Prînzul cu familia Ciobanu

Da, știu, acest articol era promis pe marți. Dar am vrut să fie cu poze. Iar cablul cu ajutorul căruia să le trec din aparat în laptop nu prea era la mine. Acum cred că e clar. Promisiunea, însă, firește, mi-o țin. Mai ales că marți am luat prînzul cu o familie deosebit de specială mai întîi în viața mea, după care și în viața noastră. Este vorba despre Dessy și Costel Ciobanu din București.


Costel, Dessy, Cristina, Sergiu.

Am avut parte de 1h 30min de mare valoare pentru viața noastră, pentru că ceea ce am învățat de la Dessy și Costel, sorbind cu jind, chiar dacă nu scria asta pe fața noastră, din bogata lor experiență, va conta mult în viața noastră de cuplu. Această lume deosebită de oameni frumoși, cu caracter, responsabili, visători, puternici și umili am descoperit-o prin dl Ion Botnaru, cu care m-am întîlnit acum o săptămînă.


Cristina și Dessy.

Soții Ciobanu au o poveste de viață interesantă. Au crescut împreună 4 copii, inclusiv un băiat, cel mic, Costeluș. Au caractere colerico-sangvinice, prin urmare au mai multă nevoie de „supărați-vă pe rînd”, pentru că asemenea caractere se aprind dacă există motive cît de mici. Îmi aduc aminte, acum vreo 3 ani, am avut oportunitatea să călătoresc cu ei într-o mașină din Brașov spre Budapesta. Aici a fost momentul în care mi-am întărit convingerea că am în preajmă o familie binecuvîntată, pe care o pot lua drept exemplu. În timpul călătoriei am urmărit foarte atent relațiile dintre ei și m-a marcat cum 2 caractere explozive își rezolvau situațiile de orice gen care se pot ivi în viață, inclusiv atenuarea micilor ciocniri. Chiar cedau, și, în plus, aplicau cuvinte frumoase unul în direcția celuilalt. A fost una din experiențele vieții mele. Și acum învăț de acolo.


Costel și Sergiu.

Am vorbit cu ei despre cele 5 limbaje ale iubirii, despre relațiile părinți-copii, despre relațiile cu banii, despre inteligență financiară, ei fiind liberi financiar, constituind un model pentru noi în această direcție.

Dessy și Costel Ciobanu sînt oameni care își iubesc nespus de mult viața și sînt recunoscători pentru asta lui Dumnezeu.

După acest prînz, eram altfel. Și așa, altfel, am mers acasă la mama, la Lăpușna.

This entry was posted in Prînzul de marți. Bookmark the permalink.

1 Response to Prînzul cu familia Ciobanu

  1. TOLSOM says:

    …ESTI UN OM NOROCOS!
    Daca ai avut sansa de a te afla in sfera lor de atentie…sa tii si cu dintii de ea…e o adevarata binecuvantare.
    Ii stiu bine pe cei doi oameni si stiu sigur ca sunt adevarate modele…
    SUCCES!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *