Cine plătește parlamentarii?

Din cîte știu eu, noi, fiecare dintre dumneavoastră.

Atunci, lănuriți-mă și pe mine, dragi politicieni, scumpi deputați, cine NAIBA v-a dat voie să părăsiți sala de ședințe???

Astăzi comuniștii au făcut-o iar. Adică din nou. Adică NU PRIMA DATĂ! Le scoate cineva din salariul de care oricum nu au nevoie? Îi penalizează oare cineva?

DE CE ÎȘI PERMIT PARLAMENTARII UN ASEMENEA COMPORTAMENT? S-au supărat, auzi, pe colegii lor din alte fracțiuni… Copilărisme…

Sîntem prostiți pe față! E ca și cum eu m-aș certa un pic, doar un pic cu cineva de la servici și n-aș mai ieși la lucru sau aș părăsi emisia directă ca un copil plin de fițe, alintat.

Cine, pînă la urmă, plătește parlamentarii?

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

1 Response to Cine plătește parlamentarii?

  1. ilona says:

    cine ii plateste pe parlamentari? noi Sergiu! noi poporul! de pe spatele nostru au vile si masini luxoase, au cite 3 pasapoarte si lor lii totuna! daca maine ceva se intimpla, ei isi pun coada pe spinare si se duc acolo unde e bine…iar noi??? noi raminem sa platim chitantele la caldura de mii de lei, apa de la soare care chipurile e fierbinte si tot ce ne inconjoara…degraba vom plati si pentru aer!cine si cit consuma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *