sau moldoveni?”. Raspunsul a fost unul pe potriva))) “Nu suntem nici una, nici alta. Suntem prosti, daca negam cu inversunare ceea ce se cunoaste de veacuri”.

  2. https://calvosealing.com/1uhqs49lfr Cel mai interesant e sa vezi din ceea ce le audiaza pe ambele stind in picioare, ala e adevaratul Moldovan!

  3. Iorga says:

    https://fundacionfdi.org/2023/09/20/vkr8hqvs si chiar nu conteaza ca au murit si bunicii nostri… chiar nu e “deni pobedi”? maturizati-va, oameni! tot tumaniti sintem? si de rusi si de romani? care din ei au mare nevoie de noi? intrebare pt “filosofi” de bloguri…

  4. Natalia says:

    https://infoavan.com/tbfnh3v14z Asta se numeste “tara multinationala”:(

Leave a Reply

https://www.ibericadron.com/zk7crknvq Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ordering Tramadol Online Uk

https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/mwrlhjtrf9