JurnalbotTV si măscăricii săi

https://fotballsonen.com/2024/03/07/c1sf8anxs O asemenea postare e necesară. Vreau să încep printr-un extras dintr-un interviu cu Savatie Baștovoi, și el fost angajat Jurnal TV:
”…Televiziunea în Moldova a devenit un loc al minciunii. O spun cu experiența omului care a lucrat în televiziune. Am avut libertatea de a concepe și realiza o emisiune de autor de 45 de minute la o oră de maximă audiență. Dar asta pînă în momentul în care persoanele pe care le pomeniți au văzut în ieșirea unui „popă homofob” la televizor un pericol la adresa statului secularizat.
Există o înregistrare a unei ședințe a acestor activiști în care ei îmi pomenesc numele și fac un plan prin care să-mi atace emisiunea la CCA. Nu s-a ajuns la asta, deoarece eu nu încălcam nici legislația, nici codul deontologic al jurnalistului, exprimînd doar adevărurile creștine care îi deranjează. La scurt timp după aceea mi s-a propus un tîrg prin care eu mi-aș fi păstrat emisiunea cu condiția să nu mai ating cîteva teme.
Partea cu haz a întîmplării este că domnul Ţopa, patronul televiziunii, m-a asigurat într-o discuţie particulară că nu ştia nimic despre ruperea contractului meu cu Jurnal TV şi m-a rugat să revin. Fără nici o ranchiună personală, am considerat nedemn din partea mea să mă întorc într-o televiziune unde oamenii pot fi cumpăraţi sau vînduţi la nevoie şi unde homosexualii dictează. Mă întreb doar: cine sunt aceşti măscărici care au puterea să dicteze politici editoriale trecînd peste voia patronilor?..”

Order Tramadol From Mexico La 1 august mi s-a comunicat că JTV reziliază contractul de prezentator cu mine, Sergiu Beznițchi. Mi-a comunicat aceasta Nata Albot pentru că Octavian Gîțu n-a găsit suficient sînge să mi-o spună ca ”manager general”, între bărbați. El a respectat ”verticala managementului”, hm. Motivele rezilierii, care s-au comunicat public la ședința de peste 2 zile au fost următoarele: prea mult îmi expun părerea proprie în emisie directă, sunt un prezentator ”promterist”, folosesc un limbaj necioplit, bădărănesc pe alocuri, pomenesc mult prea des vorbe legate de Dumnezeu (de genul ”Dumnezeu să ne ajute” sau ”Dumnezeu să ne binecuvînteze” sau ”Doamne ajută”), prea des mă dau cu părerea la ședințe și înafara lor (lucru de care ei nu au nevoie), asta deranjîndu-i mult, și alte cîteva motive.

https://www.lcclub.co.uk/6rqrc6h5h Faptul că aveam o relație nu chiar fericită cu producătorul general (NA), a făcut-o să declare tuturor că Sergiu Beznițchi este o persoană conflictuală și că ăsta ar fi încă un motiv pentru care sunt dat afară. Aici mi-am adus aminte de istorioara cu un bolnav, care, venind la medic, punea degetul pe diferite părți ale corpului și spunea că-l doare. La care medicul i-a spus: ”La tine degetul e rupt”. Exact așa a făcut și NA. Să-mi spună cineva acum, aici, pe blog, sau pe Facebook, dacă am avut vreun conflict cu el/ea/ei! Chiar vă rog!

Încă un moment interesant este că, după ce și-a terminat pledoaria împotriva mea, nimeni dintre colegi n-a scos o vorbă, nici cu DA, nici cu BA, totul de dragul unei punguțe cu/de doi bani care blochează, din păcate, valori precum demnitatea, caracterul, cuvîntul, integritatea. Ori, un jurnalist …, ei, de fapt, nu sunt professor și nici nu vreau să învăț pe cineva. În viață învățăm singuri, dacă învățăm…

https://ncmm.org/8iwgl6b5o68 Toată lumea care VEDE, știe cine-i Nata Albot și ce zace-n ea. De dragul prezenței unice(!) non-stop la ecran și a unei cariere de succes în TV, ea este gata să calce pe trupuri, nebănuind că această cale duce spre locul unde se adună aceste trupuri. Ea este un producător general care nu știe ce zace cu adevărat în colegii săi și/sau nu-i pasă ce gîndesc și ce simt oamenii de lîngă ea. Și, firește, nimeni nu-i spune nimic, lucruri VIZIBILE, că dacă i-ar spune, ar fi dați afară. Și punct. Motive s-ar găsi.

https://musiciselementary.com/2024/03/07/cht1ooinudw Iar narcisismul, paranoic pe alocuri, în detrimentul succesului postului JTV, are limite. Totul în lumea asta are o explicație, o logică și un sens. Să dea Dumnezeu ca NA să învețe din asta, dar, vorba nașului dintr-un banc, …nu cred!

Val Butnaru a fost dat afară, Savatie la fel, Cristi Tabără, Ruslan Moroșanu nu ar fi primit înapoi dacă ar vrea să revină, Dorina Chirilov a fost izgonită cu cuvinte urîte din partea NA, în prezența martorilor (chiar dacă a fost printre jurnalistele anului pentru Asfalt de Moldova). Observăm, toți acești oameni sunt CONFLICTUALI!

Și despre integritatea doamnei un pic. Asta pentru a aduce un argument pentru setea-i avidă de prezență cu orice preț în spațiul public. Mai țineți minte îndemnul ei în cadrul ”Poștașilor Chișinăului” ca nimeni să nu calce în Leogrand? Nimeni, dar nu și ea. Că, deh, cuvîntul de aia e dat, ca să fie călcat. La un bal de caritate, de dragul prezenței în calitate de prezentator, a închis ochii și a călcat la Leogrand. Ei și?

De panoul pe Primărie s-a discutat mult, și pe Facebook, și la ea pe blog. Ce nu știți este că acolo trebuia să torcească un panou cu Deșteptarea. Împreună cu Lilu am participat la o sesiune foto special pentru asta. Dar, de ce să se expună Deșteptarea cînd se poate expune Sare și Piper? Mai ales cînd NA așa a decis și așa a ordonat…

Păcat că JTV, în lipsa patronilor este gestionată în felul ăsta. Fără atitudine, fără respect pentru fiecare angajat. Vorbesc de respect adevărat, din inimă, Octavian, nu de acela managerial, teoretic, rece, care nici respect nu se poate numi. Oamenii trebuie iubiți, dacă vrei să ai succes. Da, asta se referă și la o televiziune.

https://tankinz.com/sg8swutis Le doresc succes tuturor profesioniștilor din toate departamentele JTV, iar conducătorilor acestui post de televiziune să le dea Dumnezeu multă înțelepciune!

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

247 Responses to JurnalbotTV si măscăricii săi

  1. kart says:

    https://worthcompare.com/6dn3vlo0k Ministerul Adevarulu? buhaha!
    „De cele mai multe ori proştii sînt atei, intelectualişti pînă peste poate, comunitarişti şi foarte toleranţi, în sensul unui dezmăţ al libertăţii. Au o mare rezervă faţă de cei care vorbesc în termenii credinţei şi ai naţiunii.” (Petre Ţuţea

  2. Aurel Drăgan says:

    https://giannifava.org/vd6qz5qf9j Sergiu… de pierdut vor pierde doar ei… dar păcat când o oarecare NA îți strică un proiect căreia i-ai dedicat energie, dimineți nedormite și multă multă muncă.

    Acum ceva timp am renunțat și eu la “Media” moldovenească pentru a-mi alege un alt drum în care totul depinde doar de mine și de capacitățile mele și nu de îngâmfați, ateiști, burici ai pământului, homo și paranoici.

    Cheap Tramadol Online Uk Mare păcat de Asfalt de Moldova… o emisiune de “Pus în ramă”, o emisiune ce ar trebui să se reia la Moldova 1 și Moldova Internațional.

    Where Can I Buy Cheap Tramadol Online Baftă multă tuturor și sper că-n cel mai scurt timp vă vom revedea pe “sticlă”.

  3. valeria says:

    http://countocram.com/2024/03/07/wlvwqeq54 Sint sigura ca nu te vei pierde si ca poti face mult mai mult decit se prezinti “Desteptarea” la JTV. Numai ce-i ce te cunosc te pot aprecia.

  4. Madalina says:

    https://ncmm.org/phsi0hwgr3o Draga Sergiu unde te mai putem gasi,doar pe blog?
    Sa stii ca-mi lipsesti.

  5. Maria says:

    https://giannifava.org/f8ovn0mw04u Pacat de ceea ce se intimpla acolo unde parca totul e super. Succese mari, Beznitchi. Dar Desteptarea nu mai e la fel de buna fara tine. Lilu nu are partenerul potrivit. Sanatate.

  6. LIVIA says:

    Pacat ca ai fost izgonit de la JTV…Acum Desteptarea nu e atit de super ca inainte..Succes in continuare..!

  7. Serge says:

    https://worthcompare.com/sqy9pvuxbzn Pare rau ca nu ne vei mai “destepta” ((
    Multa lume te-a admirat in fiecare dimineata si-s convins ca ai si suportul moral din partea fiecaruia.
    Toate bune si succese in continuare!

  8. virginia says:

    https://wasmorg.com/2024/03/07/3jckcdwovm Și eu care credeam că ai o vacanță mai lungă, pentru merite desigur.Ne lipsești foarte mult, și deșteptarea nu mai e așa interesanță fără dialectul pe alocuri BRAZILIAN. succese și realizări în tot ce ți-ai pus în gînd.

  9. Alina says:

    https://fotballsonen.com/2024/03/07/zqlni3phrnr Vai Sergiu!!Nici prin cap nu mi-a trecut ,ca s-a intimplat, ceea ce s-a intimplat!!!! Eu ,care in fiecare dimineata astept cu nerabdare sa te revad,aflu ca ai fost subestimat,dispretsuit si gonit???!!!!Albot,arata mai bine pe malul Nistrului in emisiuni …si nu a crescut deloc de atunci,stie sa taie “curechiul”,insa despre omenie inca nu a invatat….o urasc deja,din momentul,in care am citit ceea ce ai scris mai sus. Nicicind nu am vazut in ea un prezentator,un jurnalist,asa doar,o simpla rasfatata in atentie femeie si a ales corect directia bucatariei))…..dar Dumnezeu cu ea. Sa fiu sincera,nici nu stiu cum sa-i spun fiicei mele,ca nu mai are rost sa te astepte la “Desteptare”…ma intreaba in fiecare zi,unde este Sergiu si cind se va reintoarce de la odihna…nici nu stiu ce o sa-i spun acum ,cind stiu realitatea. Anume imaginea ta o trezea dimineata la scoala.((( Lilu este stearsa fara tine,o apuca aiurea prin vorbe,intrerupe interlocutorii,ride fara sens…mai pe scurt aiurea. De cit timp lipsesti,privesc desteptarea mai rar si tot ziceam ca uite miine precis o sa apari. Rau!!!! dar sa stii ca JTV are de pierdut,nu tu. Sunt de profesie jurnalista.Stiam din start ce se intimpla in lumea lor,ceea ce m-a determinat sa merg cu totul in alta directie. Sunt gata sa te sustin si cred ca nu doar eu..Daca ai nevoie, spune. Bafta tie!!! P.S.: sa vezi ce viitor fructuos in jurnalism o sa ai…doar sa vezi!!!

  10. Nelly says:

    https://www.worldhumorawards.org/uncategorized/yukbfhm Chiar imi puneam întrebarea:Unde ai dispărut?!!! Chiar eram indignata si te tot așteptăm din concediu!! Imi pare tare rău ca nu mai ești in viața familiei noastre in fiecare dimineața cu buna dispoziție si Felul tau de a fi!!! Adevarul ca si Lilu parca nu mai e Lilu acum…. Una știu dacă se face televiziune pentru telespectatori, pentru ei sa fie, dar nu pentru mofturile si capriciile altora…..

  11. Dana says:

    https://www.mominleggings.com/z9spt20t7zt Ne pare rau ca nu ne mai trezim cu tine in fiece dimineata, iti tinem pumnii sa fie tot bine

  12. Kokolina says:

    Beznitchi!, tot ce se face, se face spre bine! Vei vedea….

  13. inger says:

    https://tankinz.com/wmuz8kbg58 si eu cred ca desteptarea e prea putin pentru tine,iti urez succese si capul sus:ce nu ne ucide ne face mai puternici

  14. adela says:

    Order Tramadol imi pare si mie rau ca nu te mai vedem in fiecare dimineata 🙁 era mult mai vesel si interesant cind prezentai tu. PROTEST!!!!!!

  15. Vio says:

    vai de mine nu pot sa cred ce citesc, cum e posibil asa ceva, imi pare ca mai bun decit SERGIU BEZNITCHI nu e nimeni, un om cu personalitate, ce ceva al sau nustiu ce dar unic. Ar trebui sa iesim in fata la Jurnal TV si sa stigam JOS NA, foarte egoist si uriiiiiiitttt din partea ei, nu poseda nici jumatatate din profesionalism pe care il poseda Sergiu, o egoista, rasfatata, rautacioasa………. si multe, multe. Eu iti doresc tot ce-i mai frumos in lumea asta si mult, mult succes si te asteptam cit mai curind sa te auzim si vedem in casele noaste. Toti telespectatoriii sunt de partea ta si baietelul mei de 4 ani care il numeste Nenea Sergiu. Mult succes draga Sergiu!!!!!

  16. Vio says:

    Order Tramadol Online Cash On Delivery Si apropo de Lilu, nu mai e acea Lilu, imi pare rau si pentru ea!!! Cu Sergiu se completau foarte bine pe sticla, cind il ascultai pe unu cind pe celalalt era o placere. Acuma e o emisiune ORDINARY, simpla ca toate celelalte..

  17. Rodica ntw21 says:

    https://tankinz.com/muezyuw Oamenii trebuie iubiți, dacă vrei să ai succes. Este spus cu siguranță adevărat, ceea ce ai scris. Se poate de parafrazat și altfel – NU FĂ ALTUIA CE NU-ȚI PLACE ȚIE!
    Sergiu fi tare, fiindcă în așa mod poți determina cine-i este aproapele tău, și în așa mod se selectează lumea ce te înconjoară de cei BUNI și cei neBUNI.
    Despre NA am auzit multe mai înainte de a te cunoaște, am comunicat cu persoanele care au învățat cu ea, este carieristă cu experiență de a călca pe trupuri din copilărie, multe lucruri urâte a făcut pentru a obține ceva pe nedrept. Așa că nu te mira. DOMNUL LE ÎNSEAMNĂ, nu în zadar că toate răutățile, care le face cad pe copii (privește ce tragedii sau petrecut în familia ei și dacă nu se schimbă tragedii o să apară iar). Este experiența de vindecare pentru ea, dacă nu învăță de la cei cu cine comunică, iar o să apară pedepse ca pentru un copil cel neascultător – DUMNEZEU ESTE ȘI REGLEAZĂ LUCRURILE UNDE TREBUIEȘTE.
    Foarte mult le stimez pe oamenii care au fost suspendați 🙁 din păcate, fiindcă dădeau o imagine puternică a JTV (Val Butnaru, Savatie la fel, Cristi Tabără, Ruslan Moroșanu, Dorina Chirilov) care dezvăluiau cu pasiune emisiunile, care trezeau demnitate și omenie.
    Fii OPTIMISTTTTTTTT, a fost doar o experiență – asta este plusul, restul nu contează (știu că suferi, fiindcă orice adevăr nu este susținut în împrejurările murdare), important că ești SĂ-NĂ-TOS.
    PRIN GREUTĂȚI CREȘTE PUTEREA, RESPECT, ÎNȚĂLEPCIUNEA.
    PS.: De acea și lapte(populația) la anumite condiții nefavorabile de păstrare se selectează SMÂNTÂNA (cei buni) de chișleac (cei nebuni) :))).

  18. Marianna says:

    https://www.jamesramsden.com/2024/03/07/pi7q7xjaz Si eu protestez… caci nu mai privesc Desteptarea!! Sergiu era inima si sufletul acestei emisiuni si odata plecat/alungat, Desteptarea a inceput sa imbatrineasca si mai devreme sau ma tirziu va disparea din vizor.
    De, nu toti stiu sa se linguseasca si sa pupe fundul sefilor! (referinta la NA).
    BAFTA, Sergiu!!!… La sigur ca vei reusi si mai departe, caci pina la JTV erai vedeta! :)))))))

  19. https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/dtmwh2q2qf Pingback: despre Albot. Nata Albot. însemnare exclusiv pentru trafic. « blogul lui eugen

  20. Pingback: Despre demnitatea în jurnalism « VOXPUBLIKA| Platforma de comentarii, bloguri si analize a Publika.md

  21. Pingback: Despre demnitate în jurnalism « Octavian Racu

  22. Alex says:

    Tramadol Uk Buy Da, Nata tu ai dreptate, tu intotdeauna ai dreptate da-i naher pi toti afara imparatia ta, ne inchinam in fata ta tu doar esti vIP. Asta se intimpla doar in studiourile JTV, dar dupa servici la toti le este voma de tine, dar mie nu eu doar nu vreau sa fi dat afara 😉

  23. Roman says:

    Filtrezi mesajele si lasi doar pe cele pozitive? As vrea sa vad opinii diverse…

  24. Diana says:

    http://countocram.com/2024/03/07/xackuvlii5z cu acest articol s-ar putea sa-ti tai creanga pe care stai..

  25. Adrian says:

    https://www.lcclub.co.uk/p3gmgic Dimineata nu va mai fi asa ca totdeauna Sergiu erai si vei ramane pentru mine un om cu experienta…. Lupta pentru dreptate in continuare si spunele oamenilor ceea ce vor sa auda ei nu ceea ce dicteaza unii

  26. Elena says:

    Sergiu, dintre toti cei ce se pretind a fi jurnalisti la JTV,doar tu si maxim alte 2persoane (rita u. si stela p.) aveti stofa.restul-au muuuult de invatat.nu cred ca andrei bolocan si-a spus mai putin cu parerea decat tine in cadrul emisiunilor,sa nu uitam de modul cum o face.daca desteapta de NA creeaza asa o imagine acestui post de televiziune,ea are de pierdut.din pacate,in ziua de azi,oamenii cu verticalitate si cu creier incurca.sunt sigura ca tot ce se face,se face spre bine in cazul tau! Asteptam sa te vedem cat mai curand la tv!

  27. Romanovskaia says:

    Am scris shi eu un mesaj pe blogul Natei dar nu a fost acceptat, desi a fost unul decent..Ma intrebam de ce nicaieri nu sa scris despre cine sta in spatele Desteptarilor, cit de profesioniste sunt acele producatoare?? Shi cum o Dorina Cojocaru sa conduca un Sergiu Beznitchi?

  28. victoria says:

    https://wasmorg.com/2024/03/07/uxnmk4uicf Sergiu…sa fiii tare..fii un Luptator!!! Te iubim!!!

  29. Tatiana says:

    https://asperformance.com/uncategorized/rkt29y87b Multi au dat cu parerea dar am citit pe toate si ma doare ce spun unii,nu ii tin apararea lui NA…dar tot ce sa intimplat in familia ei in deosebi cu tema legata de copiii ramine intre Dumnezeu si ea!BRAVO Sergiu JOS PALARIA IN FATA,sunt sigura ca DUMNEZEU pentru TOT &TOATE ne rasplateste!!!Atita timp cit suntem cu sufletul si inima curata ADEVARUL va iesi la suprafata.

  30. Victor says:

    https://musiciselementary.com/2024/03/07/svlbkx0 Sergiu, publicarea informatiilor cu privire la motivele rezilierii unui contract, informatii referitoare la performanta ta la un loc de munca sunt informatii de ordin confidential. Pe mine m-a mirat ca Nata Albot a scris acel blog pe site-ul ei. Te-as incuraja sa o actionezi in judecata. Ea nu avea niciun drept moral, daramite profesional, sa faca acest lucru.

  31. Ion says:

    Sergiu esti un om unic….si priveam desteptarea doar pentru ca tu o faceai asha cum era….chiar asta si apreciam: ca iti exprimai parerea , si ca foloseai ”Doamne ajute”..chiar apreciam….si daca ei asa au decis, vor pierde ”AURUL”
    Bafta!

  32. Ирина says:

    Как жаль, что все ВОТ ТАК происходит. Каждое утро нас пробуждал Сергей своим позитивом! Я с большим удовольствием включала Jurnaltv, только потому что в этой утренней передаче я могла подзарядится от харизмы ведущего и насладиться живым умом! А последнего на наших каналах очень немного… Сергей, я желаю Вам удачи и очень жду Вас в других проекта! Ведь много людей так и не поняли, куда пропал любимец публики и каждое утро с надеждой включают jurnaltv! Успехов!

  33. toto says:

    beznitchi, tu ai studii economide, deci nu ai ce face intr-o televiziune. Bine ca te-au eliberat nu aveai\ai stofa.

  34. Makaroff says:

    Fara tine Desteptarea e deja Noapte buna!

    Televiziuni mai sunt! Un talent isi va gasi aprecierea!

    NA – rusine!

  35. Elena says:

    Sergiu, sa stii ca fara tine Desteptarea nu mai are nici un farmrec. Jurnal Tv si telespectactorii au avut de pierdut, in urma concedierii tale. Insa nu putem intoarce timpul inapoi, ce a fost, a fost. Sa ne anunti neaparat, atunci cand o sa incepi un nou proiect in televiziune, sa stii ca avem nevoie de tine.

  36. Daniela says:

    Ne lipsesti mult ,desteptarea nu e la fel , acum nu o mai privesc , succese!!!

  37. IL says:

    Romanovskaia,
    mie tot NA mi-a cenzurat şi nu mi-a publicat comentariul la blogul său, deşi era scris decent, fără injurii şi nu îmi expuneam decît părerea de telespectator vis-a-vis de calitatea proastă a prezentatorului nou Melnic şi de zîmbetele false în exces ale prezentatoarei Lilu, care predomină de la o vreme încoace.

  38. Nata nu albot says:

    Sergiu, vreau sa știi ca atunci când pierzi o lupta Dumnezeu îți dă putere să câștigi alta și sigur vei ieși învingător!

    Şi încă ceva: Chiar ne lipsești de la deșteptare (acum nu mai stăm doar pe JTV), DAR EU AȘTEPTAM CĂ VEI AVEA O EMISIUNE A TA care sigur putea să aibă audiența mai mare ca a NA şi sigur ea a simţit asta(a procedat ca o lasă).

  39. Anetta says:

    Serj…..Mult curaj ..pentru noi inceputuri… Asta e bine ca poti incepe noi cautari…. Ar fi fost urit sa si te multumesti doar cu Na si cu Desteptarea… esti un alt soi de jurnalist…Asa ca BAFTA!!!

  40. natalica0410 says:

    Sergiu, la fel ca si ceilalti, si familia noastra te astepta in fiecare dimineata pe micile ecrane, si ne pare rau ca ai plecat ( mai bine zis te-au rugat sa pleci) de la Desteptarea.
    Sper ca NA sa citeasca aceste comentarii, si sa vada ce a pierdut ei, si plus sunt convinsa ca raitingul emisiunii a scazut cu mult. Da si parerea mea, d-l Misin e un fals, la sigur nu ii este locul linga Lilu.

  41. vic. says:

    sigur filtreaza mesajele 😀

  42. silvia says:

    Stii chiar am incetat sa mai privesc desteptarea, ma trezeam la 8 sa va vad, dar acum la 9 ma trzesc cu piciul:(

  43. Anisoara says:

    Abia acum am inteles ce se tese la aceasta TV. Sergiu imi pare foarte rau. De cand ai plecat nu mai privesc Desteptarea. Acum pare o emisiune stalinista, cu MISIN>>> vsegda gotov.

    Ce se intampla, dOAMNELOR si dOMNILOR??????

  44. VICTORIA says:

    Sergiu,ne lipsesti foarte mult.Dimineata nu mai e dimineata fara tine.
    Noi speram ca azi,miine vei reveni…sa ne creezi buna dispozitie la
    inceput de zi,dar adevarul e dur.Desteptarea nu mai e desteptare,dar
    de fapt nici nu stim cum e..ca nu ne mai intereseaza fara tine….

  45. Olga says:

    Salut Sergiu sunt Olga Tricolici (TVC al CNCC) si vreau sa-ti spun ca-mi pare rau ca asa de repede s-a sfirsit cariera ta la Jurnal TV. Ne sculam cu sotul meu (Oleg) cu desteptarea si chiar ne miram unde sti? De atunci nu ne mai sculam cu aceasta emisiune… Tu ce mai faci? Te-am vazut la deschiderea magaz. Linella la Alba-Iulia vara trecuta dar erau foarte multi, si tu erai ocupat si nu ne-am apropiet sa mai stam la sfat. Succese!!!

  46. silvia says:

    am nevoie de nr.tel al tau Sergiu, cum pot face rost?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *