JurnalbotTV si măscăricii săi

O asemenea postare e necesară. Vreau să încep printr-un extras dintr-un interviu cu Savatie Baștovoi, și el fost angajat Jurnal TV:
”…Televiziunea în Moldova a devenit un loc al minciunii. O spun cu experiența omului care a lucrat în televiziune. Am avut libertatea de a concepe și realiza o emisiune de autor de 45 de minute la o oră de maximă audiență. Dar asta pînă în momentul în care persoanele pe care le pomeniți au văzut în ieșirea unui „popă homofob” la televizor un pericol la adresa statului secularizat.
Există o înregistrare a unei ședințe a acestor activiști în care ei îmi pomenesc numele și fac un plan prin care să-mi atace emisiunea la CCA. Nu s-a ajuns la asta, deoarece eu nu încălcam nici legislația, nici codul deontologic al jurnalistului, exprimînd doar adevărurile creștine care îi deranjează. La scurt timp după aceea mi s-a propus un tîrg prin care eu mi-aș fi păstrat emisiunea cu condiția să nu mai ating cîteva teme.
Partea cu haz a întîmplării este că domnul Ţopa, patronul televiziunii, m-a asigurat într-o discuţie particulară că nu ştia nimic despre ruperea contractului meu cu Jurnal TV şi m-a rugat să revin. Fără nici o ranchiună personală, am considerat nedemn din partea mea să mă întorc într-o televiziune unde oamenii pot fi cumpăraţi sau vînduţi la nevoie şi unde homosexualii dictează. Mă întreb doar: cine sunt aceşti măscărici care au puterea să dicteze politici editoriale trecînd peste voia patronilor?..”

La 1 august mi s-a comunicat că JTV reziliază contractul de prezentator cu mine, Sergiu Beznițchi. Mi-a comunicat aceasta Nata Albot pentru că Octavian Gîțu n-a găsit suficient sînge să mi-o spună ca ”manager general”, între bărbați. El a respectat ”verticala managementului”, hm. Motivele rezilierii, care s-au comunicat public la ședința de peste 2 zile au fost următoarele: prea mult îmi expun părerea proprie în emisie directă, sunt un prezentator ”promterist”, folosesc un limbaj necioplit, bădărănesc pe alocuri, pomenesc mult prea des vorbe legate de Dumnezeu (de genul ”Dumnezeu să ne ajute” sau ”Dumnezeu să ne binecuvînteze” sau ”Doamne ajută”), prea des mă dau cu părerea la ședințe și înafara lor (lucru de care ei nu au nevoie), asta deranjîndu-i mult, și alte cîteva motive.

Faptul că aveam o relație nu chiar fericită cu producătorul general (NA), a făcut-o să declare tuturor că Sergiu Beznițchi este o persoană conflictuală și că ăsta ar fi încă un motiv pentru care sunt dat afară. Aici mi-am adus aminte de istorioara cu un bolnav, care, venind la medic, punea degetul pe diferite părți ale corpului și spunea că-l doare. La care medicul i-a spus: ”La tine degetul e rupt”. Exact așa a făcut și NA. Să-mi spună cineva acum, aici, pe blog, sau pe Facebook, dacă am avut vreun conflict cu el/ea/ei! Chiar vă rog!

Încă un moment interesant este că, după ce și-a terminat pledoaria împotriva mea, nimeni dintre colegi n-a scos o vorbă, nici cu DA, nici cu BA, totul de dragul unei punguțe cu/de doi bani care blochează, din păcate, valori precum demnitatea, caracterul, cuvîntul, integritatea. Ori, un jurnalist …, ei, de fapt, nu sunt professor și nici nu vreau să învăț pe cineva. În viață învățăm singuri, dacă învățăm…

Toată lumea care VEDE, știe cine-i Nata Albot și ce zace-n ea. De dragul prezenței unice(!) non-stop la ecran și a unei cariere de succes în TV, ea este gata să calce pe trupuri, nebănuind că această cale duce spre locul unde se adună aceste trupuri. Ea este un producător general care nu știe ce zace cu adevărat în colegii săi și/sau nu-i pasă ce gîndesc și ce simt oamenii de lîngă ea. Și, firește, nimeni nu-i spune nimic, lucruri VIZIBILE, că dacă i-ar spune, ar fi dați afară. Și punct. Motive s-ar găsi.

Iar narcisismul, paranoic pe alocuri, în detrimentul succesului postului JTV, are limite. Totul în lumea asta are o explicație, o logică și un sens. Să dea Dumnezeu ca NA să învețe din asta, dar, vorba nașului dintr-un banc, …nu cred!

Val Butnaru a fost dat afară, Savatie la fel, Cristi Tabără, Ruslan Moroșanu nu ar fi primit înapoi dacă ar vrea să revină, Dorina Chirilov a fost izgonită cu cuvinte urîte din partea NA, în prezența martorilor (chiar dacă a fost printre jurnalistele anului pentru Asfalt de Moldova). Observăm, toți acești oameni sunt CONFLICTUALI!

Și despre integritatea doamnei un pic. Asta pentru a aduce un argument pentru setea-i avidă de prezență cu orice preț în spațiul public. Mai țineți minte îndemnul ei în cadrul ”Poștașilor Chișinăului” ca nimeni să nu calce în Leogrand? Nimeni, dar nu și ea. Că, deh, cuvîntul de aia e dat, ca să fie călcat. La un bal de caritate, de dragul prezenței în calitate de prezentator, a închis ochii și a călcat la Leogrand. Ei și?

De panoul pe Primărie s-a discutat mult, și pe Facebook, și la ea pe blog. Ce nu știți este că acolo trebuia să torcească un panou cu Deșteptarea. Împreună cu Lilu am participat la o sesiune foto special pentru asta. Dar, de ce să se expună Deșteptarea cînd se poate expune Sare și Piper? Mai ales cînd NA așa a decis și așa a ordonat…

Păcat că JTV, în lipsa patronilor este gestionată în felul ăsta. Fără atitudine, fără respect pentru fiecare angajat. Vorbesc de respect adevărat, din inimă, Octavian, nu de acela managerial, teoretic, rece, care nici respect nu se poate numi. Oamenii trebuie iubiți, dacă vrei să ai succes. Da, asta se referă și la o televiziune.

Le doresc succes tuturor profesioniștilor din toate departamentele JTV, iar conducătorilor acestui post de televiziune să le dea Dumnezeu multă înțelepciune!

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

247 Responses to JurnalbotTV si măscăricii săi

  1. Tatiana says:

    Buna Sergiu, as dori foarte mult sa scriu un interviu referitor la acest subiect, daca e posbil sa imi acorzi un mic interviu. Ca sa nu te deranjez pot sa trimit intrebarile la adresa ta electronica. Merci anticipat si astept raspunsul. O zi buna:)

  2. Hela says:

    Ai fost un prezentator bun care ne făcea diminețile mai luminoase,chear și cu limbajul care să zicem că nu era mai necioplit decît a Natei Albot.oricum ne bucurăm că Sergiu Beznițchi care era oaspete drag în casele noastre este un om cu coloană verticală.Ești tînăr și trăiește așa ca peste ani să nu-ți fie rușine de trecutu tău. dumnezeu și oamenii care te cunosc te vor aprecia și te vor ajuta.Să nu crezi că oamenii falși, cu toate răndurile de măști pe care le poartă nu se văd în esența lor adevărată.Și fără articolul tău î-mi era silă s-o privesc pe NA chiar dacă nu am nimic cu ea personal,si nici măcar n-o cunosc decît ceia ce vadam pe ecrane.

  3. Diana says:

    Si eu urmaream “Desteptarea”, pt prezenta lui Sergiu, pentru expresiile originale, pt nonconformism, pt energia care ne-o transmitea noua, telespectatorilor si pt multe,multe….

    P.S.1 Acum “duetul” de la Desteptarea a devenit,pur si simplu, plictisitor, banal, jalnic, chiar.
    Deci, nu mai urmaresc Desteptarea!

    P.S.2. Sergiu, noi vom fi,acolo, unde vei fi si tu. Te asteptam.

  4. Mihaela says:

    Sergiu noi iti ducem dorul,nu conteaza ce zic unii,cel mai important e publicul si publicul te iubeste!

  5. Victorios says:

    Unde oare sau la ce dracu o sa ajunga tara asta vb la general……si cei ce contribue vor ramine patimasi,daca nu ei copiii sau nepotzii.Tu esti brav si Moldova are nevoie de persoane ca tine,sunt sigur ca succesul iti va suride!!

  6. Tamara says:

    Bravo pentru puterea de a scrie ceea ce gindesti…

    Unica, imi e mila de NA ca mama (de copii piedruti)

  7. Doar eu says:

    Nu sunt un as in televiziune, sunt un telespectator care a mai vazut si alte emisiuni, nu doar cele de la Jurnal Tv…. ok, eu cred ca nici o televiziune din MD inca nu face de fapt televiziune. dar asta este alta discutie.
    Ideea este ca nu e ok scuza cu vai cat am muncit, acum aplaudati-ma pentru efort. De fapt pot sa aplaud, dar asta nu inseamna ca fac audienta….
    Asa ca, in loc sa ne suparam si sa atacam telespectatorul, mai bine sa vedem unde se poate face mai bine. Si daca nu putem din interior, sa aducem pe altii sa ne invete.
    Si stiu unde sunt limitele si de ce exista asemenea rezultate… adica nu poti sa negi o anumita realitate. Insa, cand mai multi striga ca ceva nu e ok, inseamna ca undeva exista un adevar…. hai doar sa analizam publicitatea de pe Jurnal Tv. Ca sa nu fiu eu aia care critic. O arata cei cu bani. Care nu vad rostul sa investeasca acolo. De ce? ori nu e bun marketingul, ori nu e bun postul…. care o fi?

  8. Lidia says:

    Felicitari Sergiu si succes in noile inceputuri.

  9. Sergiu, tu doar stii ca tot ce se face – se face spre bine. Bucura-te ca esti acum un om liber, fara nacialnici pe cap si ai sansa sa meditezi ca sa rulezi spre schimbari cardinale. In astfel de situatii, noua, muritorilor de rand, nu ne ramane decat sa-i multumim lui DUMNEZEU ca ne-a facut mai destepti decat ei (chiar daca fara pile si bani) ca sa ne descurcam. Viata ne-a demonstrat de sute de ori ca fara mintea noastra ei (nacialnicii) nu costa 2 parale, asa ca nasu sus, “sapa/microfonul” in mana si hai la lucru, ca avem treaba.

  10. Mine says:

    mdeaaaaa….da eu credeam ca esti in concediu si asteptam sa apari cat mai repede pe ecran…acu desteptarea nu e desteptare…e un circ adevarat…Sergiu era cel care ne transmitea energia lui si pofta de viata…acu insa nu-i nimic in acea emisiune…pacat de Lilu…era asa de potrivita cu Sergiu…insa acuma nu e asa..pare mai mult un mascarici pe linga prezentatorul serios care s-ar potrivi pentru noutati…imi pare rau Sergiu…sper sa te revedem in curind pe undeva…..

  11. Olga says:

    Un muncitor care face doar ce i se spune este un sclav. Numai acela care vrea să facă ceva mai mult este cu adevărat liber!

  12. Marina says:

    Stiam ca vei vorbi o data despre asta, tare – sa te poata auzi toata lumea! Si asa e cel mai corect! Am tras concluzii, pe rind, cind fiecare din cei enumerati au plecat, fara sa vorbeasca… Si am taxat narcisismul NA!
    Bafta, stim ca esti talentat si intelept! Asa sa te ajute Dumnezeu!

  13. alina says:

    pe zi ce trece ma conving ca aceasta” vedeta modesta”Nata Albot este tot mai falsa …….

  14. Cristina says:

    Ma gindeam ca Beznitchi este in concediu si schimbam canalul si ma gindesc da cit poate fi el in concediu. Sergiu erai acel care dadei culoare, in duet cu Lilu faceati un tot intreg si chiar imi placea ca te dadeai cu parerea si nu trb sa citeshti totul dupa plan cum fac acei de la TVM. Da acum desteptarea e chiar f uscata, pacat ca traim intr-o stara de rahat. Mie imi ”placea” NA, dar pina la urma trb sa fii om, cum s-a procedat cu tine cred ca nu e omensc. Eu am observat ca tot ce e de top se face la sare si piper… In fine, Sergiu sa shtii ca oricum eshti f bravo, sper sa te vedem in curind pe ecrane poate la ”Publika”:) Noi suntem cu tine si te sustinem, TU EHSTI MALADETS!!!!!!!

  15. Alina says:

    Bafta, mi-as dori sa te reaud la radiou!

  16. Oxana C says:

    Sergiu, si noi credeam ca esti in concediu! Dar acesta parea deja sa fie prea lung si nu intelegeam care e cauza! Te urmaream cu placere dimineata devreme pina la 9.00, chiar daca intirziam nitel la serviciu. Acum imi pare rau sa afirm ca o sa le scada ratingul celor de la JTV!

    Impreuna cu Lilu faceati o pereche frumoasa. Astazi, m-am indispus, pentru ca lipsea optimismul, glumele tale si buna dispozitie pe care o emanai! Misin nu te poate inlocui, dar nici un altul… pentru ca esti talentat si stii cum sa ne mentii in fata ecranelor.

    Pacat de oamenii egoisti si rautaciosi ca NA care nu pot aprecia persoanelede valoare. Tot ce se face se face spre binele tau! Suntem alaturi si capul sus ca Dzeu e mare!

  17. Irina says:

    Sergiu, multumim pentru articol si sinceritate.
    Soc.

  18. Sergiu, este trist că NA poate să sfideze în așa fel. Se pare că ridicarea ei sus se face călcând pe capetele altora. Poate îi va da Dumnezeu înțelepciune să înțeleagă acum că la coborâre se va întâlni din nou cu toți peste care acum calcă, iar de nu, va înțelege la coborâre. Eu apreciez mult integritatea și verticalitatea ta și mă rog să te binecuvânteze Dumnezeu și să-ți pună pașii pe stâncă sus!

  19. Eugeniu Prodan says:

    Salut, Sergiu! Fara tine DESTEPTAREA nu mai e ca alta data! Succese in continuare!

  20. Bundestagg says:

    Unica amintire de tine la Jurnal TV a ramas butonul “1”, ros la telecomanda de acasa. Жьос Nata Al Bot!

  21. Igor says:

    Sereja, bravo!!!
    Demult trebuia sa pleci de la curva si ticaloasa aceasta. Ma mir ca cineva a mai ramas sa lucreze cu ea!!! Probabil ca ceea care ii ling curul!!
    Chiar nu inteleg: nici dictie, nici vocabular si plus la toate shizofrenica- cum se mai mentine???!!!
    Ma bucur, ca in sfirsit a inteles-o Uscov si i-a dat un shut in cur!!
    Si proasta de Lilu ii atrage atentie in fiecare emisiune, dar clar ca se face la comanda curvei!!!

  22. Cathérine says:

    Forta si succese noi, Sergiu! Dimineata, cind eram prosti dispusi tu alungai norii din ochii nostri.. ne vor lipsi glumele, charisma ta si bunavointa! Tu erai acel “firesc” cautat de fiece om la tv atunci cind dorea sa se simta liber, bine, ca printre prieteni. Cu sprijinul celor dragi si devotati, dar si siguranta in propriul adevar, sunt sigura ca te vei descurca!

  23. Nadejda Dultsova says:

    Fiecare alegere pe care o facem fie ne apropie, fie ne departeaza de ceea ce dorim. Progresul, la nivel individual sau colectiv, isi are originea in alegerile pe care le facem. Putem alege fie sa raminem in trecut, fie sa ne indreptam spre viitor. Adeseori, solutia exista in noi insine, doar ca nu o punem in practica. Intervine in cazul acesta Legea Inertiei. Este mult mai dificil sa misti un obiect static, decat pe unul care a primit un mic impuls. Succese, Sergiu!!!

  24. Mihaela says:

    Sergiu, iti multumesc ca ne-ai esplicat disparitia ta de la JTV, sincer imi pare foarte rau, setam telefonul sa ma trezeasca pt a va urmari din prima minuta fiinda bunadispozitie imi era asigurata pt intreaga zi, am ashteptat cu neabdare sfirshitul concediului tau insa dezamagire totala, shi cel mai rau imi pare ca intrdaevar cei mai buni din acea televiziune au fot dati afara au ramas doar cei pe care nu imi place sa-i vad, pacat ca asa e viata la noi in Moldova, uite de asta pleaca lumea care shi unde pot.Tie iti doresc multa multa sanatate shi sa shtii ca ce e al tau e pus de o parte succes pe mai departe.

  25. sica says:

    Eh Sergiu, daca ma si uitam la Jurnal, era doar pentru tine. Ma faceai sa rad si ma tinei din secunda in secunda. Dar despre istorii din astea cu NA am auzit si eu f multe. Fara oameni buni n-are ce face, mai devreme sau mai tarziu se va convinge.

    Oricum, orice sfarsit e un nou inceput. 🙂 tinem pumnii!

  26. marina says:

    Bravo Sergiu!!!! Ar fi bine sa fie cineva care ar pune-o la punct pe Nata Albot….Si eu am plecat de la JTV din cauza ei…ca si multi altii….DC atita ia pupat fundul Albot…ca mie de mirare ca a fost concediata….Macar am plecat cu capul sus. Imi pare nespus de rau ca si Ruslan a fost concediat….Cit de corupt sa facut JTV…Imi pare rau…Cu toate istea sunt multi care s-au si intors la JTV.

  27. Galli says:

    Nu sunt fan a produselor natei albot, si nici a emisiunii Desteptare in particular. Am citit atent postarea ta.
    Dar stii, Nu am vazut niciodata angajati dati afara care sa plece multumiti. Situatia ta are similitudini cu certurile in familie – puse in public vor atrage comentarii deplasate, sau in stil moldovenesc – ofense nemiloase la adresa fiecarei parti.
    Daca ai probleme cu demiterea – disput-o legal. Dreptatea in ceruta “cu furcile”, sau cu postari publice insinuante (admite ca nu cunosti ce anume i-a determinat pe Proprietarii Jurnal trust media sa ia aceasta decizie. Si nata Albot nu e proprietara, din cate se cunoaste.) Deci, tu esti suparat pentru ca nu te-au luat *in serios*, si tragi concluzii din succesiunea evenimentelor. Wow.
    Am citit aici si comentarii de genul “NA – curva”, “mama de copii pierduti” – Tu, Sergiu subscrii sub aceasta avalansa de mizerie? Se pare ca Da.
    Felicitari pentru mila pe care o cersesti spectatorilor, dar in special telespectatoarelor! – lipsa unei reactii de distantare de gunoiul postat mai sus vorbeste de la sine.
    Cei care se tot ascund dupa vocabular crestinesc atat de la moda in Moldova ar trebui sa si se comporte crestineste. Nu?

    Daca esti cu adevarat talentat- nu ai sa te pierzi. Viata merge inainte. Daca nu: au sa ramina Pseudo vedete la Pseudo televiziuni.

  28. Dorin says:

    Sergiu, nu am dubii ca NA nu a procedat corect atit cu tine, cat si cu cei care i-ai numit. Sa stii ca esti bravo si sunt sigur ca vei gasi ceva mai bun. Succes!

  29. Diana says:

    Sergiu, imi pare rau pentru cele intimplate. Succes mare mai departe 🙂

    Iar motivele “prea mult îmi expun părerea proprie în emisie directă, sunt un prezentator ”promterist”, folosesc un limbaj necioplit, bădărănesc pe alocuri” mi se par ridicole si neprofesioniste… Se pare ca mai usor vezi “paiul din ochiul cuiva decit cel din ochii tai”. Telespectator fiind al ambelor emisiuni “Desteptarea” si “Sare si piper” (NA fiind “sefa” aici) as zice ca Sirghi si Bolocan au un limbaj mai de piata si glume de prost gust si sunt folositi “ca de umplutura”.

    Am impresia ca NA in JTV e ca Plohotniuc in tara, vreau sa aiba controlul asupra la tot ce misca in televiziune. Degraba o sa avem bancuri ca emisiunea de la ora 7 dimineata e a NA, cea de la 6 seara tot a ei, cea de la 9 tot si noi toti o sa ne gindim, bai, dar ce numai NA lucreaza la JTV :)).

    Succes si bafta la toti!

  30. Daria says:

    Daaaaa… Eu, naiva, credeam ca Sergiu a plecat nesilit de nimeni… Dar, se pare, “Frumusica” reuseste, deocamdata, sa adune in juru-i, doar “oameni” dupa “chipul si asemanarea” ei… Dureroasa ii va fi caderea, daca nu se trezeste la timp din aceasta agonie… Sergiu, Doamne ajuta!!!

  31. Nadea says:

    Nici nu m-am gindit ca N A are asa masca…poate juka teatru bine!Dupa acest articol incep s-o detest!

  32. Schimbati Frecventa says:

    Pana la urma cred ca atacul direct la persoana nu e cea mai buna solutia de a da un raspuns la intrebarea “De ce SB nu mai e la Dimineata!” Daca lucrurile au mers asa cum sa scris, nici nu e vreo suparare. Oamenii puternici pot trece usor peste piedici, cei care nu ii duce capul raman a alerga dupa coada unora sau a altora. Sper sa ca Sergiu sa apara pe undeva – intrebarea e ca nu sunt alte TV. JTV parea televiziunea unde poti spune ce vrei, cand vrei si cum vrei. Din pacate nu e asa, si asta e foarte rau, pentru ca stim cu totii ca toate celelalte TV-uri sunt controlate de cineva. Sa ii uram mult succes si sa vorbim de lucruri frumoase care s-au intamplat. Sanatate multa Sergiu si cred ca doar de castigat vei avea in viitorul apropiat.

  33. iar eu says:

    Ma intreb si ma mir de mult timp: cum tupeistii, arogantii si neoamenii au “castig de cauza” in fata celor care sunt oameni si incearca sa traiasca dupa reguli corecte in aceasta viata? Am auzit ca “extrema desteptaciune” se pregateste sa se stabileasca in Canada. Sa mai “manance” suflete si acolo. Mult succes Sergiu! Pana la urma, cea mai buna arma este omenia si bunatatea.

  34. TOT EU says:

    SERJ, DRAGU NEU, DA APROPO-U NU VRE SA DEE VREO REPLICA?SAU N-ARE CE SPUNE?SAAAAAAU…. SPUNE DOAR CE-I PERMITE NATASHA? TRUSTU MASII EU..!

  35. Sergiu says:

    pacat. eram de alta parere privitor la “unele” persoane.
    succese.

  36. Elena says:

    Urat! Asteptam sa reveniti… I-mi placea felul cum stiati sa va ascultati unul pe celalalt, atitudinea, armonia, expromtul, nebunia, glumele dozate si bine facute, zambetul…totul. Ce mai, cuplu de prezentatori perfect. Sergiu, D-ta nu vei ramane fara lucru, stai fara grija. Stiu ca doare, am gustat din aceasta experienta la teatrul ” E.Ionesco”. Una e trist ca sefilor nu le plac subalternii care au parerea lor si , mai ales, cei ce pun intrebari. Tre sa fii cuminte si comod. Asa e peste tot. Succes si incearca sa te regasesti cat de curand posibil. Iar colegii de TV si teatru nu se sustin niciodata si fiecare, in adancul sufletului, se bucura…asa li se pare mai scurta calea spre SLAVA.

  37. Luci says:

    Este trist ce se intampla la noi in tara si in televiziunile noastre … totusi ne gandeam ca esti implicat in alt proiect Sergiu. Suntem siguri ca o sa primesti oferte destul de bune in curand, sunt si alte posturi TV :). Familia noastra este alaturi de tine si iti doreste mult succes.

  38. Elsa says:

    Primul clopoţel fuse Irina Godzina – fata aia simplă şi bună la suflet (cel puţin aşa i se citea pe faţă), care modera împreună cu Irina Munteanu emisiunea “Şah Mat”. Cam prin acele timpuri se evaporase în nu ştiu unde chiar şi Ilinca Avram, care îmi părea mai descurcăreaţă în ale intrigilor. Aparent era o jonglare cu prezentatori, strămutări ale unora de la o emisiune la alta cu ceva concedieri că de, mă rog, erau prea simple persoanele, neadaptate la fenomenul de leasing pe la shopping. Apoi, pas cu pas pe umbra Ei, la Jurnal s-au aciuat cadre precum Posmotrel, expertul în arhitectură (oare nu s-a bătut niciodată cu Marcoci? :D). Reunit la ‘balagan’ cu ceilalţi iubiţei, formînd aşa-zisul “Ministerul adevărului”, denumire de-a dreptul ridicolă, pentru că mă duce întîi de toate cu gîndul la Orwell, 1984, iar ‘Ministerul adevărului’ de acolo ştie toată lumea ce era de fapt.
    “Deşteptarea”, ah, deşteptarea… cea de weekend inclusiv, spre exemplu. Unde e Stoianov? avea picioarele prea lungi şi concura cu cine nu se cade? 😀 Sau ba, mai curînd homofililor JTV le este mai pe plac ăla nou, ridicol şi pueril de nu-mi ajunge vocabular şi emoţii să-l descriu de cînd a apărut pe ecrane. “Băiatul cu chitara” cică, ah, vai! Bolocan wannabe? Aici poate greşesc cu aprecierile şi e lesne să o fac, pentru că nu mai privesc deşteptarea de weekend de cînd a apărut ăsta.
    Au mai rămas în JTV două persoane, care nu pricep ce mai caută acolo – chirurgul Mătrăgună şi arhitectul Marcoci. Nu ştiu cît de mult îi displace lui Mătrăgună să ţină bisturiul în detrimentul posturii de star, dar să schimbi tu profesia de arhitect pe… ăla care prezintă sutiene, chiloţi, make-up şi… epilare?! Marcoci, chiar nu pricep! Ah da, nu este de lucru în arhitectură. Se mai găseşte, de se caută, dar chiar sutiene? REALLY?
    Mi-e interesant, oare NA se vede dintr-o parte, se priveşte? Oare ea rîde de ce se pretinde amuzant în “sare şi piper”, de glumele lui Bolocan şi Sîrghi? Am dubii, mari dubii, pentru că glumele le sunt mai plate decît planimetria însăşi.
    JTV, ty kto takoi? Davai do svidan’ia!

  39. sergiu ene says:

    Am citit la tine Sergiu Beznitchi ca ai fost ‘ciuruit ‘ de Jurnal TV. Putin frapat tinand cont ca erai unul dintre cei mai reusiti
    si profesionist om de la tv. Pe Albot o stiu din clasa 1 si niciodata nu am agreat-o. Era mereu cu fitze si se ‘risuie’ printre bancile scolii cu alte pitzipoance de genul ei. Stiam cu e Albot la caracter.. stiam ca are mania sa apara in fata ecranelor.
    Marele istoric roman Nicolae iorga spunea:”Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta.” – ascensiunea ta ia injosit pe acei marsavi, iar infrangerea lor ii va costa scump..
    La Albot nu e primul conflict, oriunde lucreaza are conflicte.. sa ne amintim cate posturi de radio a schimbat, e o persoana conflictuala.. Si vreau sa te asigur ca sunt sigur a cumparat o parte din Jurnal si ea..
    de indata ce are post asa inalt si ia astfel de decizii… Dar nu vreau sa-ti arunc lauri in fata ta la moment, munceste si numele tau va straluci mai presus decat calaii de la JTV.

  40. flory says:

    Auzisem si eu cite ceva de NA cu ceva ani in urma, zvonuri urite de ea…si apoi dupa ce si-a pierdut ingerasul …, intram des pe blogul ei , plingeam avind o compasiune fata de suferinta prin care trebuia sa treaca, crezind ca se v-a schimba… incepusem sa-mi placa si sa uit de zvonurile urite .Dar cu citeva luni in urma ,intimplator, iar aud ca Nata iar merge peste oameni… Acum citind cele scrise de tine Sergiu nu ma mira si nici ma surprinde, mi-i jale de ea … De cind nu mai esti la desteptarea, nu mai privesc, dar credeam ca esti in concediu…imi pare rau sincer de fiecare emisie ma desteptam cu cite o fraza de intelepciune de a ta. Imi pare rau ca nu pot s-o privesc pe Lilu… p.s Asi vrea sa te vad Sergiu intr-o emisiune de viata, cu sfaturi de bunul simt al omeniei, am obosit de politica, de stiri, de tragedii, de emisiuni cu sare si piperi …

  41. IL says:

    @Stefani şi ceilalţi, care se prezintă drept “echipă” şi îl critică pe Bezniţchi că a ieşit cu gunoiul la rampă, acum vă întreb: chiar ne ţineţi pe noi, telespectatorii de proşti? Ce a scos nou în acest articol Bezniţchi? Sau chiar ne ţineţi de retardaţi pe noi, cei, care vă facem vouă rating, eventual salarii? Oare vă pare că ceea ce a scos Bezniţchi e ceva nou, ceva ce nu se vede cu ochiul deja neînarmat chiar şi de cea mai neiscusită în ale psihologiei persoană? Mai bine să tăceţi cu demnitate, numărînd pe degete comentariile la acest blog care nu sunt în favoarea voastră.Se pare că nici polidactilia nu vă garantează degete, de cîte e nevoie.

  42. Gloria says:

    bai lume…am citit aici pareri si pareri…da libera exprimare, dar hai bunul simt lipseste la unii vad…asta e viata, se inchide o usa, se deschide alta…de ce toti care pleaca scriu si arunca cu pietre…ati baut cu totii din acea fintina, nu uitati ca acolo mai aveti colegi cu care sint convins(a) ca o sa comunicati…daca sinteti suparati pe Albot, pe ea varsati-va nervii, nu pe acest post TV, JURNALTV nu inseamna Nata Albot, acolo sint aproape 300 de angajati care depun suflet si lucreaza. Da, aveti sufletul ranit, dar sa nu uitati ca sefi ca Adrian Gitu si Octavian Gitu, voi nicaieri nu stiu daca ati mai intilnit…nu stiti ce persoane deosebite sint si cit suflet depun ei pt acest post…daca unii se tem ca acest post se inchide, nu va faceti iluzii desarte….si inca ceva -nu va place acest post, nu-l priviti si atit!e libera voastra alegere…

  43. marina says:

    Elsa imi place comentariul tau…super….Deja e timpul sa se inchida JTV….Credca acum multi din cei ce eram primii si-au adus aminte de pricinile p/u care au plecat Ursu, Orbean, Claudia…

  44. Vitalie says:

    Alaturi! Esti cel mai bun! Domnul sa te binecuvinteze 🙂

  45. Al says:

    Eu nu-l cunosc personal pe Sergiu Beznitichi. Eu n-am cunostinte sau prieteni printre angajatii JTV, deci pot sa-mi expun parerea ca simplu consumator si ”privitor”… si chiar aveam placerea sa-l privesc si sa-l ascult pe Sergiu in fiecare dimineata, sa ma incarc cu energie si cu buna dispozitie.
    Acum am un motiv in minus sa privesc JTV si un motiv in plus sa-mi placa Sergiu Beznitichi. Pentru ca a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Sunt sigura ca nu a facut-o pentru a cersi mila telespectatorilor, la ce bun? Nu o sa-i intretinem noi familia, si nici alt serviciu nu cred ca-i putem oferi, si nici cu NA n-o sa ne batem pentru el.
    A vrut sa explice telespectatorilor de ce nu o sa mai fie vazut la ”Desteptarea”, a avut tot dreptul, si a facut intr-un mod corect, argumentat, cu exemple, n-a venit cu ofense. Publicarea unor mizerii tine mai degraba de ”talentul mutidimensional” al unor ”stele” precum NA… Doar ca noi suntem prea orbi s-o admiram si sa ii vedem fata adevarata.
    Bravo, Sergiu pentru curaj si verticalitate! In ceea ce o priveste pe NA, in curind cred ca ramine ”edinstvennaia i nepovtorimaia” la JTV, daca n-o sa-si schimbe atitudinea fata de oameni.

  46. Sergiu says:

    Abia cand a inceput sa rasara o televiziune cat de cat decenta si care dadea sperante mari, cu oameni tineri si talentati…. aud deja ca sau apucat sa-i “imprastie” pentru ca nu mai sunt buni sau vorbesc prea mult …… Lumeeee trezitiva, cat credeti ca veti mai conduce asa lucrurile in Moldova….
    Vorba ta, sa dea Domnul minte la …..

  47. Walter says:

    bucatarul diplomat???!!???! voma…

    apropo e made by NA

  48. Walter says:

    e trist ce se intimpla

  49. Cristina T says:

    hhmmmm gata, s-a terminat adevarata “desteptare”… nimeni nu o sa te inlocuiasca. Sergiu meriti toata aprecierea!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *