JurnalbotTV si măscăricii săi

O asemenea postare e necesară. Vreau să încep printr-un extras dintr-un interviu cu Savatie Baștovoi, și el fost angajat Jurnal TV:
”…Televiziunea în Moldova a devenit un loc al minciunii. O spun cu experiența omului care a lucrat în televiziune. Am avut libertatea de a concepe și realiza o emisiune de autor de 45 de minute la o oră de maximă audiență. Dar asta pînă în momentul în care persoanele pe care le pomeniți au văzut în ieșirea unui „popă homofob” la televizor un pericol la adresa statului secularizat.
Există o înregistrare a unei ședințe a acestor activiști în care ei îmi pomenesc numele și fac un plan prin care să-mi atace emisiunea la CCA. Nu s-a ajuns la asta, deoarece eu nu încălcam nici legislația, nici codul deontologic al jurnalistului, exprimînd doar adevărurile creștine care îi deranjează. La scurt timp după aceea mi s-a propus un tîrg prin care eu mi-aș fi păstrat emisiunea cu condiția să nu mai ating cîteva teme.
Partea cu haz a întîmplării este că domnul Ţopa, patronul televiziunii, m-a asigurat într-o discuţie particulară că nu ştia nimic despre ruperea contractului meu cu Jurnal TV şi m-a rugat să revin. Fără nici o ranchiună personală, am considerat nedemn din partea mea să mă întorc într-o televiziune unde oamenii pot fi cumpăraţi sau vînduţi la nevoie şi unde homosexualii dictează. Mă întreb doar: cine sunt aceşti măscărici care au puterea să dicteze politici editoriale trecînd peste voia patronilor?..”

La 1 august mi s-a comunicat că JTV reziliază contractul de prezentator cu mine, Sergiu Beznițchi. Mi-a comunicat aceasta Nata Albot pentru că Octavian Gîțu n-a găsit suficient sînge să mi-o spună ca ”manager general”, între bărbați. El a respectat ”verticala managementului”, hm. Motivele rezilierii, care s-au comunicat public la ședința de peste 2 zile au fost următoarele: prea mult îmi expun părerea proprie în emisie directă, sunt un prezentator ”promterist”, folosesc un limbaj necioplit, bădărănesc pe alocuri, pomenesc mult prea des vorbe legate de Dumnezeu (de genul ”Dumnezeu să ne ajute” sau ”Dumnezeu să ne binecuvînteze” sau ”Doamne ajută”), prea des mă dau cu părerea la ședințe și înafara lor (lucru de care ei nu au nevoie), asta deranjîndu-i mult, și alte cîteva motive.

Faptul că aveam o relație nu chiar fericită cu producătorul general (NA), a făcut-o să declare tuturor că Sergiu Beznițchi este o persoană conflictuală și că ăsta ar fi încă un motiv pentru care sunt dat afară. Aici mi-am adus aminte de istorioara cu un bolnav, care, venind la medic, punea degetul pe diferite părți ale corpului și spunea că-l doare. La care medicul i-a spus: ”La tine degetul e rupt”. Exact așa a făcut și NA. Să-mi spună cineva acum, aici, pe blog, sau pe Facebook, dacă am avut vreun conflict cu el/ea/ei! Chiar vă rog!

Încă un moment interesant este că, după ce și-a terminat pledoaria împotriva mea, nimeni dintre colegi n-a scos o vorbă, nici cu DA, nici cu BA, totul de dragul unei punguțe cu/de doi bani care blochează, din păcate, valori precum demnitatea, caracterul, cuvîntul, integritatea. Ori, un jurnalist …, ei, de fapt, nu sunt professor și nici nu vreau să învăț pe cineva. În viață învățăm singuri, dacă învățăm…

Toată lumea care VEDE, știe cine-i Nata Albot și ce zace-n ea. De dragul prezenței unice(!) non-stop la ecran și a unei cariere de succes în TV, ea este gata să calce pe trupuri, nebănuind că această cale duce spre locul unde se adună aceste trupuri. Ea este un producător general care nu știe ce zace cu adevărat în colegii săi și/sau nu-i pasă ce gîndesc și ce simt oamenii de lîngă ea. Și, firește, nimeni nu-i spune nimic, lucruri VIZIBILE, că dacă i-ar spune, ar fi dați afară. Și punct. Motive s-ar găsi.

Iar narcisismul, paranoic pe alocuri, în detrimentul succesului postului JTV, are limite. Totul în lumea asta are o explicație, o logică și un sens. Să dea Dumnezeu ca NA să învețe din asta, dar, vorba nașului dintr-un banc, …nu cred!

Val Butnaru a fost dat afară, Savatie la fel, Cristi Tabără, Ruslan Moroșanu nu ar fi primit înapoi dacă ar vrea să revină, Dorina Chirilov a fost izgonită cu cuvinte urîte din partea NA, în prezența martorilor (chiar dacă a fost printre jurnalistele anului pentru Asfalt de Moldova). Observăm, toți acești oameni sunt CONFLICTUALI!

Și despre integritatea doamnei un pic. Asta pentru a aduce un argument pentru setea-i avidă de prezență cu orice preț în spațiul public. Mai țineți minte îndemnul ei în cadrul ”Poștașilor Chișinăului” ca nimeni să nu calce în Leogrand? Nimeni, dar nu și ea. Că, deh, cuvîntul de aia e dat, ca să fie călcat. La un bal de caritate, de dragul prezenței în calitate de prezentator, a închis ochii și a călcat la Leogrand. Ei și?

De panoul pe Primărie s-a discutat mult, și pe Facebook, și la ea pe blog. Ce nu știți este că acolo trebuia să torcească un panou cu Deșteptarea. Împreună cu Lilu am participat la o sesiune foto special pentru asta. Dar, de ce să se expună Deșteptarea cînd se poate expune Sare și Piper? Mai ales cînd NA așa a decis și așa a ordonat…

Păcat că JTV, în lipsa patronilor este gestionată în felul ăsta. Fără atitudine, fără respect pentru fiecare angajat. Vorbesc de respect adevărat, din inimă, Octavian, nu de acela managerial, teoretic, rece, care nici respect nu se poate numi. Oamenii trebuie iubiți, dacă vrei să ai succes. Da, asta se referă și la o televiziune.

Le doresc succes tuturor profesioniștilor din toate departamentele JTV, iar conducătorilor acestui post de televiziune să le dea Dumnezeu multă înțelepciune!

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

247 Responses to JurnalbotTV si măscăricii săi

  1. Lora says:

    Se pare, ca totusi vorbele, care merg in tirg cu aparitia unei noi televiziuni al aceluiasi Plah, se adeverste…se cunoastea faptul, ca haiducul de grozesti ‘basleste’ mult…tot aici mi se fac eimpresia, ca toti cumatrii si nepoatele sau dat cu parerea…tovarASI ESTE UN POST PRIVAT SI CUM DORESTE RINZA SEFULUI ASA SE PROCEDEAZA!!!, nui treaba voastra pe cine-l pleaca si pe ci-l mirueste , ar trebui sa va fie in cot de raiting, ori e problema lor falimenteaza ori oscileaza, scimbati canalul!!! MI SE PARE STRANIU, CA NU VA DOARE IN COT DE emisiunile de la TVM1, CARE APROPO, STA CU FUNDUL PE BANII NOSTRI A CONTRIBUABILILOR?! cu ref. la Sergiu, stie el f.bine de ce a facut acest “hod”, mai rau e ca se pare- sa infectat de vedetizm si crede, ca este de neinlocuit, plus, ca nu mai era chiar Oprah in pantaloni… este impardonabil, faptul, ca sa apucat de birfit mujiceste, lucru total neacceptat pentru un BARBAT!!!!

  2. margareta says:

    Sergiu , curaj baiete , fosta-m si noi in piele ta !!!!!!! numai ca in alt anturaj de munca, daca ne intalnim si facem o istorioara, veti afla cu adevarat cine-i de fapt Natasha (o zgaraie in urechi kind aude asta ..) Albot .

  3. Stefani says:

    Dragii mei la multitudinea de mesaje imi voi permite sa scriu un pic altceva decit sa il sustin pe Sergiu. Stiti de ce ? Fac parte din aceasta echipa si inafara de Sergiu aici mai activeaza alti 280 de angajati. Intradevar Sergiu a fost dat afara, citez “asta deranjîndu-i mult, și alte cîteva motive.” ca: Nu tin cont de politica editoriala a postului, incorect Sergiu deoarece telespectatorul are nevoie sa primeasca cea mai calitativa informatie nu ce doresti tu, am concediu cind vreau eu nu cind pleaca emisiunea in vacanta, var placea ca emisiunea la mijloc de an sa fie fara el? cum de altfel a fost a ramas Lilu ultimile doua saptamini din aceasta vara (urit nu vi se pare?) , vin la serviciu cind vreau eu dar salariu obligatoriu sa il ridic cu regularitate, daca am lucra in asa hal in tara asta in general ar fi mare bardak. Ei si multe altele imi trebue timp sa le scriu pe toate. Bastovoi de exemplu e un proiect suspendat deoarece nu facea raiting si daca o emisiune nu face raiting atunci de ce sa o mai difuzesi daca nimeni nu se uita. Sergiu tie iti reuseste sa fii un bun tamada de nunta si atit din pacate Televiziunea are nevoie de profesionisti, JurnalTV tia oferit o sansa dar daca nu vrei sa evoluezi si sa devii un profesionist atunci fii tamada de nunti.

    sa tineti minte ca profesionistii “nu-i pleaca” nimeni in nici o companie. cei slabi trebuei sa plece, si ei plceaca pe rind. iar reactia lor prin diferite postari pe bloguri (caci vedetele au bloguri, iar beznitschi s-a facut vedetea la JTV) este una disperata.

  4. Irina Kaiser says:

    Mda… a fost o surpriză neplăcută să nu te mai văd alături de Lilu după vacanță. Pe bune, eu cu mama, dimineața, ne uitam la Deșteptarea pt că ne place duetul tău cu Lilu. Iar acum nu mai conectez televizorul dimineața… Toate cele bune și sper să te revedem în curând într-un nou proiect.

  5. Elena says:

    Şi eu la fel credeam că eşti în concediu, aşteptam să te întorci pentru a urmări “Deştepterea”, ce păcat…dimineţile nu vor mai fi la fel de pline de energie fără prezenţa ta(.
    Mă miră alegerea făcută de conducerea Jurnal TV, într-adevăr, cunoaştem cu toţii (chiar şi fără a studia managmentul) că echipa învingătoare nu se schimbă, de acea consider că trebuiau să pună pe cîntar faptul că nu împărtăşesc modul tău de a gîndi şi a te exprima şi audienţa emisiunii pe care o conduceaţi, căci tu şi Lilu eraţi într-o sintonie totală, emanaţi naturaleţe, ceea ce rar întîlneşti în tv de azi…. Păcat că nu pe asta pun accentul posturile tv, care devin sclavele politicii sau a comerţului.
    Citind articolul asta mi-a venit în minte fraza lui Einstein: “Marile spirite s-au lovit mereu de opozitia violenta a mintilor mediocre. Mintea mediocra este incapabila sa inteleaga omul care refuza sa se supuna orbeste la prejudecatile conventionale si alege in schimb sa isi exprime opiniile cu mult curaj si onestitate”. Sergiu, continuă să-ţi exprimi în continuare opiniile cu curaj şi onestitate, i-ar persoanele care te apreciază te vor urmări indiferent unde te vei afla (tv, radio, presă)…

  6. Viorica says:

    Diminețile nu mai sunt la fel de frumoase fără Sergiu la deșteptarea și nici Jurnal TV nu mai este bun fără atâta lume buna!

  7. Lia says:

    Regret, tu erai cel pentru care priveam Desteptarea si care ne binedispunea de dimineata. De fapt regret pentru JTV ca a pierdut asa un profesionalist! Si cred ca o data cu plecarea ta, putini vor ramine cei care vor privi Desteptarea…
    o sa ramina doar NA singura cu ea in tot JTV!

  8. Cristian says:

    chiar pacat…Sergiu era unul din cei mai carismatici prezentatori de la JTV….ba chiar cel mai carismatic…ma uitam la Desteptarea pentru a asculta glumele lui Sergiu si pentru a avea dispozitie de dimineata….cu Misin in rol de prezentator, nu se mai uita nimeni al Desteptarea….probabil, Nata acum e satisfacuta…

  9. Kalin says:

    TOT CE SE FACE SE FACE SPRE BINE !

  10. Diana says:

    Este spre binele tau tot ce ti s-a intimplat!!!!!!!!! jurnal TV pierde din audinta schimbind atat de des prezentatorii si reporterii, asta denota probleme interne grave……… ai facut bine ca ai plecat…… succese

  11. cheianu says:

    Stimata Doar eu, ma mir cu cata usurinta ai decis ca nici o emisiune nu a inregistrat nika… intr-o moldova unde intr-adevar nu stam grozav cu televizunile si unde faci eforturi teribile ca sa propui totusi ceva cat de cat profesionist, cineva vine si da asa cu matura,,, rpesupun ca vei fi cine stie ce ass in televiziune si probabil in orice domeniu de activitate umana… (constantin cheianu)

  12. eu says:

    Sergiu, te-am cautat toata vara (cu ochii) la Jurnal tv. M-am tot amagit ca ganduri ca esti in concediu, desi, stiind care sunt conditiile de lucru de la acest post tv (am avut si eu “fericita” ocazie sa fiu angajata jtv), imi dadeam seama ca nu e lucru curat la mijloc. Ma intrebam ce s-a intamplat de nu revii, fara sa fi avut posibilitatea sa fac legatura cu cineva din fostii colegi, ca sa aflu ce s-a intamplat. Azi am dat peste articolul tau – am ramas muta! Desi, recunosc, nu ma mira absolut nimic din ceea ce ai scris. Valorile umane nu au pret la jtv. Am simtit-o pe pielea mea si nu doar odata. Se merge peste trupuri, se incalca orice drepturi. Dar asta e mentalitatea moldovanului ajuns la putere. N-ai ce face. Tu, Sergiu, sa stii ca ai fost fata Desteptarii si acum (sa ma ierte Lilu), emisiunea este seaca, fara culori. Chiar si dupa plecarea mea de la Jurnal tv, diminetile le incepeam cu Desteptarea. Acum nu pot sa ma impun sa privesc aceasta emisiune. Tie iti doresc mult noroc si cred ca totul va fi bine in viata ta. Esti bravo, iar Dumnezeu are grija de oamenii cei buni.

  13. Ludmila says:

    Pacat ca asa s-a intamplat si ai fost nevoit sa parasesti JTV. Desteptarea nu mai este ce obisnuia sa fie si o urmaream doar pentru prezenta ta.

  14. Sergiu, nu iti fa griji mari, toti care am plecat de acolo, nimeni nu s-a pierdut, ba din contra chiar mai bine am ajuns. Nici unu dintre Gitu nu cunoaste ce e barbatie, nacealinici care stiu sa conduca oaspetii de la usa la lift si invers. Albot nici nu merita discutata. Good Luck!

  15. Olesea says:

    Sergiu am ramas socata!!! Si asa ultimul timp jtv, nu prea face fata… Dar macar de dimineata ma trezeam mai usor datorita tie. Acuma chiar nu pot sa ma uit la baiatu cela care se bilbiie in locul tau. Nu inteleg ce politica duce topul jtv, dar am impresia ca se duce canalul de ripa si inca foarte rau de tot. Toti prietenii mei chiar nu se mai uita la aceasta tv-ne, “skurvilosi jtv”!!! imi pare rau, dar tot ce se face e spre bine… Tie succes mai departe!!! EU MA MINDRESC MULT CA AM UN CONSATEAN ASA DE BRAVO 🙂 (si ma laud..)

  16. ioncoseru says:

    Sergiu, pacat ca atita timp JTV este condus de “obsesii” si “obsedati”, iar cei care sunt angajati legal nu au nici un dram de curaj sa-si sustina colegul lor de breasla. Rusine celor pe care i-ai sustinut, dar care te-au tradat. Rusine, de trei ori rusine!!!
    Ps. Apropo, dar colega ta de platou, a avut vreo pozitie?

  17. alina says:

    Sergiu, ai tot respectul meu pentru ca ai fost si ai ramas un om cu Demnitate!!!! Sa stie toata lumea ca din minunata echipa care a constitui cindva JTV au ramas doar pupincuristii si manageri de doi bani…HALAL DE ASA TELEVIZIUNE. Iar persoana cu pricina e doar un nimeni care nu merita nimic de la viata asta…

  18. Butuc radu says:

    Sergiu, welcom to the club 🙂 nici nu mai scriu ca e trist, că nu e. Bezniţchi e unul dintre cei mai talentaţi prezentatori TV cu care am avut onoarea să lucrez, este foarte carismatic şi deştept, un bun profesionist şi o persoană foarte agreabilă. JTV îşi pune piedică propriilor călcâie, alungând persoanele care ţineau în spate greul lucrului şi de la care aveau ce învăţa. Să zic păcat? nu, Sergiu se va descurca, la ce talente are. So, mult respect, amice, subsemnez sub fiecare cuvânt scris de tine 😉

    Octavian a procedat la fel si cu noi, cei de la Motoare – nu a vrut sa vb ca intre barbati, ci a trimis-o pe Natalia (BTW, cand ii vorbiti, spunetii asa – se streseaza tare de tot, zice lumea))), sa ne zica ca baiatu e ocupat vezi tu si n-are timp de noi. rusine barbatului care lasa treaba grea pe umerii unei femei, fie ea si de teapa lui Albot. mai devreme plecase si Alina Stoianov, acu Sergiu, si cine mai ramane, dragilor? ca numai cu mancare o televiziune nu se tine, fapt demonstrat deja…

    cred ca trebuie sa-si dea Mielul de aur (sau ce dracu dau ei acolo) sieshi – pentru shansele ratate shi oamenii buni pierduti.

    also, bafta multa, amice, esti foarte bun, esti extraordinar de bun, si nu-mi fac griji pentru tine absolut de loc!

  19. Nixon says:

    Sergiu, RESPEKT!
    Kiar imi pare rau!
    Dar eu sunt sigur ca ai sa te descurci!
    Doamne ajuta!

  20. Tatyana says:

    bravo Sergiu pentru curaj si rabdare….totul ce se face este spre bine…tin pumnii pentru tine…persaonele care-si pot exprima opinia in tara noastra se pot numara pe degete….te respectam cu totii…bravooooooooo…..ca ai parasit Jurnalul, nu se merita…dar tine minte ca ne este dor de tine…:)

  21. grişa says:

    Păcat că începuturile bune de la JTV, sînt sugrumate de aroganţa şi înfumurarea pretinselor “stele”, care mai au mult de a-şi cultiva calităţile omeneşti pînă a ajunge cine se pretind…Ai făcut ceia ce trebuia să facă un bărbat – “rămîi sănătoasă cucoană, că-mi iau geamantanul şi plec..”. Sergiu, te-am admirat şi sînt sigur că succesul tău e încă înainte.Baftă!

  22. Alina says:

    mda, trist 🙁

  23. RRR says:

    ..si eu..care asteptam sa te intorci din concediu…ca sa ma trezesc dis de dimineata .. ca sa-mi ridici dispozitia cu glumele tale. Da, recunosc, e buna si Lilu, dar tu faceai toata atmosfera, tu erai – Desteptarea! Imi pare rau, dar acum chiar nu mai stiu ce post sa privesc de dimineata. Acum emisiunea e tare seaca.. Pacat, ce sa zic.?. Tie iti doresc succese si realizari mari. Esti Bravo!

  24. Aliona says:

    Trist…si eu, in naivitatea mea, chiar gindeam (speram) ca esti in concediu si ma intrebam de ce dureaza atit odihna ta? Si iata ca aflu cu stupoare ca am fost lipsiti de unul dintre FOARTE putinii moderatori de TV, si aici am in vedere nu doar Jurnalul, din anumite motive timpite ale unor indivizi fara simt …Zicea cineva de profesionalizare a JTV? Iata ca eu n-am sezisat acest fapt. Recunosc, imi plac documentarele BBC, dar intr-o anumita masura. Si, credeam ca ele vor rula, asa “aproape” non-stop, pina ce echipa va reveni din concediu cu noi forte…dar…ei nu sint in concediu ci au fost inlocuiti cu aceste documentare, pastile de ris presarate cu Sare si Piper. Admiratia mea pentru stilul lui Sergiu ca moderator TV nu poate fi inlocuita cu nimic. Am fost lipsita de ea. Fara sa fiu intrebata. Dorina cu emisiunea ei “Asfallt de Moldova” la fel mi-au placut foarte mult. Trist.

  25. Olga says:

    Sergiu fara tine nu are rost sa ne uitam la Desteptarea, acuzatiile celor de la conducerea JTV sint chiar absurde. Esti o persoana vesela si chiar iti multumesc ca prin glumele si buna dispozitie ne-ai facut si pe noi, spectatorii tai sa ne simtim mai bine. Nu ma mai uit la Desteptarea si ma mira ca colegii tai nu au scos o vorba, sa le fie rusine, nu am asteptat chiar de la Lilu sa taca. Imi pare rau, esti extraordinar si iti urez numai realizari frumoase.

  26. IuDen says:

    Nimic in lume nu e la intimplare si nu ramine fara rasplata. Garantat e un imbolt spre mai bine pt tine si familia ta. Ai respectul nostru, Credinta, Nadejde si Dragoste 🙂

  27. adri@n says:

    mda.., m-a intristat articolul, dar imi pare bine pt tine, bravo pt curaj si demnitate! Are dreptate “grigore v.”Sergiu, acolo unde Dumnezeu nu este acceptat, loc are dracu’…
    Bafta mare in continuarie. In caz ca ei nevoie de job, scrie 😉

  28. oxana says:

    Sergiu, tot respectul pentru tine!!! Trist fara tine la Desteptarea!!!Succese !!!

  29. Dana says:

    Sergiu, meriti mult mai mult decit ghiarele pline de singe de om ale Natasei Albot, nu se mai uita lumea la Desteptarea. “Femei puternice”,alias Natasa, o termina rau…………nu vreau sa înşir aici toate care i s-au intimplat ei in viata,inclusiv pierderea baietelului,sint ghionturi de la Cel de Sus, nu se invata……
    AI FOST CEL MAI BUN IN JURNALTV!!!

  30. Sergiu, fii sigur că Dumnezeu are un loc demn de tine iar tu ești un băiat bravo.

  31. Anisoara says:

    Sergiu, Lilu e superbă dar când prezentați împreună erați ca un tot întreg. Defapt credeam că ești în concediu și când am auzit că nu vei mai fi deloc am rămas uimită, cum poți concedia un prezentator care place lumii, care face raiting postului???? Asta cât de tare trebuie să te iubești? Sunt sigură că în curând vei aduce aceeași plăcere în casele oamenilor la un post TV care te așteaptă și unde vei fi apreciat! SUCCES! 😀

  32. Alex says:

    Imi pare rau sincer ca nu au stiut sa te aprecieze. Ma uitam daunazi la domnul care te substituie… si … mi-a adus aminte de “Buna dimineata la CTC” :)) Nici nu prindea camera care il filma… Voi sustine ideea celor de mai sus… deja nu mai are farmecul sau “Desteptarea”… si tot mai mult se transforma postul intr-o marioneta. Pacat!
    Tie Sergiule succes.. sunt sigur ca iti vei gasi succesul la alte posturi de televiziune care te vor apprecia mai mult.

  33. Bogdan R says:

    Sunt de acord cu Doar eu, si trebuie sa recunosc ca nu am urmarit acest tv ca nu a anuntat nimic inedit. Era Val cu fetele lui si capta lumea. Sergiu, eu cred ca trebuia sa dezvolti calitatile de bufon pe care le ai si nu mai mult. Nu poti sa fii erou dupa ce te-au dat afara, or daca tot ai plecat, lasa altii sa te compatimeasca si sa explice de acolo cat de greu e fara tine. nici JTV nu e o valoare si nici o mare pierdere nu este ca ai plecat. A, e altceva, ca mai buni ca tine nu sunt acolo, asta deja e o alta chestie. Si regretele tale sunt asa pe inertie. Ia doamna si pleaca sa dati un copil, ca merita si te rog sa o convingi, apoi ofertele vor veni, caci TV Moldova are. si bani pentru bufonada

  34. Elsa says:

    “Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu…” cînd îi văd uneori mutriţa cu buza de sus întinsă ca funia pentru rufe de pe balcon a domnişoarei străşence Dorina Cojocaru, păi straşnic mi se face… de Albot tac, e sus şi n-ai ce-i face, deşi mai multă ipocrizie poţi găsi doar la politicieni, deşi nu, ăia sunt mai sinceri, sau măcar au bunul simţ de a-şi exploata arta teatrală mai cu tîlc. Pentru mine, JurnalTV demult nu mai e decît o adunătură de amatori de probă joasă, iar pe alocuri “Mini video salon”. Cu fiecare sezon nou, degradarea devine tot mai profundă, iar prezentatorii noi care apar sunt tot mai aproape de coada vacii, pardon.

  35. Viorel says:

    Sustin. La inceput NA dadea un aer interesant de om destept. Dupa foarte putin timp, se citea pe fata si fruntea ei ”Sunt cea mai desteapta, sunt cea mai frumoasa, sunt cea mai smechera etc etc” Imi este antipatica aceasta persoana, si ma dezgusta cand o vad la TV. Sergiu te sustin, si chiar ma bucur ca a aparut cineva care sa dea cartile pe fata si sa spuna lucrurilor pe nume. Deja devenise prea evidenta si enervanta aroganta acestei ”doamne”. Bafta multa in continuare!!!

  36. igor says:

    sa inteleg, ca si tu ai fost un mascarici si cu buna stiinta ne cantai minciuni de buna dimineata..cu ce esti atunci mai bun ca ei?, cineva f. inaripat(a), zice ca nu esti de jtv, sa zica si care e cealalta televiziune adevarata? in fond ce sa intimplat deosebit sau nou? – atit cat ai facut fata formatului, a mers, din moment ce stapinii considera, ca nu mai afaci fata, ai plecat! daca esti atat de bun , cum pretinzi, vei lua lozul cel mare. ei, daca sunt atat de “rai” vor falimenta…asta e

  37. lora says:

    de ce ai sters postarea mea, nu ti-am cantat diferambe, mujicule?

  38. viku says:

    Si mie mi-a parut cam ciudat ca lipsesti si speram ca totusi vei reveni.

  39. Maria says:

    sunt oare eu unica cu vreo parere negatica despre Sergiu Bernitchi ca jurnalist?
    nu ma intereseaza nici un conflict, nici o schimbare, nici un cumatrism din mass media rm. nu ma intereseaza pentru ca nu activez in domeniul dat, dar nici nu e ceva ce m-ar marca cumva vreodata. jurnalismul din md ramane jurnalism din md.
    ce tine de tine, Sergiu niciodata nu mi-a placut atitudinea ta. niciodata nu am ras la vreo gluma facuta de tine, sau la vreu comentariu spus intre alte replici.
    ce m-a indignat mereu este cum vorbesti cu oamenii mai in virsta, sunau la Desteptarea si cu toti vorbeai cu TU, fara vreun D-stra, fara vreun respect fata de oamenii care te sunau…si nu vb de oamenii in etate, dar fiecare telespectator trebuie stimat pentru simplul fapt ca te priveste.
    m-a deranjau parerile proprii pe care le expuneai des si pe care le sustineai cu darzenie. sa nu uitam ca esti jurnalist. sa nu uitam ca nu trebuie sa te exprimi in privinta la ceva. sa nu uitam ca jurnalismul se bazeaza in primul rand pe informare si mai apoi pe divertisment.
    succes in continuare.

  40. Anca says:

    Eah..Sergiu..Sergiu…eu credeam ca stai tolanit pe o plaja…si curind revii la “Desteptarea”…dar nu este chiar asa….pacat..pacat..sincer chiar te admiram foarte mult….cel care acum ti-a luat lokul…delok nu se combina cu Lilu…are muuullte de invatat…se tine foarte mult de fituici…si Doamne Fereste de prapadeshte rindul…apoi gata se blocheaza pe lok….si bil-bil-bil…hmmm…da de Nata nici nu ma indoiam…ca poate face asa ceva…ea singurica a zis la “Sare si Chiperi”intr-o zi…cind a aflat ca tatal lui Nicu Timofte a devenit presedinte…zicea…Nicusor…eu imi cer iertare de la tine…ca cindva demult te-am dat afara in mod brutal de la mine din birou….hmmmm..adika dupa spusele ei…inteleg ca o face regulat si cu placere…Asa ca Sergiu..capul sus…lasca noi stim ce treaba
    poti face tu….asa ca….doar succese in viitor…si sper sa te revedem la TV..dute la Publika…Prime…acolo crede-ma ca au nevoie de tine….

  41. LA says:

    Sergiu, sper ca stii pilda ceea cu Niciodata nu se stie cand era mai bine. Priveste lucrurile exact asa.

  42. Veronica says:

    Sergiu Beznitchi, respect, respect, mult respect!!! Credeam si eu ca mi-am format o parere mai proasta despre JTV in ultimele luni, dar, citind comentariile de mai sus, vad ca multi au aceeasi parere. Esti un adevarat om de televiziune, cel mai bun prezentator de la noi, fara indoiala! Sper sa te revedem in curind cu o noua emisiune! Doamne ajuta in toate!

  43. cristina says:

    bravo pentru curaj, imi doresc sa te vad la o televiziune concurenta, lipseste intelepciune pe care ne-o transmiteai. Cu Dumnezeu inainte, imi inchipui ca ti-a fost greu…

  44. RODICA says:

    m-a surprins tot ce ai scris ..si chiar ma intrebam de ce desteptarea are o alta fata? unde e sergiu? nici lilu inca nu s-a obisnuit cu lipsa ta…JTV o sa inhibe cu totul prezentatorii

  45. Pingback: » luntrele “Jos Mafiei” şi “spune ce gândeşti” «

  46. Vlad says:

    Sergiu, multe succese in cariera, la mai mult si la mai mare!!!
    La sigur e bine ca ai plecat, JurnalTV devenise o televiziune de bulevard, cu emisiuni stupide (sare & piper in primul rind)

  47. Viorel says:

    Pacat ca nu ai postat mesajul anterior.

  48. D.C. says:

    Salut!
    Nata Albot, datorita faptului ca este narcisista, se crede inteligenta. Insa, ascutati atent care este mesajul ei, cum pune problema, care sunt subiectele abordate etc. … Sergiu are dreptate, o intereseaza doar prezenta la TV. De la un timp nu urmaresc emisiunile la care participa ea, este previzibil mesajul …
    Ce tine de limbajul lui Sergiu, mai bine ar asculta cum vorbesc cei de la Ministerul adevarului … adevarati badarani, in special mascariciul de acolo, ala cu nica cultura….
    Mult SUCCES, Sergiu!

  49. Dorin Cozaru says:

    Pacat. Pacat ca s-a intimplat in halul asta. Dar poate, si sa dea Domnul, sa fie spre bine. Imi amintesc cu placere de diminetile cu vreo 2 ani in urma cind Sergiu era la radio Plai (cu Lola cea cu vocea super sexy)si facea emisiuni doar cu voce si cu mintea si discutiile despre carti, dar si concursul cu carti. Soarta la adus la TV. A inceput un nou show, extrem de bine moderat, cu un limbaj relaxat dar corect, cu un accent moldovenesc intr-o romana perfecta. Acum astept sa faci ceva mai interesant. Doamne ajuta.

  50. Eugenia says:

    mereu ma miram de persoanele ce-si pierdeau timpul citind “te miri ce” prin blogul acestei NA, imi place aceasta abreviere 😀 ……..prin proprie impunere, am incercat in una din zile, sa “cetesc” ce scrie faimoasa NA, vai de capul ei…mi-a trezit doar repulsie si scirba!!!!!!! Vai de tara asta a noastra, ne vor singera inca mult timp ranile provocate de non-cultura si intelegenta falsa!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *