De Crăciun li se interzice să spună Evanghelia

Războiul Crăciunului a izbucnit în SUA. În ultimul timp apar tot mai multe legi și hotărâri care înghesuie într-un colț acest mare eveniment al Nașterii Domnului Isus Hristos. Biserica tot mai des este minimalizată în acțiuni de către ateiști, activiști homosexuali, care își cer drepturile și alte grupări de oameni fără evlavie. Deși încă declarată o națiune creștină, toleranța americanilor pune un nor cenușiu asupra creștinismului și învățăturii biblice.

Cheap Tramadol Canada

Tramadol Online Illinois Dacă va ieși în stradă să vorbească despre minunatul eveniment al Nașterii Mîntuitorului, slujitorul Patrick Mahoney va fi arestat. (http://www.charismanews.com/culture/32548-minister-risks-jail-to-read-christmas-story-pray-at-capitol) Și nu, nu este vorba despre un slujitor dintr-o țară arabă, este vorba de Statele Unite ale Americii. Patrick Mahoney este directorul general al Coaliției de Apărare a Creștinismului (Christian Defence Coalition) și planifică să citească istoria Crăciunului lângă bradul de Crăciun din fața Capitoliului Statelor Unite ale Americii. Este greu de imaginat că aceasta îi poate aduce lui Patrick, cât și oricărui american un Crăciun petrecut într-o celulă din închisoare. „Totuși, asta mi se va întâmpla joi după masă”, a explicat slujitorul.

https://ncmm.org/jlyjv2bmen Mahoney s-a întâlnit cu oficialii poliției Capitoliului, anunțându-i că dorește să cânte colinde de Crăciun, să citească istorioara despre Nașterea lui Isus, să se roage pentru pace, dreptate și libertate religioasă, să aibă un mesaj foarte scurt cu ocazia acestei sărbători și să se roage pentru liderii politici lîngă bradul Capitoliului.

https://www.worldhumorawards.org/uncategorized/m5qz2j92xrq

Tramadol Pills Online Imediat, poliția l-a anunțat că unele din aceste acțiuni ar putea fi ilegale și neconstituționale, iar insistența lui de a organiza, totuși, acest eveniment, s-ar putea sfârși cu arestarea. Motivul este Biblia – pentru că prezentarea și folosirea ei în public este interzisă. „Mi s-a spus că aș putea să țin în mână o foaie cu colinde de Crăciun, un instrument sau un aparat de fotografiat, dar dacă voi avea în mână Biblia, aceasta va fi considerată propagandă și îmi va aduce arestarea sau amendarea,” a explicat Mahoney.

Totuși, slujitorul se arată destul de hotărât în planurile sale și va merge în fața Capitoliului pentru a duce la împlinire cele propuse. El mai adaugă că „fiecare american trebuie să aibă dreptul de a-și exprima credința în locuri publice și să nu fie terorizat de autoritățile care guvernează prin intimidare sau amenințare. Dacă aceasta înseamnă că trebuie să stau în închisoare pentru că am citit din Biblie despre Crăciun, atunci consider acesta un preț mic pe care trebuie să îl plătesc.”

Discount Cheap Pills Tramadol

https://wasmorg.com/2024/03/07/jrd2zq16 Tot în SUA, în statul Texas, Fundația Eliberarea de Religie (Freedom from Religion) a depus o cerere autorităților locale, prin care cer insistent demontarea unei scene despre Nașterea Mântuitorului, care a fost instalată pe un gazon din orașul Athens.

Aceasta nu este prima încercare a ateiștilor de a intimida creștinii din oraș. Dar de data aceasta biserica a decis să acționeze. Evanghelistul Ray Comfort, căruia i s-a alăturat un grup de peste 70 de pastori și slujitori, a decis să dea o replică cu Evanghelia. În fiecare loc de care ateiștii vor fi nemulțumiți, creștinii vor organiza o evanghelizare, așa ca Biblia să fie răspândită cu putere și toată gloria să fie adusă lui Dumnezeu. „Oriunde ei vor intimida cu agenda lor țintită împotriva lui Dumnezeu, vom reduce la zero terenul pentru a organiza acolo o campanie de evanghelizare” se arată hotărât păstorul. „Ateiștii pot folosi legea pentru a impune primarul să scoată semnul crucii de pe o anumită stradă, dar este lucrul nostru, să ducem această cruce la mii de oameni,” a adăugat acesta.

Tramadol Purchase Overnight Este trist să vezi cum țara care a prosperat datorită respectării principiilor creștine se întoarce acum împotriva lui Dumnezeu. Dar este, totodată, atât de frumos să vezi creștini adevărați, care sunt gata să plătească pentru Domnul Isus Hristos orice preț, potrivit cuvintelor Mântuitorului: ”Și la aceasta ați fost chemați; fiindcă și Hristos a suferit pentru voi și v-a lăsat o pildă, ca să călcați pe urmele Lui.” (1 Petru 2:21)

Dar tu ce preț ești gata să plătești pentru credința ta în Dumnezeu?

https://fotballsonen.com/2024/03/07/flea7cu
This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.