Toată profesia are un cîntec! Ales…

Fă-ți timp să fii atent (ă) să urmărești toate video-urile ce urmează. Fără să vreau le aud, sînt piese profesionale ale unor categorii de oameni din diverse domenii. Vorba lunga, ochiul vînăt, vorba marelui lăutar.

Informaticienii și toți cei împătimiți de calculatoare au o piesă a or, pe care le-a compus-o Modern Talking acum ceva ani buni. Se cheama ”You”re my hard, you”re my soft”.

Cei ce construiesc au și ei o piesă, destul de vestită. ”Ai moluză, baby”, așa cum se numesc ei între ei.

Geografii, precum Ivan Luchici, cred că toată lumea ar trebui să fie pasionată de geografie, să aibă și să studieze hărți, cum ar spune geografii din Anglia cu rădăcini moldovenești ”Everybody Hărți”.

Pînă și cei suferinzi de frig au o piesă! Lor mereu le e frig și vor mereu ceva să îmbrace mai cald. ”S-mă-mbrac mai cald” – așa sună piesa.

Medicii ce se bagă în urechi, în nas și în gît, nu se apucă de lucru pînă, cu mîna la inimă, nu intonează imnul lor – ”ORL”.

Norvegienii ce vin cu analiza lor proprie la medic, au cîntecul lor. ”Norvigian ud”.

Polițiștii anticorupți au o odă Mitei. ”We”ll mita gain”

Și ultima. dacă tot sîntem în plină campanie electorală, o piesă de dragoste pentru CEC, adică Comisia Electorală Centrală. Îl cîntă formația ”Ne Vom Strădui”, adică ”Pastaraemsa”, adică ”Busta Rhymes”. Atrag atenția să atragi atenția la satisfacția interpretului în această piesă de dragoste unde el declară într-o moldovenească comunistă pură: ”Și di ghini!”. Asta se întîmplă în minutele 0:58, 1:10, 1:39, 1:59, și mai ales în 2:17 cînd artistul se bucură vădit.

This entry was posted in Comune deocamdată. Bookmark the permalink.

3 Responses to Toată profesia are un cîntec! Ales…

 1. Eduard says:

  Puliticienii concurenti electORALi …vor zice “I love my CEC”
  …cui CEC va spune “I love my baby”?! 🙂

 2. Borin Dalutel says:

  http://www.youtube.com/watch?v=bFLow5StvvU&ob=av2e

  Referen “Unde vreti sa vand eu sheapa…”
  La min 1:35 “Eu curat jia…”

 3. IRina says:

  Super, bravo Seriojika! Dorin- chiar trebu sa vinzi Shiapa?! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *