Featul săptămânii – Sergiu Bezniţchi feat Igor Guzun: „Cât ai dat Pinocchia asta?”

Tramadol 200Mg Online Cu aceeaşi întrebare oarecum obsedantă „Oare ce mai fac azi eroii copilăriei noastre?”, Sergiu Bezniţchi (https://beznitchi.com/) și Igor Guzun (http://aiciscriu.eu/) au continuat călătoria în lumea personajelor mici de altă dată.

https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/smncacyv Ce mai fac astăzi Ciuc şi Ghek? Ciuk o fi împrumutat într-o Miercure numele său unei celebre mărci de bere. Dar Ghek? Bea berezero ca Harry Potter sau joacă cu Harry poker. Şi îi este cam poker de Ciuk și Ghena din CebuRussia!

După ce a fost, totuşi, găsită cheiţa fermecată, Turner şi Kandelaki au început să dispute care dintre ele va fi supranumită BuraTina!

În aşteptarea zăpezii, nouă ne este indiferent de unde va veni zăpada: de la Leopoldul Nord sau de la Leopoldul Sud. Hai să trăim prieteneşte… şi poate va ninge!

https://infoavan.com/8rn963cg Într-o lume virtuală în care, se zice, că se poate face bani şi din banere, poate că povestea lui Creangă „Punguţa cu doi bani” s-ar numi „Punguţa cu două banere” şi ar fi scrisă de Eugen Doibani, mai ştii, în satul Şaptebani, Râşcani.

https://www.foroacce.com/wzds57t Pe vremuri şi pionierul era doar pionier, nu şi sistem internaţional de plăţi prin carduri Payoneer.

Buy Cheap Tramadol 100Mg Online Recent, Tând-Ala Pugaciova a primit în dar de la un oarecare Maxim, million Păcalîh roz, iar Elvis Prîslea cel voinic a mâncat toate merele de aur.

Sindbad, înainte de a deveni marinar, a gestionat prost organizaţia SindBalneoTur, de asta a primit calificativul Bad (a mai fost supranumit BadMan, dar americanii repede au preluat, au schimbat în Batman şi au făcut mulţi bani cu asta).

https://www.ibct-global.com/iebf1pwaljk În epoca în care oamenii au prea mulţi bani, mult prea mulţi bani, li se spune „Bugs Bunny-n buzunar”.

Order Tramadol From Mexico Şi când te gândeşti că şi Pinocchio a inspirat numele unui brand de astăzi, Nokia, că mai suntem întrebaţi: „Cât ai dat Pinocchia asta?”

https://circulofortuny.com/2kpks2j Aţi urmărit încă o poveste despre eroii copilăriei noastre Pinocchio lui Sergiu Beznițchi și Igor Guzun.

This entry was posted in Guzun și Beznițchi. Bookmark the permalink.

1 Response to Featul săptămânii – Sergiu Bezniţchi feat Igor Guzun: „Cât ai dat Pinocchia asta?”

  1. ruxanda says:

    https://www.ibericadron.com/c1zv9gr6891 SINDBALNEOSERVICE MOLDOVA A fost primul meu job dupa o studentie in ROmania. Confirm – au fost 5 luni de dezastru… 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *