JurnalbotTV si măscăricii săi

O asemenea postare e necesară. Vreau să încep printr-un extras dintr-un interviu cu Savatie Baștovoi, și el fost angajat Jurnal TV:
”…Televiziunea în Moldova a devenit un loc al minciunii. O spun cu experiența omului care a lucrat în televiziune. Am avut libertatea de a concepe și realiza o emisiune de autor de 45 de minute la o oră de maximă audiență. Dar asta pînă în momentul în care persoanele pe care le pomeniți au văzut în ieșirea unui „popă homofob” la televizor un pericol la adresa statului secularizat.
Există o înregistrare a unei ședințe a acestor activiști în care ei îmi pomenesc numele și fac un plan prin care să-mi atace emisiunea la CCA. Nu s-a ajuns la asta, deoarece eu nu încălcam nici legislația, nici codul deontologic al jurnalistului, exprimînd doar adevărurile creștine care îi deranjează. La scurt timp după aceea mi s-a propus un tîrg prin care eu mi-aș fi păstrat emisiunea cu condiția să nu mai ating cîteva teme.
Partea cu haz a întîmplării este că domnul Ţopa, patronul televiziunii, m-a asigurat într-o discuţie particulară că nu ştia nimic despre ruperea contractului meu cu Jurnal TV şi m-a rugat să revin. Fără nici o ranchiună personală, am considerat nedemn din partea mea să mă întorc într-o televiziune unde oamenii pot fi cumpăraţi sau vînduţi la nevoie şi unde homosexualii dictează. Mă întreb doar: cine sunt aceşti măscărici care au puterea să dicteze politici editoriale trecînd peste voia patronilor?..”

La 1 august mi s-a comunicat că JTV reziliază contractul de prezentator cu mine, Sergiu Beznițchi. Mi-a comunicat aceasta Nata Albot pentru că Octavian Gîțu n-a găsit suficient sînge să mi-o spună ca ”manager general”, între bărbați. El a respectat ”verticala managementului”, hm. Motivele rezilierii, care s-au comunicat public la ședința de peste 2 zile au fost următoarele: prea mult îmi expun părerea proprie în emisie directă, sunt un prezentator ”promterist”, folosesc un limbaj necioplit, bădărănesc pe alocuri, pomenesc mult prea des vorbe legate de Dumnezeu (de genul ”Dumnezeu să ne ajute” sau ”Dumnezeu să ne binecuvînteze” sau ”Doamne ajută”), prea des mă dau cu părerea la ședințe și înafara lor (lucru de care ei nu au nevoie), asta deranjîndu-i mult, și alte cîteva motive.

Faptul că aveam o relație nu chiar fericită cu producătorul general (NA), a făcut-o să declare tuturor că Sergiu Beznițchi este o persoană conflictuală și că ăsta ar fi încă un motiv pentru care sunt dat afară. Aici mi-am adus aminte de istorioara cu un bolnav, care, venind la medic, punea degetul pe diferite părți ale corpului și spunea că-l doare. La care medicul i-a spus: ”La tine degetul e rupt”. Exact așa a făcut și NA. Să-mi spună cineva acum, aici, pe blog, sau pe Facebook, dacă am avut vreun conflict cu el/ea/ei! Chiar vă rog!

Încă un moment interesant este că, după ce și-a terminat pledoaria împotriva mea, nimeni dintre colegi n-a scos o vorbă, nici cu DA, nici cu BA, totul de dragul unei punguțe cu/de doi bani care blochează, din păcate, valori precum demnitatea, caracterul, cuvîntul, integritatea. Ori, un jurnalist …, ei, de fapt, nu sunt professor și nici nu vreau să învăț pe cineva. În viață învățăm singuri, dacă învățăm…

Toată lumea care VEDE, știe cine-i Nata Albot și ce zace-n ea. De dragul prezenței unice(!) non-stop la ecran și a unei cariere de succes în TV, ea este gata să calce pe trupuri, nebănuind că această cale duce spre locul unde se adună aceste trupuri. Ea este un producător general care nu știe ce zace cu adevărat în colegii săi și/sau nu-i pasă ce gîndesc și ce simt oamenii de lîngă ea. Și, firește, nimeni nu-i spune nimic, lucruri VIZIBILE, că dacă i-ar spune, ar fi dați afară. Și punct. Motive s-ar găsi.

Iar narcisismul, paranoic pe alocuri, în detrimentul succesului postului JTV, are limite. Totul în lumea asta are o explicație, o logică și un sens. Să dea Dumnezeu ca NA să învețe din asta, dar, vorba nașului dintr-un banc, …nu cred!

Val Butnaru a fost dat afară, Savatie la fel, Cristi Tabără, Ruslan Moroșanu nu ar fi primit înapoi dacă ar vrea să revină, Dorina Chirilov a fost izgonită cu cuvinte urîte din partea NA, în prezența martorilor (chiar dacă a fost printre jurnalistele anului pentru Asfalt de Moldova). Observăm, toți acești oameni sunt CONFLICTUALI!

Și despre integritatea doamnei un pic. Asta pentru a aduce un argument pentru setea-i avidă de prezență cu orice preț în spațiul public. Mai țineți minte îndemnul ei în cadrul ”Poștașilor Chișinăului” ca nimeni să nu calce în Leogrand? Nimeni, dar nu și ea. Că, deh, cuvîntul de aia e dat, ca să fie călcat. La un bal de caritate, de dragul prezenței în calitate de prezentator, a închis ochii și a călcat la Leogrand. Ei și?

De panoul pe Primărie s-a discutat mult, și pe Facebook, și la ea pe blog. Ce nu știți este că acolo trebuia să torcească un panou cu Deșteptarea. Împreună cu Lilu am participat la o sesiune foto special pentru asta. Dar, de ce să se expună Deșteptarea cînd se poate expune Sare și Piper? Mai ales cînd NA așa a decis și așa a ordonat…

Păcat că JTV, în lipsa patronilor este gestionată în felul ăsta. Fără atitudine, fără respect pentru fiecare angajat. Vorbesc de respect adevărat, din inimă, Octavian, nu de acela managerial, teoretic, rece, care nici respect nu se poate numi. Oamenii trebuie iubiți, dacă vrei să ai succes. Da, asta se referă și la o televiziune.

Le doresc succes tuturor profesioniștilor din toate departamentele JTV, iar conducătorilor acestui post de televiziune să le dea Dumnezeu multă înțelepciune!

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

247 Responses to JurnalbotTV si măscăricii săi

  1. Doar eu says:

    Bravo Sergiu! macar cineva recunoaste anumite realitati… si le si spune cu voce tare, nu numai pe la colturi….

  2. Mia says:

    Trist, Sergiu. Jos palaria pt curajul de a “desfiinta” pe cineva in fata careia mutesc toti.

  3. Ion says:

    Sergiu curaj. Ai fost unul din putinii jurnalisti cu coloana vertebrala de la Jurnal TV, Din acest moment declar public ca nu mai privesc acest post tv, unde este loc de homofobi precum Brega, Albot si altii stricati la minte.

    Te respect si te vom respecta mereu

  4. Anastasia says:

    Subscriu. Nu era nevoie de invocarea divinității în articol deoarece este suficient de argumentat. Să le dea, cineva, înțelepciune.

  5. Olesea says:

    asteptam ca cineva sa scrie macar ceva despre cele intimplate, ca chiar nu-mi venea sa cred ca totusi ai plecat, ca au permis sa pleci:( Urmaream Desteptarea doar ca Sergiu o facea sa fie desoebita de alte emisiuni matinale de la alte televiziuni, acum insa am incercat citeva minute sa stau in fata TV si in timpul saptaminii si simbata dar nu merita. Si-mi pare rau ca pentru orgoliu cuiva sefii de la JTV merg peste astfel de oameni si scapa de ei:( Am trecut si eu prin asa momente, si doare enorm cand cei care se pretind drept mare “druji” si colegi atunci cand sunt hemati pe rand la “kover” dau explicatii false pt. cativa banuti si isi vand omenia pt. premiale. ca doar asta primesc ei in schimbul ponegriiri cuiva, nu-i asa?
    SPER CA CAT DE CURAND SA -L REVEDEM PE SERGIU INTR-O EMISIUNE NOUA SI SA NE FACA DIMINETILE LA FEL DE FRUMAOSE CA PE VREMURI CU LIMBAJUL SI FELUL SAU DE A FI -UNIK!
    SUCCESE! Si ” ne veshati nos” respectul meu pentru curajul de scrie…

  6. Olga says:

    niciodata nu mi-a placut Jurnal…NA nici atat…am zis eu ca e putred mult acolo, asa si este! Felicitari Sergiu, ei nu te merita.

  7. Artur says:

    Bravo, Sergiu!
    Stai tare pentru principiile sănătoase și Dumnezeu te va onora. În MassMedia avem nevoie de oameni ca tine.

  8. Portarescu says:

    Na-ti o buna… credeam ca esti in concediu, Sergiu…
    Asteptam sa te intorci… tipul care e in locul tau face multe errori… pacat ca diminetele vor fi mai putin placute… mai pe ne “desteptate” 🙁

    Sergiu esti bravo!!! Curaj

  9. traian vasilcau says:

    Bravo! Inca un om cu demnitate, lucru rarisim la noi, unde curvele taie si spanzura, iar barbatii stau chitic si suspina pe-ascuns in batista.
    O televiziune care promitea sa devina importanta si nationala, a devenit ceea ce este: o hurdughie de ratati si ratate, numai buni de inrolat in armia nebunului-simt.
    Si sa mai auzi de la sodomitele si gomorele noastre ca e prea mult Dumnezeu?
    Pai nu-i deloc, Doamna, uita-te si in ochii lui Posmotrel, ca tot nu vei gasi asa ceva! Mi-i scarba, alt cuvant nu va merita…

  10. Rodica Jardan says:

    Oare de ce când se vorbea despre asemenea lucruri, nu ati luat atitudine… Chisinaul de mult pomeneste despre realitatea de la JTV? Tot respectul pentru curajul tau, Sergiu si „cu Dumnezeu inainte”….succes, esti carismatic, inteligent si cult si cred ca vei gasi un canal media mai bun:)

  11. Din păcate, adevărații jurnaliști nu-și au loc în presa ”liberă și independentă” din R. Moldova. Mă gândeam eu, oare chiar toți cei de la Jurnal o fi propăcat? Se vede că nu! Bravo Sergiule! Cei ce sunt cu Dumnezeu, au ispite, dar au și Har, care să-i ajute! Dumnezeu să-ți poarte de grijă!

  12. Pingback: Jurnal TV se modernizează « tufleşte-i una

  13. Sandu says:

    Orice schimbare e spre bine.
    Cu ideologiile lui Octavian și Nata, departe nu va ajunge acest post de TV.
    Așa că, Sergiu fii tare!!!

  14. Gaby says:

    Cine era Nata Albot dacă nu erau banii lui Ruslan Uskov și altor bărbați care au promovat-o?
    Puțini cunosc cum s-a ”promovat” domnișoara asta în Show-Bizz-ul moldovenesc și câte uși (prohaburi) a trebuit să descheie ca să devină Didjei la radio.. дальше-больше…

  15. CindvafidelJTV says:

    Uneori ma trezeam special sa privesc Desteptarea, fiindca era interesant! Acum, daca NA ii place acest neindeminatic Misin, atunci vai de capul de profesionalismul acesteia. Sergiu fara tine emisiunea e goala, uneori indulcita de unele bilbieli a lui Lilu si niste ochi bulbucati a noului pretins moderator.
    Desteptarea de weekend- e condusa de 2 baieti, sunt bravo ambii, dar lipseste acel fler al Alinei. Bancila incearca sa emite, dar fata asta nu e pentru TV, asta eu o zic ca un spectator care nu poate consuma.
    La acasa devreme nici Irina nu facea fata, dar nici domnisoara care e acuma.
    Deci totul a fost redus la nimic interesant, ceea ce ma face sa inteleg ca Nata vrea sa isi puna in evidenta emisiunile sale si atit. Hai sa fim seriosi. O parte din prietenii mei deja nu mai vizioneaza JTV, fiindca o parte din cei mai profesionisti au fost alungati. Pot privi stirile, dar si acelea in ultimul timp, sunt subiective! Pare rau

  16. Verona says:

    Am ramas profund mishcata de aceasta dezvaluire, bravo Sergiu chiar ma intrebam cum brusc contractul a expirat, imi pare rau sa aud asta despre NA as fi vrut sa cred altfel si sa ramin cu impresiile de la inceput, dar mi s-au schimbat totalmente dupa cele citite pacat o spun inca odata ca se procedeaza asa cu oamenii care nu se merita. Eu te-am admirat ca prezentator si specialist, succese si oricum locul tau va fi acolo unde meriti cu adevarat, nu unde se cinta numai cum vrea shefu si nu se tine cont de profesionalism.

  17. nICOLAI says:

    Bravoooo demult la JTV ESTE BARDAK DAR VOI NU PREA OBSERVATI

  18. irinutza says:

    haaa, cine nu stie cine e NA? pe cel ghebos nici mormantul nu-l va indrepta, vorba rusului…Cine e urmatorul? Alecu Matraguna banuiesc sau mai degraba vreo femeie, or, concurenta ar fi mare! Sergiu, tu nu esti de JTV, tu esti pt un TV in adevaratul sens al cuvantului! bafta!

  19. Teodora says:

    mi se limpezesc ochii, imi canta inima cand intalneste,asculta, observa, citeste si simte OMUL BUN, omul cu suflet mare si credinta in Dumnezeu.. omul care nu se vinde, care crede in valori si le pastreaza. BRAVO. TE RESPECT SI APRECIEZ – in primul rand pe omul din tine, personalitatea si verticalitatea de care dai dovada, apoi ca jurnalist si specialist in profesia asta.. Mult succes! Si curaj!! NU ceda pentru nimic..

  20. Coltz says:

    Respect !
    Sa te ajute Dumnezeu in calea ta!

  21. Mihaela says:

    Nata Albot a cam decăzut… si nu consider ca e o buna prezentatoare (cu toate taranismele pe care le pronunta si pe care le scrie pe blog), ar putea sa aiba, ea, un limbaj mai elevat la experienta pe care o are. Sergiu, ai fost unul dintre cei mai buni prezentatori de la JTV. Tu si Lilu faceati o echipa frumoasa. Esti inteligent si vorbesti asa cum trebuie sa vorbeasca un om cult!

  22. kart says:

    Schimbări spre bine la Jurnal TV. Începând cu 1 iunie, postul de televiziune are o nouă conducere.

    Octavian Gîțu este noul director al Jurnal TV. Până acum aceasta funcție a fost deținută de Sorin Bucătaru.

    Totodată, Nata Albot a devenit producător general al postului de televiziune, funcție deținută anterior de Valeriu Mutu.

    Conducerea Jurnal Trust Media explică modificările în trust în legătură cu trecerea televiziunii la un nivel mai înalt de profesionalism.

    „Este o schimbare spre bine. Ador oamenii cu care lucrez și îmi pare bine să fac parte din echipa Jurnal TV”, susține noul producător general, Nata Albot.

    La 5 martie curent, la un an de la lansare, Jurnal TV s-a reformatat sub sloganul MAI MULT DECÂT ȘTIRI. Odată cu noua grilă, Jurnal TV a început să difuzeze, pe lângă 6 buletine de știri pe zi, și talk-show-uri politice, emisiuni de divertisment, filme, seriale, desene animate și filme documentare.

    Amintim că Jurnal TV este prima televiziune de știri din Republica Moldova, lansată la 5 martie 2010.

    http://jurnal.md/ro/news/octavian-gi-u-i-nata-albot-noua-conducere-jurnal-tv-205971/

  23. tasha says:

    Sergiu esti un om deosebit si curajos!Ei nu temerita!Eu de curind tot voi calca pe urmele tale(ma concediez),ca tare mii scirba de ce se face in toata “bucataria”ceea

  24. Carolina says:

    Sergiu o noutate foarte mare ca nu tu ai plecat in concediu, dar te-au dat… nu tot sa inteleg cit sunt ei de naiivi!!! Noi adica foarte multi priveam desteptarea doar de dragul Bunei Dispozitii create de TINE!!! Ne lipsesti MULT!! Da ei si acea persoana NA o sa simpta … ca lumea e rotunda!!! Sergiu un mesaj de un mare Curaj!!! Bravo!

  25. Irina says:

    mdaaa, nu am stiut ca avem asa frustrate de genul NA la televiziune. M-am uitat o singura data la Sare si Piper, dar sa fiu sincera mai mult de 10 minute nu am rezistat. Ce sa-i faci, fiecare isi alege propriul drum in viata

  26. Olga says:

    Sergiu, personal am primit ca un soc vestea referitor la plecarea ta. Urmaream fiecare cuvint al tau din simplu motiv ca intradevar esti deosebit in felul tau de a fi ca persoana ca prezentator cu atit mai mult. Imi pare foartre rau ca unii oameni mai sus ca tine ca functii/dar muuuult mai jos ca tine ca oameni,ca personalitati, ca suflete…pot sa “te arunce in strada”….
    Te sustinem si asteptam noi aparitii si vesti bune!

  27. Alina says:

    Mda… eu credeam ca ai fi in vacanta si urmeaza sa revii curind sa ne faci diminetile mai frumoase…pacat, mare pacat pentru nepretuirea adevaratilor oameni, oameni ca tine care atit de placut ne-ai cucerit cu felul tau de a fi… Respect enorm pentru sinceritatea celor expuse pe blogul tau si rusine NA si conducerii JTV pentru actiunea josnica si murdara! Ne dorim sa te revedem la tv, Sergiu..

  28. grigore v. says:

    Sergiu, acolo unde Dumnezeu nu este acceptat, loc are dracu’…
    Ţie mult succes încontinuare şi Doamne ajută!

  29. bogdan says:

    Am vazut acest mesaj pe profilul unei prietene din moldova su din curiozitate am intrat sa citesc, imi pare rau pentru tine dar asa e in viata, uneori fusta mai scurta a uneori fusta mai scurta a unei pipite face mai mult decat ar trebuii, personal nu ye cunosc si nici situatia din televiziunea respectiva dar sa stii ca si in romania este la fel. domnul prim marinar al tarii in persoana lui traian basescu a reusit sa acapateze 95% din televiziunile din romania care fac exact ceea ce el comanda la fel ca si celelalte institutii ale statului. 99%% din trusturile media sunt afiliate politic iar eu cred ca tu ai suparat pe cine nu trebuie… nici nu stiu ce gen de emisiune faceai dar cred ca subiectele din emisiunea ta nu au fost “alese pe placul cuiva’… Cred ca o “palma data” ar fi sa te duci la un trust media concurent de unde sa o iei de la zero, si de ce nu un trust afiliat politic mai putin daca vei gasii (dar sunt convins ca nu).

  30. bogdan says:

    Imi cer scz pt greselile de ortografie dar poate mi se iarta avand in vedete ca m-am chinuit da scriu de pe un tel. bafta in continuare si capul sus amice, dupa ploaie vine soare.

  31. bogdan says:

    Tipul asta de deasupra mea kart e soto cu ei, ce tupeu are omu sa spuna ca schimbarile sunt bune…ar trebuii sa ii spuna cineva ca schimbarile sunt bune acolo unde trebuiesc facute, nu unde unu nu pupa un adancul abis al fundului. sper sa imi postezi ce am scris , maine voi intra sa verific. si app nenea Kart de.deasupra mea sa stii ca exista o vorba care spune ca echipa castigatoare nu se schimba, vad mai sus ca cineva spune ca se trezea sa vada emisiunea deci banuiesc ca la capitolul audiente nu stateai prea rau, asa ca domnul Kart dumneata poti pupa in continuare abisul…

  32. Grigore says:

    Bravo Sergiu!!!!

  33. Aluda says:

    atunci kind nu respekti kolegul, konkurenti!!!!! asa se intimpla. Pakat JTV…..te-ai transformat intr-un kuib de viespi
    Bafta Sergiu!! Vei reusi, cu ajutorul lui Dumnezeu!

  34. Sofia says:

    De cind ai plecat nu ma mai uit la Desteptarea. Nu ma atrage cu absolut nimic.
    Sergiu, iti urez bafta in cariera.

    P.S. trebuie sa cauti doar lucruri pozitive. acuma dormi mai mult 😉

  35. Veronica says:

    Sergiu, esti o persoana deosebita, carismatica si cu har de la Dumnezeu. Nu ceda. Doamne ajuta!

  36. Sergiu says:

    scuipa si mergi mai departe. oamenii cu valoare si-au gasit loc mereu.

    priveam desteptarea inainte de a iesi la serviciu, imi placea mult de voi doi, tu si lilu aveti farmec, babrbat adevarat!

    succes!

  37. ina says:

    Merci Sergiu p-u raspunsul dat, acum cat de cat mi-ai clarificat situatia de al JTV. Dar “desteptarea” nu mai este la fel cum era si nici n-o mai concetez dimineata. Bafta tie si intr-adevar meriti mai mult!

  38. Sergiu says:

    si, apropo, Nata Albot …. – 5 puncte 🙂

  39. Sergiu, apreciez ca spui lucrurilor pe nume.Si mie cind mi s-a spus ca se face *reducere de cadre*am ramas muta.Seful, Octavian Gitu nu a putut macar sa formuleze o fraza si sa-mi aduca argumente de ce trebuie sa plec.Asa s-a decis la consiliu, vb de pe urma pe care am primit-o.Pacat, ca oamenii care au ce spune publicului sunt eliberati din functie.Conformismul s-a tiscit acolo de la intrare in cladire.Am fost colegi si stiu ca esti un om deosebit, cu personalitate.Spor in toate!

  40. Vlad says:

    Maestre,orice sut in fund e o saritura inainte!Nu dispera si capul sus,oricum o televiziune,la conducerea carea stau neprofesionisti in domeniu si o curva ,care dirijeaza,nu te merita.

  41. Laurentia says:

    Stimate Sergiu!tot ce se face, se face spre bine. JTV nu te merita, imi pare rau ca dimineata nu te voi mai vedea la Desteptarea si nu i-mi vei crea buna dispozitie((((Pacat(((Oricum, iti doresc succes si realizari profesionale, esti bravo!!!

  42. Eu Eu says:

    Acum stam cumintei in bancile noastre si asteptam NA sa izbucneasca si sa arunce cu noroi in toti!:))

    Bravo, Sergiu! Ai tot respectul din partea mea si nu numai! Noi sintem alaturi de tine!

  43. dana says:

    Mda este neplacuta situatia, si mai tare afecteaza atunci cind te incojoara aparent colegi de incredere, oricum Desteptarea de atunci era ceva mai interesant, de cit cea din prezent 😉

  44. Rodica says:

    Bravo Sergiu, şi mult succes în continuare!!!!

  45. dianushka says:

    nu stiam pina akum de asta si eram foarte indignata ka lipsesti diminetile de la DESTEPTAREA… ma trezeam dimineata ku aceasta emisiune din cauza TA, kaci doar tu ii ofereau un farmek deosebit si ii atrageai pe telespektatori cu farmekul tau… akum emisiunea e ceva de genul celor de la M1… fara farmek si atraktie… fara “iziumenka” kum ar zice rusul… kiar imi pare rau… :((( kind skriai anterior ka revii din vakanta si ne vedem in kurind, kiar m-am bukurat nespus… :))) iar kind am vazut spotul publicitar fara tine… ooooops!!! am kazut pe ginduri… :((( orikum, oamenii talentati isi gasesk lokul lor, voi tine pumnii sa-ti gasesti “lokusorul” kit mai kurind!!!!!! :))) tine-o tot asa!!!

  46. Doina says:

    Sergiu, ai un milion de admiratori, vei reuși la o altă televiziune, vei crește raitingul la concurenți.
    Oficial, nu mai urmăresc Jurnal TV, erai unicul om cu bun simț și emoții pozitive.
    O, cît de frumos vorbeai de Nimereuca, jos pălăria!!!
    Mult curaj, Dumnezeu să te ajute.
    Cu mult respect,
    Doina

  47. Alina says:

    Sergiu, bafta multa! Si nu uita ca tot ce se intimpla este spre bine. Capul sus si inainte, tu meriti mult mai mult, iar Jurnal TV este un mic inceput in calea ta glorioasa!!!

  48. Nicolae Albu says:

    Sergiu, esti un om de treaba, chiar trebuie sa arunci acuma cu pietre in colegi cu care ai lucrat atita timp? Acum vorbesti si scrii pe baza emotiilor, e si normal sa fii frustrat atunci cind esti concediat, dar noi,oamenii,avem ratiune,care ne ajuta sa gindim corect,ne ajuta sa depasim aceste stari, ne ajuta sa anlizam lucrurile si sa avem reactii corecte, reactii care ar demonstra ca totusi avem demnitate, in fine, fiecare om isi alege ce si cum sa faca, doar ca…. Cum am mai spus, DEMNITATE!
    Cit despre jurnal, chiar am sa spun foarte sincer, e unicul post TV din tara care are emisiuni proprii, si aici nu vorbesc de talk show sau discutii politice gen “fabrika”… Are divertisment, cu adevarat… Are emisiuni care captiveaza, ce tine de Albot, cred ca vorbeste invidia din tine, faptul ca ea se dedica job-lui, nu e ceva rau,ci din potriva, as spune ca JTV are noroc de asa angajati! Bolocan,Serghei,Lilu,Matraguna,Popa si altii, bravo! JTV, voi sunteti cei care ati relansat media in Moldova!

  49. Doar eu says:

    Sergiu, am sa imi exprim o parere si sper sa nu fie cu suparare. Pentru mine Desteptarea nu s-a dezvoltat absolut deloc. si cred ca aici este o problema generala de echipa. De la producator la reporteri, editori si asa mai departe. Reportajele la fel de slabe, subiectele erau destul de sterile si e foarte greu sa tii oamenii in fata televizorului doar cu sarmul tau. Si mai cred ca exista un blocaj creativ in colectiv, ca sa fiu dragutsa. Dar atunci cand se omoara spiritul creativ si initiativa, e foarte greu sa te dezvolti. In 2 ani de Jurnal, nici o emisiune nu a inregistrat o dezvoltare cat de cat decenta,. Nivelul a ramas la fel, din pacate….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *